- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- City centre Pleven
Nqkoi moje li da mi kaje koga shte otvori city centre Pleven do garata se namira.Merrsi predvaritelno
Akcent - delight (music)
и аз тва се чудех оня ден ама нз![]()
Никва представа си нямамАз се чудя и Мол кога ще го отварят този на центъра .. и още някви два сити центъра има единия на часовника а другия на Цветан Спасов ...
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
сити център се казва само тва, за което пита авторката. а иначе за въпросния мол дето ше е на мястото на банката, трябваше да отвори до края на март ама както виждаш...май ше си почакаме ощеПървоначално написано от Elisa`Day
а някой зн ли тоя комплекс с/у паркинга до х-л ростов за кво ше е ? магазини ли само или и друго? аз чух че нямало цялото да е само с магазини, а ше има и някви офиси
Ми аз до колкото разбрах ще има магазини за дрешки и такива глупости![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз писах емайл на сайта им,но не ми отговориха.Май скоро ще го отварят.Ако знаете нещо пишете,все пак.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
City Center до гарата е отворен,но само Кенвело е зареден + Вивател.
АЗ ВЕЧЕ ГО ПОСЕТИХ.
ИЗЛАГАЦИЯ Е.
ДА ГО ОТВОРЯТ ЗА 8 МАГАЗИНА ОТ КОЙТО РАБОТЯТ 3 И ДРУГИТЕ СА ЦИТИРАМ:COMING SOON TO CITY CENTER PLEVEN.ИЛИ НЕ РАБОТЯТ.
OLIVE'S И КЕНВЕЛО СА ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО В ТОЗИ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР КОЕТО ПРИЗНАВАМ .
ПИСАХА МИ ОТ МОЛ ПЛЕВЕН ЦЕНТЪР.ДАТАТА НА ОТКРИВАНЕТО Е 13.09.08.
А колко са горе-долу магазините и какви са?Ние с приятели мислим утре да ходим,обаче ако е за 2 магазина не си струва.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски