- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- July Morning в София
Не ходете.. ше правим анти- джулай морнинг.. Както анти-гей парада.. Ше ви замерям с коктейл Молотов![]()
Еми ние в Бояна ше го посрещаме, ма вие не сте канени![]()
Айде верно да спретнем един анти-... Аз съм хейтърка..![]()
![]()
взимай торба железа ( която впоследствие ще върнем на вторични след боя) и коктейли молотовПървоначално написано от _showy_
![]()
nie 6te si go posre6tame na pokriva na edin bloks malko bira i malko muzika xtra
![]()
слабо ме интересува![]()
Нямаше ли вече такава тема?
И аз знам, че ще има някво посрещане на Витоша, но не знам детайли... не съм фен![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Абе...ебаси аз няма да стана толкова рано!...Ама де да знам...ше пробвам да навия часовника.
...После към 5 сутринта очаквам тема"Как посрещнахте Джулая?"
![]()
![]()
![]()
Пък и Джулай морниг...Имаше една секта знам,която се кланя на слънцето...А и неска по Нешънъл Джиографик гледах от къде произлиза самия...празник.Стоунхенч седи в цялата тая работа!...
за кво ще ставате у 5 часа да дебнете пияни хипита с бухалки, като можете преспокойно да го направите след това!?
аз джулай не го тача, правете си сами изводите![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Аз ше си снимам от балкона.. Дано да излязат добри кадри..
Не мисля да си лягам тази нощ..![]()
еййй, по-точно и аз не мога да го кажа!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
точно тва е дразнещото. че скейтъри и подобни отрепки като ги питат по новините "знаеш ли кой е георги бенковски" и оня се пули и свива рамене, а ходи на некви джулайове и пр. американски простотии.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Първоначално написано от Lunatic-
Първоначално написано от exploitedteen
London Tipton
празнувам и двата празникаПървоначално написано от ATAKABG
обаче верно е кофти, като някакви лигави "същества" си се фръцкат на 14ти февруари както си щат, а като ги питаш 5 дни по-късно какво е и те...
"Ъммм...не знам?"
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Какво е 19 февруари ?
Да серем на Джулай Морнинг,всички яко на кафево!!!
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
Аааа, ето какво било !Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()