- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само за момичета!!!
На вас на колко години ви дойде?Аз съм на 13 и веднъж май ми дойде (защото бе6е много малко). И се притеснявам да не ми има нещо. Онзи път когато уш ми дойде беше преди 2-3 месеца
. дали е вазможно някак да го предизвикам? От друга страна на майка ми и е дошло 8клас, може да е нещо като по наследство
. МЕРСИ предварително
!!!
в началото на 7 клас..ама баш в началото нямаше и 2 седмици откакто бя х тръгнала на даскалобях на......13 ако не се лъжа
![]()
Cruel Intentions
На 12 години ми дойде на мен. Не е страшно това, че не ти е идвало от няколко месеца. В началото винаги е нередовно.Изчакай.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
nqkolko dena predi da da stana na 12 abe bqh 5 klas
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Дойде ми.. в 5 клас..
И, не, не е по наследсвто, защото на майка ми й е дошло 7-8 клас...
А за теб-нормално е, пък и колкото по-късно то дойде, толкова по-добре за теб..
Pendulum - Blood sugar (music)~
7ми
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
В 6 клас, на 12 бях.
На мен ми дойде на 12 години бях още в 5-ти клас ..Но няма какво да се притесняваш .. нормално е да ти дойде най-късно до 16 годишна възраст .
![]()
точно 10 дена преди да стана на 11
не виждам причина да искаш да ти идва. стига да е в рамките на нормалното, колкото по-късно, толкова по-добре за теб. няма да ти се налага да се занимаваш с това от сега
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
И на мен така...Първоначално написано от ~*RoNi*~
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
В 5ти клас.
Желязна Девица
В края на 5-ти клас
ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!
Напълно си си добре!Вс тва е нормално,не се бой.И недей да го предизвикваш,като почне да ти идва бати силното,ще съжаляваш,че си го предизвикала.![]()
и на менПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
на мене ми дойде в 5ти клас ама на мен и до сега не ми е редовно. Недей да се тревожиш
На мен в 7ми клас![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ами не се притеснявай,на мен ми дойде на 15-в края на 8 клас,на майка ми също и е дошло късно и има нещо вярно в тва,че може да е наследственоНо пък аз съм и мн слаба и тва влияе донякъде на развитието.Най-късно до 16/17 би трябвало да ти дойде,но както казаха преди мен-колкото по-късно,толкова по-добре..
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
На 12 бях.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
mi v kraq na 5 klas...v na4aloto ne idva 4esto ...pyk i radvai se na tezi migove v koito o6te ne ti e...![]()