.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Помощ..моля ви ;(

Здравейте!!Темата може да е тъпа но искам да споделя с някого..на 16 съм..отворих се сама..сигурна съм !СЕГА СЕ Притеснявам като си хвана мом4е какво да му кажа ? зА каква ще ме помисли?И другото..доста съм тясна като мастурбирам едвам ми влизат нещата с който мастурбирам...след мастурбацията имам парене защо така?Моля ви не се бъзикайте наистина имам проблем ве4е каквото е станало е станало няма връщане на зад
    6те съм много благодарна да ми дадете съвети без да се подигравате моляви ;( разберете ме наистина много ми е тежко даже и някакси на комплекси ме избива..благодаря ви предварително ..
    БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ !!! СТРАХ МЕ Е ОТ ТОВА АКО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НАИСТИНА СЪМ ТЯСНА АМИ АКО ПРОСТО НЕ ВЛЕЗНЕ

Ela az nishto nqma da tikaja shte te opravq na burzo

ами аз имах парене някъде около две три ако не и четири седмици след като ме разпечатаха.. и отидох на генеколог при което се оказа ,че когато ципата се разкъса остава лека раничка и докато зарасне при ориниране има парене

П.П : надявам се че помогнах
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

и междодругото с какви предмети се самозадоволяваш ?

вибратор ама е мал1к не е от големите мн съм тясна

Цитирай Първоначално написано от yfm_f
    вибратор ама е мал1к не е от големите мн съм тясна
    ами пробвай да го спреш временно докато мине паренето ,за да може да зарасне добре раничката

Мега фен
    Това парене не се ли получава, защото не е много увлажнена или аз се бъркам?

moje i ot protyrkvane da e 6toto edvali se ovlajnqva6 dobre kat masturbira6

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Това парене не се ли получава, защото не е много увлажнена или аз се бъркам?
    зависи.. но тя твърди,че се е разпечатала скоро и което е по лошото сама.. и аз мисля ,че би трябвало да е заради това

малко е кофти да се отовориш сама, но го погледни от тази гледна точка поне те е отворил някой когото наистина обичаш каналите на отделителната система( пикочопроводите) и вагината нямат нищо общо, но ме мога да ти кажа от какво е паренето, според мен не е от това че не си достатъчно овлажнена ама нз
    чисто физически не си девствена, но психически си, така че продължавай да турсиш подходящото момече за първия път. не е нужно да казваш каквото и да е да на момчетата, ако те пита дали си девствена казваш "не" и толкова.
    be a good boy!!!

Дори да се е разкъсал хименът ти се девствена докато не осъществиш полов контакт с мъж.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z
    малко е кофти да се отовориш сама, но го погледни от тази гледна точка поне те е отворил някой когото наистина обичаш каналите на отделителната система( пикочопроводите) и вагината нямат нищо общо, но ме мога да ти кажа от какво е паренето, според мен не е от това че не си достатъчно овлажнена ама нз
    чисто физически не си девствена, но психически си, така че продължавай да турсиш подходящото момече за първия път. не е нужно да казваш каквото и да е да на момчетата, ако те пита дали си девствена казваш "не" и толкова.
    Напротив По-добре да каже ,че е девствена ,защото нея пак ще я боли с пенис първият път

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от just_a_girl_z
    Напротив По-добре да каже ,че е девствена ,защото нея пак ще я боли с пенис първият път
    Вярно ще я боли
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Re: Помощ..моля ви ;(

Здравейте!!Темата може да е тъпа но искам да споделя с някого..на 16 съм..отворих се сама..сигурна съм !СЕГА СЕ Притеснявам като си хвана мом4е какво да му кажа ? зА каква ще ме помисли?И другото..доста съм тясна като мастурбирам едвам ми влизат нещата с който мастурбирам...след мастурбацията имам парене защо така?Моля ви не се бъзикайте наистина имам проблем ве4е каквото е станало е станало няма връщане на зад
    6те съм много благодарна да ми дадете съвети без да се подигравате моляви ;( разберете ме наистина много ми е тежко даже и някакси на комплекси ме избива..благодаря ви предварително ..
    на 16 и си се отворила сама...и те е срам от това?!? вярно малко е кофти обаче трябва да се срамуват ония 12-13 годишни пикли които хоят с мноо по-големи от тях и по нета в имената им задължително тряя да присъстват думи като:кучка.бебче,курва,слад урана,секси и т.н. Евала за това че не си от тях

За това че си тясна...хмм,чудя се къв нагледен пример да ти дам ама не мога да измисля нещо...ам тва че си тясна е нормално още не си го правила с момче камо ли пък да го правиш често,то по-късно ще си се разшири пък и една малка тайничка (която повечето знаят хД) тесните путки винаги са били предпочитани от мъжете

За паренето вече ти казаха,накратко то не е опасно,напълно нормално е,и известно време не си вкарвай разни неща...ако си мноо възбудена си стимулирай клитора но НЕ СИ ВКАРВАЙ неща в теб.

няма за какво да се притесняваш общо взето даже си свиркай кат ходиш по пътя,повече от нормална си
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Абе кво ти по-добре сама отколкото с някой прошляк няма место за притеснение ама никакво даже по-добре !

БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ !!! СТРАХ МЕ Е ОТ ТОВА АКО НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НАИСТИНА СЪМ ТЯСНА АМИ АКО ПРОСТО НЕ ВЛЕЗНЕ

Град
    BurGasSs 8-)
    спокойно,душата..... като започнеш да си пъхаш малко по-големи неща се някога ще влязат и те..... и както казаха другите преди мен... като почнеш да прайш по-често секс или въобще като започнеш да водиш полов живот... всичко ще се оправи... СПОКОЙНООООО!!!

ще влезе спокойно
    искаш не искаш то вече като сте почнали едвали момчето ще те остави без да го вкара (природа)

ЕЙ земи от някое шишенце оплътнението и го сложи на мястото на цветенцето което си откъснала само гледай да спазваш сроковете на годност

Мила, не знам ама от само себе си не може да с отвориш иска се усилие бая си се помъчила Сега ще си търпиш последствията колкото и грубо да ти звучи.... Късмет и дано това не ти създаде проблеми

SK0RP10N
    Guest
    Темата е ебавка, ама кой да ви каже...

macka ti si devstvena vse oshte a i she te boli 1 put s mom4e dori ida si mislish 4e si otvorena i za tiq otg ot roda na ela da te is4ykam i t.n. vie mom4etata ste golemi goveda momi4eto ima problen a vueee
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

НЕ СЪМ ДЕВСТВЕНА !!! ИМАШЕ КРЪВ И БОЛЕШЕ С ВИБРАТОР СЕ ОТВОРИХ !!! НЯКОЙ СТЕ МН ЗЛЕ

za6to si ytnela pravoto na nqkoe mom4e da te ytvori ,za6to sama??????
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си