- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2 дена само на вода
Shte mi stane li ne6to ako piq 2 dena samo voda bez nikakva hrana??
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Да...ще ти окапе косата и зъбите ти ще опадат.![]()
Това ли е най-новата и модерна диета?![]()
Ще ти е отпаднало,няма да имаш енергия дори да се мръднеш,ще колабираш ...
a ako e 1 den..![]()
sorry,ama ti si adski tupa weee
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
+1Първоначално написано от iliana_svoge
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Няма да ти стане нищо.Но по добре яж и кисело мляко-1 кофичка/ден
Кисело мляко и солети, колкото и да я изядеш, все ше свалиш нещо
Raise your fist!
Какво мислиш, че ще постигнеш с това гладуване? Ако искаш да отслабнеш се захвани с някакъв спорт и внимавай какво ядеш - ограничи мазните, сладките и тестените храни, както и газираните напитки и алкохола. Ако гладуваш, не стига, че рискуваш здравето си, но после ще си върнеш килограмите + подарък целулит.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Еми , най-много да припаднеш . Не си прави експерименти , защото така е най-добрата ми приятелка беше решила да отслабва и после трябваше да викам линейка насред НДК.![]()
![]()
![]()
цял живот без мозък си караш, колко му е 2 дена на вода..
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Mnogo zavisi ot organizma ti. Ima hora, na koito ni6to nqma da im stane osven da se 4uvstvat leko otpadnali, no pak az naprimer imam anemiq i ako dori polovin den sum samo na voda mi pri4ernqva i pripadam... Minaloto lqto po4ti cql den ne bqh qla ni6ty ( prosto za6toto NAISTINA nqma6e kakvo, hladilnika be6e prazen ) i izvednaj mi pri4ernq, stana mi adski studeno ( iuli mesec, 45 gradusa) i se oblivah sas studena pot.... Na kosam bqh da pripadna ama slava bogu maika mi si doide i be6e nakupila ne6ta i mi sgotvi. Taka 4e nedei da riskuva6, opasno e. Po - dobre kakto kazaha na kiselo mlqko i soleti apak moje i plodove... ( vapreki 4e pak ne e hi4 polezno ) ama samo na voda....
![]()
На мен ми се е налагало да карам ден само на вода,защото на следващия бях на интервю ои трябваше да изглеждам перфектно.Не се чувствах отпаднала,нито нищо такова.
nqma da ima6 energiq da se mradne6,kvi sa tez dieti e![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е знам кво ше постигнеш,ама нищо няма да ти стане...
Ne go pravi az bqh ne edin a 6 na voda ama imah izpiti i mi be6e mn napregnato i posle vsi4ko koeto hapneh iskah i o6te i o6te ako iska65 opitai no trqbvada sloji6 svoite ramki i da preceni6 dali organizma ti 6te izdurji ... uspeh![]()
Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет
ot nepravilno hranene se obrazuva celulit :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Абе вие случайно чували ли сте за лунна диета ? И на някой да му е станало нещо от нея ?![]()
Абе хора, вие ме убивате. Гладуването не е толкова просто. Не може вчера да си ял вафли и пържени картофи, днеска и утре да си на вода а вдруги ден пак да си почнеш както обикновено. За 2 дена гладуване трябва предварително да си изключил от менюто си мазните, тестените и сладките неща. За да свикне организма ти поне малко без тях. Самото гладуване също не е само на вода. Има си някакви специални храни. Зеленчуков бульон, кисело мляко, мек плод. Такива неща в не прекалено големи количества, естествено, нали е гладуване все пак. След това трябва да добавяте нещата, които сте яли преди постепенно. А не така изведнъж. Представете си какъв шок ще е за тялото ви само. Научете се най-накрая. Прочетете някоя книга ако трябва...
Не е хубаво така да скачаш от храна на без храна.Обачче абсолютно нищо няма да ти станеТова е един вид си пречистваш организма
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
oi mila nedei taka...az sam sportiska i mn dieti praih nai razli4ni i to vse rezki(qm nali normalno i predi sastezanie edna sedmica karam samo po 1 qbalka i 1 6okolad na den s nai mn litar voda) sq imunnata mi sistema e mn slaba i imam baq problemi ..nepravi gluposti...vari prai ne6ty ,sportuvai![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...