- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита Юлска утрин
абе какво против хипитата имате? нищо не са ви направили...нито ви пречат нито нищо![]()
![]()
![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
не
просто ми е странно, защото както вече казах абсолютно с нищо не ви пречат, а вие едва ли не ги мразите
Pendulum - Blood sugar (music)~
А евреите къде ги забравихме ?![]()
Циганите ? Турците ?
Полицията ?![]()
![]()
![]()
![]()
немога да разбера какво толкова не ви харесва в джулай морнинг ...
баси толкова е красиво как може да не ви хареса ... ае ко разбирам и аз , ко е тва гумнясано слънце вобще се чудя за ко е ... само пречи такова маина ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Аз пък не мога да разбера,кое му е толкова празничното и красивото.
London Tipton
и какво става на тая утрин ?
доста тъпо бих казал
И аз това си мисля,но да чуем някое хипи какво ще каже.Първоначално написано от ATAKABG
Защо се празнува?
London Tipton
не съм чувал за по насран празник от този![]()
Аз пък до днес не знаех,че съществува.Първоначално написано от Lunatic-
![]()
London Tipton
и аз такаПървоначално написано от Your Nightmare
явно е някаква секта![]()
Аз!!!Първоначално написано от OtherDimension
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
много велик ден, направо![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
ок нека кажем, че аз съм ограничена и тъпа, защото ми харесва, харесва ми да ставам рано, за да видя това как слънцето изгрява , за мен това е нещо адски красиво, кара ме да замълча, кара ме да се радвам, да се радвам че виждам слънцето, да знам че и този ден е дошал за мен , кара ме да се радвам и на малкото което имам ...обожавам да гледам изгрева и залеза , просто това е толкова красиво и затова много харесвам джулай морнинг ..отиваш там и когато започне да изгрява слънцето сички онемяват и просто го гледат, сякаш остават безмълвни пред красотата ..
защо според вас на камен бряг е имало 2-3 хиляди човека да не е и повече ... защото сичките са банда идиоти нямащи какво да правят ?!
както и да е не ми пука за колко глупава ме мислите или колко е тъпо това за вас , на мен ми харесва и не ми дреме каква простотия е за вас , аз съм направо влюбена в слънцето и в красотата на природата..
http://www.youtube.com/watch?v=2bMytGiI8DU
примерно
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
^ Със същия успех можеш да гледаш изгрева и на 1 юни.
What you give is what you get!
Не е същото. Няма го онова особено чувство, няма ги многото хора около теб, няма я песента.Първоначално написано от Desi_etnies
А щом може всяка сутрин да я посрещате така, защо не го правите? Колко пъти в годината ставате, за да се насладите на изгрева?!
браво чоек ... и аз съм на същото мнение ..Първоначално написано от Captain Farrell
БлагодаряПървоначално написано от IdiOtKa
Аз преди да се регна прочетох темата и се вдъхнових от твоите постове
![]()