.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd

PLSZ ... ПОМОГНЕТЕ !!

Начи аз сам на 4 изпита ф даскало и си направих фалшив бележник ... обаче баща ми маи ме разкри и ще ходи ф даскало да провери дали го лажа ... 6те ме пребие от бой ... каже те какво да правя да му кажа ли истината !!
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Град
    L.A. \ Moscow
    Щом ше ходи, така или иначе ще разбере. Просто му кажи... нищо не можеш да промениш вече! Стягай се
    Raise your fist!

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Щом ше ходи, така или иначе ще разбере. Просто му кажи... нищо не можеш да промениш вече! Стягай се
    .. to za stqgane ve4e kasno .. ispitite sama moga da gi mina .. ako mi kaja sig pak boi 6i qm i 6te se otre4e ot mene ;[
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Колкото и строг да е не мисля че ще те пребие от бой или отрече от тебе
    FOOTBALL[SOCCER] 4 LIFE !
    www.impulse.bg/ccchhheeefffzzz

ChEeChKooYyYy rLZ :>

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от chefff :>
    Колкото и строг да е не мисля че ще те пребие от бой или отрече от тебе
    emi vednaj se opita da prebie brat mi ;[ .. no toi e mom4e i ne uspq .. a i ve4e sa sem se e otrekal ot nego ;[ .. ni6ty 4udno i s mene da go napravi ...

Мега фен
    Град
    София
    Тъпаците трябва да понасят отговороност эа тъпотията си.
    [size=7][b][u]fosse cos

vij ne mislq 4e e 4ak tolkova zle vqrno na ispit si (nqma da ti kazvam 4e e trqbvalo pone malko da se stegnme6 ama aide) ama ne vqrvam 4ak da te pribie kaji mu i mu kaji 4e si si napravila belejnika zaradi nego za6toto ne si iskala da se razo4erova ot teb
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

А дано те смачка от бой да ти дойде акъла в главата.
    Да ва еба в келешите да си сменята и правите фалшиви бележници, толкова ли сте деградирали и затъпели!
    Друга работа освен да лапаш пишки няма ли ма?!
    Заслужаваш си го!

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от mila92
    vij ne mislq 4e e 4ak tolkova zle vqrno na ispit si (nqma da ti kazvam 4e e trqbvalo pone malko da se stegnme6 ama aide) ama ne vqrvam 4ak da te pribie kaji mu i mu kaji 4e si si napravila belejnika zaradi nego za6toto ne si iskala da se razo4erova ot teb
    mi dvoikite za6toty me nqma6e mesec i poluvina na daskalo ;[ ... za6toty edna fr po4ina ... i tva tatko ne go zn .. i nikoga nqma da razbere ... ii pls ne me oprekvai te 4e ne sam u4ila opravix si4ki drugi ocenki samo tezi neuspqx ... nqmax sili sled kato prejivqx smarta na priqtelkata si

Боже, ма вие двете дето се подкрепяте даже не можете да пишИте правилно!!!!!!!!!

Малките нИща.

иСпит.

Ф даскало

Че сте тъпи - тъпи сте.
    Ама мааму стара поне го крийте ве...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    А дано те смачка от бой да ти дойде акъла в главата.
    Да ва еба в келешите да си сменята и правите фалшиви бележници, толкова ли сте деградирали и затъпели!
    Друга работа освен да лапаш пишки няма ли ма?!
    Заслужаваш си го!

parvo ne lapam pi6ki ... verno 4e ne sam prava ... no kak moje maika mi da me razbira i da mi pomaga a ba6tami samo da zn kak da bie ...

като знаеш, че не си права, що го правиш тогава?!
    В такъв случай си го заслужаваш..

emi 6tom sa malko ocenkite [tezi koito ne popravila] se uspokoi s 50%. razbiram 4e ne iska6 da mu kaje6 za fr si no ako se naloji mu obqsni 4e si imala seriozna pri4ina

USPEH
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    като знаеш, че не си права, що го правиш тогава?!
    В такъв случай си го заслужаваш..
    napravix za6toty si imax pri4ina edna priqtelka po4ina i mesec i poluvina nexodix na daskalo ... a tova ba6ta mi nz .. a i da mi kaja nqma da me razbere

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Тъпаците трябва да понасят отговороност эа тъпотията си.

Но не баща ти да те пребие като куче

ЕБАТИ! Ако търпиш т'ва верно си тъпа, дори да ти е баща, няма право да ти посяга!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си ли чувала,че истината винаги излиза наяве?А иначе му кажи истината,по-добре да го разбере от теб,отколкото от друг.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    а от каде е разбрал че го лажеш..пък и изчакаи малко може да блафира да види дали ще му кажеш нещо ... може еи теи от едното нищо да се е заял..

