- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето от басейна...
tezi edva li sa stoka, kolkoto i da sa sladki, shtom sa se natiskali s nqkoi koito poznavat ot minyti...i az sam si haresvala taka po ulicata, po izpiti [] po zavedeniq, ama ddz..ko priemash tolkoz na seriozno nqkav det sig ve4e nqa da go viish....ostavi...
Май си прав/а .... като се има на предвид че не ми е за първи път и може би е моментно ....ама ся не мога да спра да мисля за тоя....макар и да е някаква лиготия![]()
ami spored men ne triabva da mu pokazvash adski otkrito kakvo chuvstvash kym nego.. nali priatelkata ti ima kontakt s negovia priatel ili sym razbrala pogreshno?
Sledovatelno pomoli tia da vzeme ot tozi priatel skype mu primerno.. taka zvuchi po neglije i po neseriozno.. bydi nedostypna no i pokaji che ne ti e bezrazlichen
Toi opredeleno shte se vpechatli kato razbere che si mu namerila skype.. ili pone az zashtoto momcheto s koeto hodia v momenta me nameri imenno chrez skype.. biahme na edin kupon zaedno, a az .. boje.. ne si biah haresvala momche tolkova mnogo kolkoto kogato go vidiah za pyrvi pyt..
ama iavno i toi si me e haresal :P ta uj " po pogreshka "
me nameri v skype.. Davai smelo i napred.. pyk ako ne stane.. Molia, sledvashtiat !
![]()
.. Mi-au !
Аз не си създадох много добро мнение за тези момчета - запознали се с някакви момичета там и започнали да се натискат... пък те били от рмоски произход.....
Но ако искаш да опиташ - давай смело.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Поговори по-обстойно с приятелката си. Обясни й как седят нещата. Пък тя ако ти е истинска приятелка, ще ти помогне - колко му е.
Не забравяй, че външния вид не е най-важен.![]()
Според мен са гадни курвари,ама нищо, може да са дебили ама са сладки![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ми да ама...първо това можеш да видим в един човек...ама се надявам да се запознаем и да го опозная по-добре![]()
Можеш да се къпеш без бански.
kvo pa se stegash tolko togava? Ili bydi sigurna v sebe si i go potyrsi ili izobshto ne si gubi vremeto..
ama predi tva hubavichko si pomisli dali izobshto si zaslujava za takova momche
Ne che iskam da te razubejdavam no niakak mi zvuchish vse edno ne si syvsem sigurna v reshenieto si..
Pomisli malko a pyk posle ako ti stiska pogovori s priatelkata ti, kaji i kolko e vajno tova za teb,bydi nastoichiva i ne pozvoliavai na niakoi da ti kazva koi e dostoen za teb i koi ne. Imai sobstveno mnenie!
Shtoto kvo - tova moje i da e goliamata ti liubov ? Koi znae..
![]()
.. Mi-au !
Първоначално написано от Yahoo ,, !
Ми какво ще стане ако не ме хареса...като характер пък и на външен вид?!
Първоначално написано от w0sh
Хех как го казваш все едно си бил/а там![]()
emi kvo she stane..Първоначално написано от I_Know
Goliam praz kato ne te haresa ! Toi da ne e edinstveniat? No nishto niama da zagubish ako opitash..
Moje pyk i toi da te e zabeliazal no da go e sram
![]()
.. Mi-au !
Прав/а си нищо не губя и затова колкото и странно да звучи със зъби и никоти търся тъпия скайп....и др. информация и не ми пука какво ще си помислят за мен. Може пък да е ЛЮБОВ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от I_Know
sladurcheee
e .. ne chak sys zybi i nokti.. ama kakvo - ne e li taka, gubish li neshto ako pone opitash? Ako pochne da ti se naduva i da ti se prai na interesen mu bii duspata.. Uspeh !
![]()
.. Mi-au !
Първоначално написано от w0sh
Със сигурност ще направиш впечатление...
Madness is the gift, that has been given to me.
МЕРСИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Off курвенска работа...Целували се с други, а на следващия ден сте в краката им.И после мъжете сме били виновни...
ia pa toa se obadi ot konevryza.. pa kato ne ti haresva hoi da tyrkaliash aspirini i ne pishi tolko kompetentno.. Mnoo mraza takiva leshperi kat tebe da podlagat sichki pod edin znamenatel. Typir.Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
.. Mi-au !
Madness is the gift, that has been given to me.
Прочети ми още 2 3 пъти поста и пак ми кажи къде съм поставил всички под един знаменател?Първоначално написано от Yahoo ,, !
A ти шматко си смени тоя противен цвят и правописа си... че ми се гади кат ти погледна поста..не съм си и направил труда да го прочета ама изглежда курвенско в доста крайна степен![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb