- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само за момичета!!!
На 12 г. и то на Великден![]()
![]()
12 и половина![]()
Аз пък бях на 11,тоест в 4-ти клас.Няма за какво да се притесняваш,може още да не ти е дошло времето за това.Попринцип се говори,че това е процес,който трябва да стане най-късно,когато си на 16.Ако до тогава не ти дойде,значи трябва да отидеш на лекар.Така съм чувала де.Разбрах,че искаш да го предизвикаш...Първо,не можеш и второ...Не бързай,че като стане,понякога боли ужасно!![]()
при всеки е различно зависи от това колко бързо се развивашиии не се притеснявай ще ти дойде
![]()
Пътят е дълъг,
но накрая разбираш,
че пътуването е основната цел.
na men mi doide v 4ti klas i si4ko si mi e normalno nqma ot kvo da se plashish![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
i az kato tebe sum na 13 (po4ti 14) i nqmam po4ti nikfi cici i ne mi e do6lo o6te a na maika mi i e do6lo na 12 .... malko se pritesnqvam ...koga 6te mi doide i ottva 4e nqmam po4tinikfi cici se kompleksiram ponqkoga
ами на мен ми доиде в 6-ти клас значи преди две години обаче от тогава ми е идвало най много 4-5 пъти да не кажа и по малко...мама обаче каза че докато стана на 16 е нормално да е абсолютна бъркотия там вътре.тялото тряабва да се освободи от всико детско преди да станеш жена за постоянно
права съм анли?![]()
in defense of our dreams...
12
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
3dena predi nachaloto na 5ti klas [12sep]
На 13 бях, на Великден![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
на мен ми дойде 3 месеца преди да стана на 11
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Ne se pritesnvqii...az sa6to se pritesnvqh doide mi naskoro zimata doest 14 godini.....vseki mesec koftiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
na 11 po4ti 12 ................ doide mi na moretoo i bqh kato gramnata..........kato si spomna kakav ujas beshe![]()
на 12![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Месец преди да стана на 14.
В 5-ти клас,ми дойде.