.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Hybrid View

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    неее !! защото е супер красивоооооооооооооооооо !!!!!!!!!!!!! ... оффф !
    просто ...както и да е ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    особеното чувство да сте в тълпа и да не знаете защо посрещате точно джулай морнинг, а не примерно мей морнинг, но да сте там просто защото и други тъпанари го правят?
    Много умни въпроси... А защо НЕ?
    А вие някога слушали ли сте песента? На мен не ми е любима, но я харесвам много и я признавам за най-добра песен на всички времена.
    А посрещам изгрева заради самият изгрев, не го правя всеки ден в годината, ти ако го правиш - браво, поздравявам те!
    Този празник има по-особена традиция в България, която е свързана донякъде с бунтарството през годините на комунизма.
    И да, много е готино да си с "тъпанарите", които празнуват. На вас умните като не ви харесва не празнувайте

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    кво ми говорите е е маина, половината тука празнувате най-тъпия празник свети валентин ... кво ми говорите вие ... или пък трифон зарезан и като ги питаш за кво празнуваш трифон зарезан "ми повот да се напия" ... баси злетата маина ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    в килера
    Аз пък посрещам изгрева всяка сутрин като ходя на даскало мразя ранното ставане, но пък обичам изгрева много повече от залеза
    И какво лошо има в празника? Събира се групичка от хора (от които съвсем малка част са хипита, защото хипита почти няма) и се празнува като всеки друг празник...
    Хората си посрещат джулая, а вие виждате в това проблем... гледайте си вашия живот и оставете другите да правят каквото си искат, след като не ви пречат

Град
    Почакай есенните листа...
    Аз пък се успах...пак!

Град
    Инкогнито
    Значи традиция е на 1ви юли сутринта да се събират група от хора и да гледат изгрева. А песента е станала химн и днес 1ви юли 2008 година авторът на песента е изпя на живо забравих как се казваше местноста точно в 5 и 32.

ц ц...хората си имат различни разбирания, ебаси.

сигурно и на наци протата като си честват рождената дата на Хитлер като им кажеш "Ебаси насраната рождена дата на ебаси насрания водач в историята" няма да им е все в гъз. Сигурно и на някой празник, който вие уважавате и празнувате, няма да ви е все в гъз ;р Но за вас си има значение, нали? Тогава защо се опитвате да убеждавате и да разпитвате защо точно юли, не знам си какво си ;р Безсмислено е, още повече, че като не усещате и нямате около себе си атмосферата на ТОЧНО този празник, няма какво да си говорим...

П.П. НЕ празнувам джулай и да, сигурно ще ми кажете сега "Каква атмосфера бе, хипар мършав." ;р хяхя
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

^ напълно съм съгласна.
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Честито,честито!!Аз си го отпарзнувах подобаващо,много съм доволна...вече чакам следващия джулай морнинг

Град
    Varna
    Смятам го за много хипарски празник и не го чествам. Според мен един добър залез / изгрев само с човека когото обичаш е в пъти по-добро преживяване от колкото да сте 1000 човека на плажа ,както обикновено става във Варна !

Супер фен Аватара на _donna_
    ексо...
    ти си много странен,бе,брат.
    ние не ПРАЗНУВАМЕ,а просто си намираме още един повод да се напием,напушим,танцуваме и чукаме безразборно.ХА!

нищо заради песента.просто песента е хубава.

а за комунизъм пък кой говори?

вместо да споделяте една радост и да дойдете да се напиете с нас..или ако не,то просто да не злобеете по тоя гей начин..вие се правите на лошите пънкари и скинари и гъзари,които знаят всичко за живота.ХА! ..

