.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

One Tree Hill-Най-якото филмче

Съжелявам ако има друга такава тема,но търсих и тъй като не намерих реших да пусна...!!! Който иска да пише кои са му любимите герои и дали сериала му харесва. На мен лично много ми харесва фенка съм на Нейли и по точно Джеймс Лаферти =D> Ако може и да ми кажете откаде мога да си тегля серийки ще съм ви много благодарна. \/
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Град
    L.A. \ Moscow
    www.2guys1horse.com аз от тук тегля!
    Raise your fist!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Явно сум минал годините и тоя филм ми се струва много голяма боза

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    BapHa
    на мен много ми хареса, но съм го изгледала ди сезон 5 серия 11 или 12 а има и нови..
    разбрах, че ще снимат и 6 сезон, но само няколко серии и после излизат в почивка за малко..
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Така си е пълна буЗъъъЪЪ на клечка!
    Raise your fist!

Търся да гледам някое сериалче и се спрях на това, като четох резюмето ми се стори много забавен и интересен сериал
    Някой който е гледал почти всички сезони да каже мнението си за сериалчето
    П.П кажете още някой интересен сериал
    Just do it ...

Благодаря ви много за линкчетата А от zamunda зех да си тегля целия 2ри сезон щото не сам го гледала,ама нещо не става и за тфа ся почнах от data ама там пък са до полвината и много се ядосвам Иначе пак ша пробвам.!

аз пък много харесвам Нейтън .. може ли линк за началната песничка или поне името и изпълнителя
    Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
    Тебе търси, но не те намира!

Град
    in the rock city (rock)
    Гледала съм абсолютно всички серии от всичките 5 сезона Яко се филмирвам беее! Та филмчето си е зарибяващо и определено не е поредната тийн боза!Заслужава си да го гледате,защото в него има много житейски истини и със сигурност ще ви допадне...е поне на някои от вас
    Go fix yourself !

Град
    in my world!
    am i az taka misql nz ama ne mi har [/quote]
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

И мен много ме кефи серилачето.Изгледала съм го целия и чакам септември 6-ти сезон

Град
    Пловдив
    филмчето е уникално

Град
    Between The Hell and The Heaven
    какво филмче?!
    последния път като го гледах(последната серия на 5ти сезон)си беше сериал,а не съм чувала да са правили филм

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Luda_Na_Max
    аз пък много харесвам Нейтън .. може ли линк за началната песничка или поне името и изпълнителя
    Gavin DeGraw - I don't wanna be
    LINK

Сериалът кефи. Има своите слаби епизоди, но последният сезон разбива, не съм спряла да рева.
    Пейтън е моята героиня. Харесвам всички женски образи, детайлно изпипани са, за сметка на момчешките такива.

Град
    Скитосвам по улиците
    ОоО сериалчето е много добро...Харесвам всяка една серия от първата на 1 сезон до последната на 5 сезон...Много се вживявам в него и не малко пъти съм си поплаквала...Като герой преди много харесвах Лукас,но в 5 сезон ми падна в очите...За сметка на това Нейтън ми харесва много от началото до края.От жените нямам предпочитания,защото харесвам страшно и трите...Виждам по нещо от себе си във всяка от тях... Сериала е върха
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    ОоО сериалчето е много добро...Харесвам всяка една серия от първата на 1 сезон до последната на 5 сезон...Много се вживявам в него и не малко пъти съм си поплаквала...Като герой преди много харесвах Лукас,но в 5 сезон ми падна в очите...За сметка на това Нейтън ми харесва много от началото до края.От жените нямам предпочитания,защото харесвам страшно и трите...Виждам по нещо от себе си във всяка от тях... Сериала е върха
    О няма проблем и аз съм си поплаквала... Но той пък и сериала си е такъв има и забавни и тъйни моменти за което много ме кефи

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Гледала съм всички серии на сериала. 5-я сезон според мен си беше голяма боза.. Вече ми писна от това да се повтаря едно и също: Нейли,които винаги се разделят и събират.. и Лукас,който незнае какво иска.. Монотонно стана..
    Но иначе предните сезони на сериала си бяха много добри и наистина може да се научи нещо за живота от сериалчето..
    Любим персонаж ми е Брук,защото това момиче наистина знае какво иска и го постига. А от мъжете си нямам.. Отначало симпатизирах на Лукас,но като започнаха неговите любовни афери ми стана много антипатичен,а за разлика от това Нейтън от някакъв грубиян се превърна в много точно момче.. За това бих казала,че накрая симпатизирах много повече на Нейтън..
    А и евала давам на сериала като цяло,защото може хем да те разплаче,хем да те накара да се смееш от сърце..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Враца
    Ми аз чесно казано не съм гледала абсолютно всички епизоди до 5 сезон, защото нямах възможност. Сега обаче ще си ги изтегля и ще ги гледам поред! Иначе сериалчето МН МИ ХАРЕСВА! Обожавам го! Супер мн се кефя на Нейли! И на мен Нейтън ми харесва още от началото. Лукас е простоо... Бе не ми харесва като характер. Брук не е лоша и така.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

сериала е страшно зарибяващ,не познавам някой,който да го е гледал и да не се е пристрастил към него мене най си ме кефи обаче първия сезон,докато петия е голяма боза а Нейтънннн мн мн мн ме кефи Лукас ме дразна малко с тва,че вечно се чуди коя ТОЧНО наистина харесва,ама и той е готин,а с Пейтън са страхотна двойка ОТХ РлЗзЗз
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    Гледала съм всички серии на сериала. 5-я сезон според мен си беше голяма боза.. Вече ми писна от това да се повтаря едно и също: Нейли,които винаги се разделят и събират.. и Лукас,който незнае какво иска.. Монотонно стана..
    Но иначе предните сезони на сериала си бяха много добри и наистина може да се научи нещо за живота от сериалчето..
    Любим персонаж ми е Брук,защото това момиче наистина знае какво иска и го постига. А от мъжете си нямам.. Отначало симпатизирах на Лукас,но като започнаха неговите любовни афери ми стана много антипатичен,а за разлика от това Нейтън от някакъв грубиян се превърна в много точно момче.. За това бих казала,че накрая симпатизирах много повече на Нейтън..
    А и евала давам на сериала като цяло,защото може хем да те разплаче,хем да те накара да се смееш от сърце..
    Напълно съгласна!!!

Сори за тъпия въпрос ама 5-ия сезон само 18 серии ли има ? Благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си