.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от ne_sam_malka
    Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
    Първо ( относно някои от предходните мнения ) : пише се лЪжеш,блЪфира,иЗпит and so on.

До авторката: Извинявай за нападката,но е трябвало маалко по-рано да помислиш за последствията.Всичко,което ти се е случило наистина е ужасно,но , какво да ти кажа , всичко се преживявя и е трябвало или по-старателно , или по-редовно да учиш и да се явяваш на училище. А и друго нещо - щом баща ти се съмнява дали не го лъжеш и е решил да провери в училището ти , значи има причина да се съмнява ? А? Не помисли за това?Извинявай,но той ,рано или късно ,е щял да разбере,че оставаш на изпит. Съвет ли? Най-добре поговори с баща си и тактично и спокойно му обясни ситуацията така,че да не те съди много. Айде успех и друг път малко повече предварителна мисъл .
    S MOQ BA6TA NE moje da se govori normalno toi vinagi kre6ti ... psuva ... i bie ;[
    Много съжалявам за това , наистина.В такъв случай можеш да помолиш майка си да му обясни горе-долу защо е станало тока,но , ако мислиш,че ще стане по-зле,отколкото е сега,по-добре не го прави.Можеш единствено да чакаш и да се надяваш да мине леко.Дано се оправите.
    em 6e stoq i 6te se nadqvam da ne otide do daskalo ;[
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Цитирай Първоначално написано от misstwister
    УфФф, че гаднооо не е трябвало да го лъжеш. По принцип бащите са малко по- строги от майките, и моя е така, повече той ми се кара ама не ме е бил никога.... Незнам, никой себеуважаващ се родител не би посегнал на децата си. По- добре седнете и поговорете спокойно, ама го хвани в такъв момент- да е по- весел,направи малко четки нз по- добре го познаваш. Успех! И да вземеш изпитите
    mersi
    ... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...

Повече от фен Аватара на yozito
    офф аз не сам чела всичкото ама поне с 3 да беше минала бе.и според мен му кажи щот по-добре да разбере от тебе отколкото някой др.ай успех
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Цитирай Първоначално написано от misstwister
    УфФф, че гаднооо не е трябвало да го лъжеш. По принцип бащите са малко по- строги от майките, и моя е така, повече той ми се кара ама не ме е бил никога.... Незнам, никой себеуважаващ се родител не би посегнал на децата си. По- добре седнете и поговорете спокойно, ама го хвани в такъв момент- да е по- весел,направи малко четки нз по- добре го познаваш. Успех! И да вземеш изпитите
    mersi
    Пиши после какво е станало.Късмет!
    Kogato vsichko svarshi i liubovta ugasne edna jestoka rana ostava sled tova, kogato vsichko svarshi i ranata zarasne, togava pak se vrashta lubovta...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    omgggg tapa li si weeeee
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

[/quote] ЕБАТИ! Ако търпиш т'ва верно си тъпа, дори да ти е баща, няма право да ти посяга![/quote]Еми тя какво може да му каже .?! Не видяхте ли кфо написа момичето - само вика, блъска и посяга. Можеш ли да му обясниш нещо нормаLно, щом още в началото ще те нападне.. Престанете да й кавате "Седни й поговори с него","Кажи му го първо ти" .. Момичето няма изход, баща и е гаден ( сори че обиждам ) Има нужда наистина от съвет, имa много такива бащи като нейния, за съжаление. Милата...

Много може да се говори по тази тема ... Абе няма да ти казвам като другите, единственият начин е да му се развикаш. Примерно ако му кажеш "Ти не ме обичаш!" ... Ще има за какво да ти се кара, но поне ще спре да те бие и ще ти обясни че те обича.. Кой баща ще каже на собственото си дете, че го мрази ..?!

