- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само за момичета!!!
Един де преди да стана на 12![]()
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
на мен на 11 години,малко преди да навърша 12....5 клас някаде
мен пак 4ак в началото на 8-ми
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
На мен ми дойде на 30 декември, когато бях 7-ми клас
![]()
People STOP fighting!Angels are crying!We CAN be better,LOVE is the answer!!! (h)
на 12, после не идва дълго време, ама накрая ми стана редовен..
Какъв ти е проблемът пък на теб? На мен също ми дойде в 5-ти клас, т.е. на 11 години и нещо, но през тези вече близо 7 години съм имала ИЗКЛЮЧИТЕЛНО редовен цикъл. Въпрос на организъм.Първоначално написано от sladko_teenche_v
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
И какво не му е нормалното?!Първоначално написано от sladko_teenche_v
Не е нормално на 17 например,но за 11 не виждам какво не е нормално.. Иначе по темата- на 12 т.е. 6 клас.
На 13 и 1-2 месеца,т.е преди почти година
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
На мен ми дойде на 11 или 10 г. .... началото на 5клас беше![]()
![]()
![]()
![]()
SkYpE --- ex_clussive ;]
Споко, на мен като ми дойде първия път незнаех какво е, т.е. не се сетихПървоначално написано от eLLi_7oy
![]()
И чак след 2,3, месеца пак ми дойде и този път вече осъзнах какво става.![]()
пп непомня на колко години ми дойде![]()
на мене ми дойде, когато бях на 12 (края на 5ти клас).. а това, че не ти е идвало няколко месеца въобще да не те тревожи.. на мен като ми дойде за пръв път след това ми дойде след 7 месеца... и после редовно![]()
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..
на мен ми дойде в 3ти клас
беше много гадно
бях на училище
и изведнъш започна да шурти кръв
имаше кръв навсякъде
кръв по стените
всички бяха в кръв
аз,съчуениците ми, учителката
като в тексаско клане беше
Моля ?!
средата на 7 клас
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Точно на сутринта преди изпита по математика за кандидатстването, даже не бях забелязала. Видях чак като си дойдох вкъщи, добре че не се бях изцапала толкова, че да се вижда.![]()
амиии ... на 11
Началото на 7ми клас. На 13 демек
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
ami nqkolko dena sled kraq na 7 klas
хмм като изчислих сега12 години 9 месеца и 6 дни
![]()
![]()
![]()