Боже, ма вие двете дето се подкрепяте даже не можете да пишИте правилно!!!!!!!!!

Малките нИща.

иСпит.

Ф даскало

Че сте тъпи - тъпи сте.
    Ама мааму стара поне го крийте ве...
    Пропусна и прИбие...
    Като си тъпа и не си казала на баща си причината да отсъстваш, поне да беше отсъствала по-малко и да си беше оправила оценките.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Chacho
    Мойте съболезнования за приятелката ти.

Все пак и това не е оправдание. Хора претърпяват загуби на близки роднини и пак са сред челните места на стипендиантските списъци.

Почни да учиш за изпитите, обещай му, че ще се промениш и се заеми по въпроса. Мисля, че в момента този въпрос ще те затрудни:

Какви са ти амбициите и за какво живееш?

Надявам се да намериш отговор и да последваш след това пътя, който ще си избереш.

Сега най-много да изядеш един бой. На всеки му се случва.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не си ли чувала,че истината винаги излиза наяве?А иначе му кажи истината,по-добре да го разбере от теб,отколкото от друг.
    +1
    Суетата.Моят любим грях.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Първо ( относно някои от предходните мнения ) : пише се лЪжеш,блЪфира,иЗпит and so on.

До авторката: Извинявай за нападката,но е трябвало маалко по-рано да помислиш за последствията.Всичко,което ти се е случило наистина е ужасно,но , какво да ти кажа , всичко се преживявя и е трябвало или по-старателно , или по-редовно да учиш и да се явяваш на училище. А и друго нещо - щом баща ти се съмнява дали не го лъжеш и е решил да провери в училището ти , значи има причина да се съмнява ? А? Не помисли за това?Извинявай,но той ,рано или късно ,е щял да разбере,че оставаш на изпит. Съвет ли? Най-добре поговори с баща си и тактично и спокойно му обясни ситуацията така,че да не те съди много. Айде успех и друг път малко повече предварителна мисъл .

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Първо ( относно някои от предходните мнения ) : пише се лЪжеш,блЪфира,иЗпит and so on.

До авторката: Извинявай за нападката,но е трябвало маалко по-рано да помислиш за последствията.Всичко,което ти се е случило наистина е ужасно,но , какво да ти кажа , всичко се преживявя и е трябвало или по-старателно , или по-редовно да учиш и да се явяваш на училище. А и друго нещо - щом баща ти се съмнява дали не го лъжеш и е решил да провери в училището ти , значи има причина да се съмнява ? А? Не помисли за това?Извинявай,но той ,рано или късно ,е щял да разбере,че оставаш на изпит. Съвет ли? Най-добре поговори с баща си и тактично и спокойно му обясни ситуацията така,че да не те съди много. Айде успех и друг път малко повече предварителна мисъл .
    S MOQ BA6TA NE moje da se govori normalno toi vinagi kre6ti ... psuva ... i bie ;[

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Мойте съболезнования за приятелката ти.

Все пак и това не е оправдание. Хора претърпяват загуби на близки роднини и пак са сред челните места на стипендиантските списъци.

Почни да учиш за изпитите, обещай му, че ще се промениш и се заеми по въпроса. Мисля, че в момента този въпрос ще те затрудни:

Какви са ти амбициите и за какво живееш?

Надявам се да намериш отговор и да последваш след това пътя, който ще си избереш.

Сега най-много да изядеш един бой. На всеки му се случва.
    mi az sam f izobrazitelna paralelka ... nikfo bade6te sig nqmam ... zn 4e mnou se provalix ... no prosty ne bqx tolkova silna .. da se stegna na vreme i da u4a ;[

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от ne_sam_malka
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh

S MOQ BA6TA NE moje da se govori normalno toi vinagi kre6ti ... psuva ... i bie ;[
    Много съжалявам за това , наистина.В такъв случай можеш да помолиш майка си да му обясни горе-долу защо е станало тока,но , ако мислиш,че ще стане по-зле,отколкото е сега,по-добре не го прави.Можеш единствено да чакаш и да се надяваш да мине леко.Дано се оправите.

УфФф, че гаднооо не е трябвало да го лъжеш. По принцип бащите са малко по- строги от майките, и моя е така, повече той ми се кара ама не ме е бил никога.... Незнам, никой себеуважаващ се родител не би посегнал на децата си. По- добре седнете и поговорете спокойно, ама го хвани в такъв момент- да е по- весел,направи малко четки нз по- добре го познаваш. Успех! И да вземеш изпитите
    Kogato vsichko svarshi i liubovta ugasne edna jestoka rana ostava sled tova, kogato vsichko svarshi i ranata zarasne, togava pak se vrashta lubovta...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си