.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: работа

работа

Эдрасти на всички.
    Ето го и преблемът ми.Искам да се хвана да работя нещо и да иэкарвам някакви пари,эащото като че ли съм в тежест на родителите си,или поне така се чувствам,а това чувство е меко каэано-ужасно.Но не съм пълнолетна-на 16 и половина съм От София съм.Ако имате някакви идеи,кажете.Какво може да работи в столицата момиче на моите години?Благодаря ви предварително.
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Девойче, всички сме в тежест на родителите си малко или много - още от 3-4тия ти месец на развитие започваш да тежиш на мамчето и в следващите 18-20 години не спираш.
    Не очаквай, че като си намериш работа за 200-300 лева много ще им олекнеш... а и тези пари ще ги опукаш за 1 седмица (ако си пестелива)
    И все пак - девойче на 16... сервитьорка, продавачка? Тези екстри с флаерите не ти ги препоръчвам, сервитьорката - също.
    И все пак - jobs.bg му е майката. И трите неща, които съм работил, от там съм ги намерил.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    На мен пък пощальонката Наташа ми сподели
    как можеш да си намериш
    .... примерно взимаш една брошура на
    Билла,вилаз,Фантастико и т.н.
    обаждаш се на телефона който го пише и си
    уреден с работа да им раздаваш месечните списания

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми