- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 2 дена само на вода
Няма да ти обяснявам какво ще ти стане, но ако очакваш да отслабнеш особено - това няма "да ти стане".Първоначално написано от mIss IndEpEnDeNt
Абе не си прави експерименти!
Тийнеджърка си още, тялото ти се развива. А това с неядене и само вода са ненужни глупости.
Въобще половината форум Козметика и дието е пълен с безсмилици.
Не чети тук глупавите съвети. Едва ли всички килограми, диет и т.н. са реални. Ако имаш някакви притеснения, спри примерно само сладкото или компенсирай с половин час танци.
Не се лишавай от важната храна.
едно момиче от класа ми не яде нищо 24ч., пи само мин.вода ..
и после припадна.... иии в бърза помощ![]()
Първоначално написано от MostHated
+1
Aко гладуваш на третия ден ще се наядеш кат' прасе и ше си върнеш сваленото с 2-3 кг отгоре.. Опитай изпитана диета или разделно хранене+ тренировки. Книжки с разделно хранене се продават по книжарниците.
айде стига сте обиждали ве
аз съм го чувала това само за 1 ден.
но трябвало да се пие много вода
една съученичка ми каза че трябва да се следи луната и в деня в който се предполага че е пълна, цял ден не ядеш нищо, пиеш вода и така се "пречистваш" и на другия ден ти е леко и почваш отначало.
звучи логично.
аз че няма да тръгна да го правя, няма, но щом и аз съм го чувала.. може да има някакво действие/влияние..
таа пробвай един ден само, при пълнолуние, бла бла
успех
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да, напълно е възможно
аз просто го бях чувала от една съученичка... бяхме в даскало и ми разправяше как като дойде пълнолуние цял ден няма да се храни и само вода ще пие, и така ще си пречисти организма..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ами и аз мисля такаПървоначално написано от master_of_disaster
Есента бях започвала да гладувам по метода на д-р Лидия Ковачева.Спазвах стриктно схемата която включва само чай и плодове, дори приемах по-малко плодове отколкото трябва , защото сутрин нямах време да закуся...Нямах никакъв проблем до 6 ден когато ми се наложи да изпия едно хапче, което впоследствие видях , че са ми го пордали в аптеката с изтекъл срок на годност, но резултата беше , че просто припаднах...Мисля , че не е от гладуването , а от хапчето, защото през тези първи 6 дни , когато би трябвало да се чувствам зле нямах никакви проблеми.И като човек минал през много режими на хранене бих те посъветвала да не отслабваш по подобни начини включващи пълно ограничаване.Да имаше ефект още след 3 ден, но повярвай след това още с първото захранване имаш чувство , че си върнал всичко, просто организмът се запасява.
Ако искаш да остлабваш ограничи хляба, дори ако можеш го изключи от менюто си, ограничи сладкото и яж много зеленчуци...Това е по-лесно да го спазваш и е много по-вероятно да свикнеш и да стане твой начин на живот, а ефектът е със сигурност по траен, макар и по-бавен...
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!