.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    не забравяй зоофилите!!!
    хахахаха йес серийни убийци , неткилър ... Ей някой ден може да имаме и празник на хулиганите , ултрасите и кежуалите

би-бой, не съм казал, че съм ебаааси патриота, а споменавам каква тенденция наблюдавам, която е общо-взето срамна имайки предвид какъв е бил Левски и какво е направил за България.

експлойтед, а отдаването на почит не може ли да бъде разглеждано и като празнуване по някакъв начин? а трети март си се празнува, затова и двата "празника" ги използвах в съчетание с глагола
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

ексо, приеми че за мен празнувам има и негативното си значение, не само веселието но и това, което АТАКАБГ каза, също е добро И истинно, де.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Леле.. какво патриотарство
    такава дума няма,комплексарче.

патриотизъм се казва.

но ти си би-бой (обратно момче) негър,нормално е да не знаеш български. а и педалите не обичат патриотизма и Васил Левски. те обичат на задна...
    Има такава дума, охлюв такъв Това че ти си идиот, е друг въпрос

Патриотизъм при теб няма, ти си прост селяк, който не знае за какво живее.. Айде отивай да биеш гейове, смешник.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    окей, различни тълкувания...
    Дам, така си е, нищо повече.

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Леле.. какво патриотарство
    такава дума няма,комплексарче.

патриотизъм се казва.

но ти си би-бой (обратно момче) негър,нормално е да не знаеш български. а и педалите не обичат патриотизма и Васил Левски. те обичат на задна...
    Има такава дума, охлюв такъв Това че ти си идиот, е друг въпрос

Патриотизъм при теб няма, ти си прост селяк, който не знае за какво живее.. Айде отивай да биеш гейове, смешник.
    айде намери у тълковния речник думата "ПАТРИОТСТВО" бе, несретник...
    думата е "ПАТРИОТИЗЪМ" !
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Я си купи очила

Не написах патриотство, а патриотАРство...

Хем сте неграмотни, хем продължавате да се обяснявате... Още някой да каже, че няма такава дума, за да продължа да се смея...

Супер фен Аватара на _donna_
    Ау,колко смела и впечатляваща постъпка е да напишеш "кур за хипитата" в тийн форума!Сега поне половината 12-годишни хАтЕри ще си го сложат в подписа това изказване и ще боготворят отново своя идол,който трепе и мачка тия дето им е готино,че слънцето изгрява на първи юли.А ексо ше реве от кеф пред монитора зарад тая душевна чекия...

донна и би пендела да не са сестра и брат? или сестра и сестра,ъ?
    London Tipton

Супер фен Аватара на _donna_
    а ти ще питаш къде е тоя кур и кога ще стигне до теб...
    'сичко е Би Джийс.
    нямаш грижи.

донна и би пендела да не са сестра и брат? или сестра и сестра,ъ?
    не.
    просто отявлената простотия и ограниченост дразни всички едновременно.

абе изгрева беше добър днеска, аз поне живея във висок блок и го хванах, ма даже не се сетих че е 1 юли
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си