.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Моята приказка от July morning

July morning 2007 е може би най-прекрасният ден от живота ми досега, а днес се навършва 1 година от тогава. Песничката "July Morning" на Uriah Heep започва така: "There I was on the July morning, looking for love...", и си мисля до каква поразителна степен историята в нея може да се нарече и моя история.
    Преди една година момчето, което харесвах от дъното на душата си, ме покани да посрещна изгрева у тях заедно с неговата компания. Никога не бяхме прекарвали заедно дори и 10 минути, а сега нощта беше пред нас. Въпреки че и другите хора (около 10-12 човека) също му бяха гости, той отдели почти цялото си време за мен, да ми прави компания, тъй като още не познавах почти никого. Фактът, че бяхме страхотен отбор за игра на карти, че имахме за какво да си говорим и да се смеем въпреки различията, че в крайна сметка, след като слънцето изгря, двамата се озовахме дремещи на дивана му, подпрени един на друг, ни помогна да се сближим и от така да започне нашата история, навършила вече 1 година.
    Да, бях там, на July Morning, търсех любовта. И я намерих! Емоциите, които преживяхме заедно с моето човече - и положителни, и отрицателни, укрепиха връзката ни и аз се радвам, че го имам до себе си. Но съм най-благодарна на тази традиция за посрещането на изгрева, независимо дали е плод на въображението на определена група хора, или не!

Този път не пиша тема за съвет или да обсъждам нещо с някой безпристрастен - исках да споделя своето преживяване и своята история покрай 1-ви юли, тъй като забелязах и други теми относно този ден. Който иска - да пише! Все пак благодаря на всеки, прочел темичката.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Варна
    Браво на вас Дано да преживеете още мн 1-ви юли заедно )))

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Супер фен Аватара на iPurple

Re: Моята приказка от July morning

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    July morning 2007 е може би най-прекрасният ден от живота ми досега, а днес се навършва 1 година от тогава. Песничката "July Morning" на Uriah Heep започва така: "There I was on the July morning, looking for love...", и си мисля до каква поразителна степен историята в нея може да се нарече и моя история.
    Преди една година момчето, което харесвах от дъното на душата си, ме покани да посрещна изгрева у тях заедно с неговата компания. Никога не бяхме прекарвали заедно дори и 10 минути, а сега нощта беше пред нас. Въпреки че и другите хора (около 10-12 човека) също му бяха гости, той отдели почти цялото си време за мен, да ми прави компания, тъй като още не познавах почти никого. Фактът, че бяхме страхотен отбор за игра на карти, че имахме за какво да си говорим и да се смеем въпреки различията, че в крайна сметка, след като слънцето изгря, двамата се озовахме дремещи на дивана му, подпрени един на друг, ни помогна да се сближим и от така да започне нашата история, навършила вече 1 година.
    Да, бях там, на July Morning, търсех любовта. И я намерих! Емоциите, които преживяхме заедно с моето човече - и положителни, и отрицателни, укрепиха връзката ни и аз се радвам, че го имам до себе си. Но съм най-благодарна на тази традиция за посрещането на изгрева, независимо дали е плод на въображението на определена група хора, или не!

Този път не пиша тема за съвет или да обсъждам нещо с някой безпристрастен - исках да споделя своето преживяване и своята история покрай 1-ви юли, тъй като забелязах и други теми относно този ден. Благодаря на всеки, прочел темичката.

Хубава история.. пожелавам ви многоо любов! :P

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    strahotna istoriq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    супер пожелавам ви много години още да сте заедно

Град
    BapHa
    Цитирай Първоначално написано от Plush`thing..
    Браво на вас Дано да преживеете още мн 1-ви юли заедно )))
    +1 с най-искрени пожелания
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Град
    Dreamland Varna
    i az iskam taka
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Наистина много се радвам за вас. Поне около мен подобни връзки са много рядко срещани. Успех занапред във всяко начинание и дано празнувате още ужасно много 1 юли-та заедно.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Наистина прилича на приказка.Невероятно е.Дано повече хора да намират любовта на този прекрасен ден Пожелавам ви много,много любов,и дори да се повторя,още много такива сутрини на 1-ви юли
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Много красива история Дано още много годинки да посрещате изгрева на 1 юли заедно

Град
    Horrorwood

Освен и аз като другите да ви пожелая любов и щастие. И дано приказката продължи доооооста дълго. Да има какво да разказваш и на внуците
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW

Освен и аз като другите да ви пожелая любов и щастие. И дано приказката продължи доооооста дълго. Да има какво да разказваш и на внуците
    +1

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еии супер !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

радвам се за теб....направо се просълзих... честно казано тоя Джулай морнинг никога не ме е радвал...но пък Трифон Зарезан той си е класика жалко че не е поне 2 пъти в годината

И ето идвааа Трифон зарезан
    и аз падаааам под масата пиян
    и се моляяя на всичко боговееее
    изтрезнениеееееееееееееее еее....

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Браво (: Пожелавам ви щастие и още много, много незабравими мигове!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Браво (: Пожелавам ви щастие и още много, много незабравими мигове!

ами много романтична история радвам се че я сподели с нас.пожелавам ви да сте заедно още много години посрещайки 01 юли
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Историйката е уникална пожелавам ви всичко най хубавоо и да сте си двамката възможно най дълго
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Наистина много красива историйка .Пожелавам ви още много, много любов
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    радвам се за теб....направо се просълзих... честно казано тоя Джулай морнинг никога не ме е радвал...но пък Трифон Зарезан той си е класика жалко че не е поне 2 пъти в годината

И ето идвааа Трифон зарезан
    и аз падаааам под масата пиян
    и се моляяя на всичко боговееее
    изтрезнениеееееееееееееее еее....
    +1

--------------------------------------------------------

Град
    PlD ;]
    ууууу колко мило

no doubt-don't speak

Град
    plovdiv
    Нека да имате още много jully morning до девето коляно
    zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi

Най-после една наистина романтична история!Пожелавам ви само много любов, другото ще си дойде по-късно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си