нЕма толкова зле.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Що не ме псувате че бях там бе?
    Имаше сякви, за щастие хипарчетата бяха малко. Предимно металюги, имапше кежуалчета, пяха се народни песни, някви пияни тийнеджъри караха само на възрожденски песни. на свечеряване мислех да спа, ама станах и на тия до нас се провикнах "абе вия няма ли да спрете да пуакте хубава музика, не мога да заспя". Как да спя на "Бате Гойко"? Хиподили, МИлени, КГБ-та, но само отбрани парчета. Друг път имало и чалги, за щастие не чух. Снимки мога да покажа, ако има заинтересовани. Ако си с компания мисля че си е просто перфентно мястото, само таз слава на хипарщина не ме радва.

Град
    Стара Загорка
    Тихо бе!

Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Тихо бе!
    аз искам да видя снимки
    къде посрещахте джулай морнинг??
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Град
    Стара Загорка
    KyK/\a`Ha`KoHцu, камен бряг

exploitedteen, що трябва да им казваш ся. Знаеш ли колко пички щях да зарибя, щях да стана известен, по какъв начин само щях да им представя нещата, а сега заради теб...ще трябва да кажа колко наркомани имаше, някви малоумници с тарамбуки, жените облечени в шалове и парцали, а момчетата с одеала, наркомани колкото искаш, някви там се мъчат да свирят...

А мястото е много красиво и мисля да заведа компанията там в скоро време. Само малко да си отпочине редиона от навалицата изсипала се там за изминалите дни.

Град
    Стара Загорка
    Не бе, мисля че ти е ясно че не съм бил там заради тия глупости. Аз даже в началото не се усетих за къде тръгвам. После загрях кои дни са тогава. Бях с родителите си - майка ми, баща ми и аз. Имаше разни желаещи от компанията ми,. ама после не успяха да дойдат. Баща ми ме надъха, щот в тоя край на България попринцип няамм работа и...да отида просто. Успях да им обясня к'ви са там, за щастие успях и да им покажа какви са в действителност, както и да ги убедя че е желателно да сме по-далечко от всичко. Ама нямаше начин...разположихме се последни, на сутринта имаше хора още 300 метра след нас.
    Но всъщност не е толкова зле чак пък. Ходят съвсем обикновени хора от цяла България. Самото начало е малко тъпо и намесата на хипари. Не сващам и идеята да посрещат няква си точно определена зора

Повече от фен Аватара на yozito
    RAWRRR spr ste si izkarali
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Отговора на въпроса не ме задоволява- защо го празнуваш?

последната седмица 4 пъти изгрева ме е заварвал някъде си, но днес бойкот- легнах си в 4 нарочно...

и какво заради песента празнувате?

абсолютна глупост- повечето даже сте родени след падането на комунизма...
    Празнувам го защото ми се празнува. На теб като не ти харесва не го празнуваш. Ако искаш празнувай рождения ден на Цар Киро или Азис... Можеш и да си пуснеш "Бас, мечо, бас" ако искаш Надявам се да ти е забавно.
    А това за бойкота ми звучи много тъпо... Сякаш някой те кара насила да празнуваш, че даже бойкотираш, пффф! Ако няма никакво значение за теб ще си караш както дойде, няма да бойкотираш или пък да празнуваш.

леле, колко си оригинален рождения ден на Азис...

ще умра от затапване...
    Aко искаш умирай, ако искаш празнувай, все ми е едно.

цокай киселина и се съединявай със космическото начало...
    Сега аз ли трябва да се почувствам затапен?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае зависи от гледната точка ....
    едни го гледат сякаш всичко им е криво , а други не ! .....
    ако иска човек на всичко може да намери косури ..

Да,честит Джулай с лееко закъснение Аз бях на Камен бряг с приятелка и родителите й,беше мнооого красив изгрев .. Като за първи Джулай си изкарахме страхотно
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    а,да,изгрева на 1ви юли е по-красив от този на 1ви август!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    а,да,изгрева на 1ви юли е по-красив от този на 1ви август!
    e мно ясно че не маина ... !

Град
    Стара Загорка
    buttertoast, да се беше обадила, че првия ни път д бъде заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си