- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- July Morning в София
би-бой, не съм казал, че съм ебаааси патриота, а споменавам каква тенденция наблюдавам, която е общо-взето срамна имайки предвид какъв е бил Левски и какво е направил за България.
експлойтед, а отдаването на почит не може ли да бъде разглеждано и като празнуване по някакъв начин? а трети март си се празнува, затова и двата "празника" ги използвах в съчетание с глагола![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ексо, приеми че за мен празнувам има и негативното си значение, не само веселиетоно и това, което АТАКАБГ каза, също е добро
И истинно, де.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Има такава дума, охлюв такъвПървоначално написано от ATAKABG
Това че ти си идиот, е друг въпрос
Патриотизъм при теб няма, ти си прост селяк, който не знае за какво живее.. Айде отивай да биеш гейове, смешник.
Дам, така си е, нищо повече.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
айде намери у тълковния речник думата "ПАТРИОТСТВО" бе, несретник...Първоначално написано от bboy_bunker
думата е "ПАТРИОТИЗЪМ" !
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Я си купи очила
Не написах патриотство, а патриотАРство...
Хем сте неграмотни, хем продължавате да се обяснявате... Още някой да каже, че няма такава дума, за да продължа да се смея...
![]()
![]()
![]()
Ау,колко смела и впечатляваща постъпка е да напишеш "кур за хипитата" в тийн форума!Сега поне половината 12-годишни хАтЕри ще си го сложат в подписа това изказване и ще боготворят отново своя идол,който трепе и мачка тия дето им е готино,че слънцето изгрява на първи юли.А ексо ше реве от кеф пред монитора зарад тая душевна чекия...![]()
'сичко е Би Джийс.а ти ще питаш къде е тоя кур и кога ще стигне до теб...
нямаш грижи.
![]()
не.донна и би пендела да не са сестра и брат? или сестра и сестра,ъ?
просто отявлената простотия и ограниченост дразни всички едновременно.![]()
абе изгрева беше добър днеска, аз поне живея във висок блок и го хванах, ма даже не се сетих че е 1 юли![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!