- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за скинарите ?
не е верно, той е негър от вашингтонските предградия, маа фака...Първоначално написано от Your Nightmare
![]()
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Истината рано или късно щеше да излезе наяве.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
Негър,мегър,ама все на умен се прави.
London Tipton
Тия са лоши хора...аз страня от такива.
Чувал съм че не обичали разни хора, някви неща им правели, ама нямам подробна информация за тях.
Няма ли някой шемет да пише изказвания бе? Само в началото ги имаше![]()
расисти![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
един/една разбиращаПървоначално написано от ЕPu
наистина зависи за къв скин иде реч, но и аз мисля че скинове почти няма
и всичките тия лейбълс за мен са простотия, преобладават айляците, дето слушкат всичко ходят по концерти и т.н без да се наричат пънкари, кораджии, реге маниаци хаха
затва не коментирам първата вълна скинове дето слушали ска и ой..
а тъпите фашаги са мнго тъпи
роди ме мамо недъгав, я па че стана скинар...
но комент.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
BaSi!i! GaDni4k0toYyYyПървоначално написано от SaD_KiD
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Първоначално написано от Alcohooligan
MnOo}|{Ку SЪъЪъъ Zl!!!
London Tipton
10 реда изписа и нищо смислено не успя да кажеш...Първоначално написано от jghgh
не успях ли? да не си някой "българин патриот" случайно? : ) аз си разбирам поста..Първоначално написано от Alcohooligan
exploitedteen е мерси за поправката (:
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Скинари няма.Тия който се имат за такива в Бг,повечето са мн далече от истината!
стига да не ме набият-нямам никви прблеми с тях
в 1 пого един гологлав батко така здраво ме цапардоса(добре че около мен имаше мн хора и нямаше как да падна)и човека някво ме хвана отзаде за врата и почна да ми се извинява и да ме пита дали съм добре,изглеждаше някакъв мн притеснен![]()
та мисълта ми е-мн болезнено удрят,не бих искала да си навличам гнева им,но иначе са си хора като хора-има и свестни,има и изроди
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
не, аз съм българин-националист.Първоначално написано от jghgh
Учтиви, културни, добре облечени...![]()
Коя идеология?..Ква е..?Първоначално написано от Nam3less
![]()
е не те знам дали ще станеш по-силен,ПРОБВАЙПървоначално написано от EMO_ULTRAS
мои познати са си имали земане даване с такива момчета-бяха бая контузени и до ден днешен сменят посоката само като видят някой гологлав да се задава()
а и мен,КАТО МОМИЧЕ,доста си ме заболя-представям си ако са няколко и си ме млатят умишлено
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
единственият ми контакт с тях е косвен...чрез този форум
хъхъ..
Не. Прецених по темето тиПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Смешник, нали си от Атака, ПАТРИОТ, БЪЛГАРИН.. защо използваш чуждици? Уонъби монъби... кретен
Ти защо не спреш да се заяждаш за най-малкото?
Нямаш си друга работа ли?Аз ще ти намеря.![]()
London Tipton
Всеки бръснат или къса коса е скин ахахахаххах
Но късата коса дава страшен респект!
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
Острумен си.Ама много.Първоначално написано от bboy_bunker
Fucking cunt.
London Tipton