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    Кой баща ще каже на собственото си дете, че го мрази ..?![/i][/b][/quote]
    moq mi go kaza ;[ .. i to ne vednaj

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    А дано те смачка от бой да ти дойде акъла в главата.
    Да ва еба в келешите да си сменята и правите фалшиви бележници, толкова ли сте деградирали и затъпели!
    Друга работа освен да лапаш пишки няма ли ма?!
    Заслужаваш си го!

Прав си.
    Като ти гледам правописа не се учудвам, че имаш слаби оценки. Дано поне като те набие да се осъзнаеш малко. А и нищо не можеш да направиш, освен да си седнеш на гъза и да почнеш да учиш.
    Да си мислила за последствията, преди да направиш тази глупост.

Град
    Скитосвам по улиците
    Емиии май няма как да отървеш боя...С баща като твоя незнам какво щях да правя..Как може да ти каже,че те мрази???Говори с майка ти за това..Кажи й за приятелката ти,тя трябва да те разбере...А после тя да говори с баща ти
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

nai dobre si trai dokato toi sam ne razbere ako razbere nqkoga razbira se 6toto ako mu kaje6 sq toi moje da ne e zn i pak 6te e mn lo6o za tebe
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Цитирай Първоначално написано от Thoughtless
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    А дано те смачка от бой да ти дойде акъла в главата.
    Да ва еба в келешите да си сменята и правите фалшиви бележници, толкова ли сте деградирали и затъпели!
    Друга работа освен да лапаш пишки няма ли ма?!
    Заслужаваш си го!

Прав си.
    Ох, да добре, прав е. Да я спукат от бой като толкова ви се иска. Ама ако беше на вашата глава нямаше да мислите така, нали? Пфф.. Всеки си има право на мнение, де, обаче вие направоо.. Можеше и да не я обиждате ма както и да е, ваша си работа.

П.П: Много съжалявам, че ти го е казал, но едва ли го мисли... Не е възможно.. Продължавай да говориш отчаяно, покажи колко си нещастна и колко ти е кфоти, абе.. Каквото ти падне кажи! Само да не го засегнеш, иначе става по-зле. Късмет, да кажеш после какво е станало! Пък и като гледам, надали ще отиде.. Дано..

skrii belejnika pravi se na udarena i se moli da ima6 gotina klasna obqsni pone na neq ako e pekana kak stoqt ne6tata

Град
    StZ E nAi GOLeMIQ gRAd
    miii xora ba6tata ne otide f daskalo ... samo malko mi vika za tva 4e sam si prodala si4kite u4ebnicite
    ama ne mi puka .. vajnototo e 4e se otarvax ot boq miSi ZA si4ki saveti

Град
    Синя София!
    Ти сега гледай да не ти продължат договора за догодина!!! УЧИ!!!
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Тъпаците трябва да понасят отговороност эа тъпотията си.
    Така е...
    Don't worry, be happy!

SK0RP10N
    Guest
    Абе, като гледам правпоиса ти, имам чувството, че си някакво супер-тъпо парче

Град
    unknown
    баща ти чука ли те ?

Ако се научите да си понасяте последствията някога ще е добре.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

В двата случая ще разбере,но по-добре е ти да му кажеш.защото ако не му,ще стане по-лошо

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

По-добре му кажи,според мен ако го лъже6 6е стане о6те по-ло6о,ама ти избери дали от теб да нау4и или от у4или6те и няква у4ителка

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Абе, то момичето вече написа, че е ок, а вие продължавате!
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Темата е за ключ!Тук се пише само на КИРИЛИЦА!

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3

Re: PLSZ ... ПОМОГНЕТЕ !!

Начи аз сам на 4 изпита ф даскало и си направих фалшив бележник ... обаче баща ми маи ме разкри и ще ходи ф даскало да провери дали го лажа ... 6те ме пребие от бой ... каже те какво да правя, да му кажа ли истината !!
    В часовете по БЕЛ влизала ли си?

Абе хора темата е оt 2008 година то нея са я претрепали от бой до сега аре ключ

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    Абе хора темата е оt 2008 година то нея са я претрепали от бой до сега аре ключ

А дано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си