- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- PLSZ ... ПОМОГНЕТЕ !!
em 6e stoq i 6te se nadqvam da ne otide do daskalo ;[Първоначално написано от schhhhhhh
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
mersiПървоначално написано от misstwister
![]()
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
офф аз не сам чела всичкото ама поне с 3 да беше минала бе.и според мен му кажи щот по-добре да разбере от тебе отколкото някой др.ай успех
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Пиши после какво е станало.Късмет!Първоначално написано от ne_sam_malka
![]()
Kogato vsichko svarshi i liubovta ugasne edna jestoka rana ostava sled tova, kogato vsichko svarshi i ranata zarasne, togava pak se vrashta lubovta...
omgggg tapa li si weeeee![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
[/quote] ЕБАТИ! Ако търпиш т'ва верно си тъпа, дори да ти е баща, няма право да ти посяга![/quote]Еми тя какво може да му каже .?! Не видяхте ли кфо написа момичето - само вика, блъска и посяга. Можеш ли да му обясниш нещо нормаLно, щом още в началото ще те нападне.. Престанете да й кавате "Седни й поговори с него","Кажи му го първо ти" .. Момичето няма изход, баща и е гаден ( сори че обиждам ) Има нужда наистина от съвет, имa много такива бащи като нейния, за съжаление. Милата...![]()
Много може да се говори по тази тема ... Абе няма да ти казвам като другите, единственият начин е да му се развикаш. Примерно ако му кажеш "Ти не ме обичаш!" ... Ще има за какво да ти се кара, но поне ще спре да те бие и ще ти обясни че те обича.. Кой баща ще каже на собственото си дете, че го мрази ..?!
Кой баща ще каже на собственото си дете, че го мрази ..?![/i][/b][/quote]
moq mi go kaza ;[ .. i to ne vednaj
Прав си.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Като ти гледам правописа не се учудвам, че имаш слаби оценки. Дано поне като те набие да се осъзнаеш малко. А и нищо не можеш да направиш, освен да си седнеш на гъза и да почнеш да учиш.
Да си мислила за последствията, преди да направиш тази глупост.
Емиии май няма как да отървеш боя...С баща като твоя незнам какво щях да правя..Как може да ти каже,че те мрази???Говори с майка ти за това..Кажи й за приятелката ти,тя трябва да те разбере...А после тя да говори с баща ти
Rest In Peace....We Will Never Forget You
nai dobre si trai dokato toi sam ne razbere ako razbere nqkoga razbira se 6toto ako mu kaje6 sq toi moje da ne e zn i pak 6te e mn lo6o za tebe
Ich habe nichts nur eine Liebe
Ох, да добре, прав е. Да я спукат от бой като толкова ви се иска. Ама ако беше на вашата глава нямаше да мислите така, нали? Пфф..Първоначално написано от Thoughtless
Всеки си има право на мнение, де, обаче вие направоо.. Можеше и да не я обиждате ма както и да е, ваша си работа.
![]()
П.П: Много съжалявам, че ти го е казал, но едва ли го мисли... Не е възможно.. Продължавай да говориш отчаяно, покажи колко си нещастна и колко ти е кфоти, абе.. Каквото ти падне кажи! Само да не го засегнеш, иначе става по-зле. Късмет, да кажеш после какво е станало! Пък и като гледам, надали ще отиде.. Дано..![]()
skrii belejnika pravi se na udarena i se moli da ima6 gotina klasna obqsni pone na neq ako e pekana kak stoqt ne6tata
miii xora ba6tata ne otide f daskalo ... samo malko mi vika za tva 4e sam si prodala si4kite u4ebnicite
ama ne mi puka .. vajnototo e 4e se otarvax ot boqmiSi ZA si4ki saveti
Ти сега гледай да не ти продължат договора за догодина!!! УЧИ!!!
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Първоначално написано от Presley`n`Sum
Така е...
Don't worry, be happy!
Абе, като гледам правпоиса ти, имам чувството, че си някакво супер-тъпо парче
баща ти чука ли те ?
Ако се научите да си понасяте последствията някога ще е добре.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
По-добре му кажи,според мен ако го лъже6 6е стане о6те по-ло6о,ама ти избери дали от теб да нау4и или от у4или6те и няква у4ителка![]()
![]()
![]()
Абе, то момичето вече написа, че е ок, а вие продължавате!
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Темата е за ключ!Тук се пише само на КИРИЛИЦА!
В часовете по БЕЛ влизала ли си?Първоначално написано от ne_sam_malka
Абе хора темата е оt 2008 годинато нея са я претрепали от бой до сега аре ключ
![]()