- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само за момичета!!!
Нъ ДвЪнАйСеТ...и 2/3 мЕсЕцА ........6ти клАсзс....
i na menПървоначално написано от DuLcEtO
![]()
![]()
![]()
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
някъде къто съм била на.. 14 години и няколко месеца. Ако не ти е редовен, говори с майка си, това е важно и може да е признах за заболяване.
лятото м/у 5 и 6 клас...значи съм била нааа 12
възможноста да е заболяване е много малка,все пак в първите 2 години е абсолютно нормално да не и е редовен и мисля че притеснението е излизашноПървоначално написано от cooool
![]()
бях на 12
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
6ти клас - била съм на 11-12 може би
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
напълно нормално си е.А на мен към края на 7 клас.
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
+1Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
мене ми доиде на 12 лятото между 5 6 клас![]()
![]()
не се притеснявай парвите 2 години се нормализира и е вазможно да е нередовно споко а и за тебе е по добре да ти доиде по касно![]()
![]()
![]()
уверявам те
![]()
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
дам и аз такаПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
бях 5 клас.. и за първи път ми дойде април....но чак до август не ми идваше... така че е нормално спох![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
напълно нормално е да позакаснее сега, на мен ми дойде маи към края на 7 за пръв път и после чак след около 4/5 месеца
Лятото 6-ти за 7-ми кл
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Мм при мен беше 10 дена преди да стана на 14.ии после 1 месец го нямаше и после пак дойде ама беше нередовно. Ам са кат стана точно 1 година ми стана редовно. Даже на една и съща дата, което е много учудващо.
Ам тии по-добре не го предизвиквай (изобщо не знам дали може!) защото после ше съжалиш!
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
и на менПървоначално написано от Dessynka
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
V nqchqloto na 5 klas.Spokoino - pritesnitelno e ako ne ti doide do 16-godishna vuzrast.
hahah da i na men mi be6e v sredata na 5 klas i se razplakah a maika mi mi se smee6e i mi vika 4estitoПървоначално написано от smal_girl
![]()
![]()