- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само за момичета!!!
на мен ми дойде кам края на 13.спокойно-нищо ти нямаи аз така си мислех преди
мисля че неможеш да го предизвикаш но незнам...
+1Първоначално написано от stefinka
na men mi dide na 12 tochno na 15 septemvri![]()
na men mi dide na 12 tochno na 15 septemvri![]()
Бях в 5 клас, значи съм била на 11.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
На мен ми дойде 5ти за 6ти клас - лятото![]()
мене на 7-ми септември 2007 ..... уплаших се и се разплаках на майка ми тя вика спокойно честито.... ама не ми е пропускало до сега...![]()
![]()
![]()
Споко и аз мн се притеснявах щтот ми доиде 2-3 месеца преди да стана на 14.А пък на 1 фр. й дошло на 15.В 1 книжка (дадоха ни я в училище
) четох,че нямало общо с майката нито с което и да е др. момиче,всяко момиче било различно с различен огранизъм.
На мен ми дойде на 12.
Беше много смешна реакцията на майка ми. Рев, сълзи, сополи, а у, малкото ми момиченце... а като й казах, че правя секс го прие ама толкова спокойно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
лятната ваканция м/у 4 и 5 клас
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
на мен ми доиде точно 10 дена след като станах на 12 години
на 12![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
аз с по4ти вси4ко избързвам с няколко дни от евентуалната предполагаема дата...дойде ми 4 дни преди да стана на 12
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
е то не е казано точно на 12![]()
Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.![]()
![]()
5-ти за 6-ти клас-лятото![]()
PeopLз st0p Fighting..AngзLs arз cRying..We can be better..Lovз is thз answзr[!]![]()
края на 6 клас :P
лятната ваканция м/у 5 и 6 клас...значииииииии 12![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
На мен ми дойде в 4-ти клас,на с.десет години.![]()
Хора какъв епилатор ползвате, пишете ЛС![]()
Аз кота се родих ми дойде!ОМГ!Да ти дойде на 11 не е нормално!На мен ми дойде на 14