- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята приказка от July morning
July morning 2007 е може би най-прекрасният ден от живота ми досега, а днес се навършва 1 година от тогава. Песничката "July Morning" на Uriah Heep започва така: "There I was on the July morning, looking for love...", и си мисля до каква поразителна степен историята в нея може да се нарече и моя история.
Преди една година момчето, което харесвах от дъното на душата си, ме покани да посрещна изгрева у тях заедно с неговата компания. Никога не бяхме прекарвали заедно дори и 10 минути, а сега нощта беше пред нас. Въпреки че и другите хора (около 10-12 човека) също му бяха гости, той отдели почти цялото си време за мен, да ми прави компания, тъй като още не познавах почти никого. Фактът, че бяхме страхотен отбор за игра на карти, че имахме за какво да си говорим и да се смеем въпреки различията, че в крайна сметка, след като слънцето изгря, двамата се озовахме дремещи на дивана му, подпрени един на друг, ни помогна да се сближим и от така да започне нашата история, навършила вече 1 година.
Да, бях там, на July Morning, търсех любовта. И я намерих! Емоциите, които преживяхме заедно с моето човече - и положителни, и отрицателни, укрепиха връзката ни и аз се радвам, че го имам до себе си. Но съм най-благодарна на тази традиция за посрещането на изгрева, независимо дали е плод на въображението на определена група хора, или не!
Този път не пиша тема за съвет или да обсъждам нещо с някой безпристрастен - исках да споделя своето преживяване и своята история покрай 1-ви юли, тъй като забелязах и други теми относно този ден. Който иска - да пише! Все пак благодаря на всеки, прочел темичката.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Браво на васДано да преживеете още мн 1-ви юли заедно
)))
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Хубава история.. пожелавам ви многоо любов!:P
strahotna istoriq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
+1 с най-искрени пожеланияПървоначално написано от Plush`thing..
![]()
![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
i az iskam taka![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Наистина много се радвам за вас. Поне около мен подобни връзки са много рядко срещани. Успех занапред във всяко начинание и дано празнувате още ужасно много 1 юли-та заедно.![]()
Наистина прилича на приказка.Невероятно е.Дано повече хора да намират любовта на този прекрасен денПожелавам ви много,много любов,и дори да се повторя,още много такива сутрини на 1-ви юли
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Много красива историяДано още много годинки да посрещате изгрева на 1 юли заедно
![]()
Освен и аз като другите да ви пожелая любов и щастие. И дано приказката продължи доооооста дълго. Да има какво да разказваш и на внуците![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
+1Първоначално написано от Blacka TBW
![]()
![]()
еии супер !!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
радвам се за теб....направо се просълзих...честно казано тоя Джулай морнинг никога не ме е радвал...но пък Трифон Зарезан той си е класика жалко че не е поне 2 пъти в годината
И ето идвааа Трифон зарезан
и аз падаааам под масата пиян
и се моляяя на всичко боговееее
изтрезнениеееееееееееееее еее....![]()
![]()
![]()
Браво (: Пожелавам ви щастие и още много, много незабравими мигове!![]()
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами много романтична история радвам се че я сподели с нас.пожелавам ви да сте заедно още много години посрещайки 01 юли![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
![]()
![]()
Историйката е уникална пожелавам ви всичко най хубавоо и да сте си двамката възможно най дълго
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Наистина много красива историйка.Пожелавам ви още много, много любов
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
+1Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
ууууу колко мило![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
Нека да имате още много jully morning до девето коляно
zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi
Най-после една наистина романтична история!Пожелавам ви само много любов, другото ще си дойде по-късно!![]()