.миии
Емиии...какво да ти кажа, била съм в подобна ситуация..Пак на твоето място, но накрая мен ме разкараха, просто не бях повече изгодна...Защо търпях ли? Защото както и ти, познавах и хубавата страна на въпросната приятелка. Като няма да останеш самичка, най-добре и тегли майната... Знаеш ли, може после да те търси и да иска да се извини ... за промяна нзм.. Успех !![]()
Абе, има неща, които само момичетата си разбираме. =)
Защо не поговориш с нея? Може би не го прави нарочно... а може би да. Най-добре и кажи какво мислиш за държанието и всичко може да се оправи![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ами всъщност и да говоря и да не говоря .. ще си остане така! Просто я познавам и знам какъв човек е станала.... няма надежда![]()
Лигава история,ама нищо.
Кой как ще те раэбере-по никакъв начин не эависи от пола.
А эа момичето-проведи един раэговор с нея и сложи края.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
Говоря за някви женски неща.
Зарежи я. Няма смисъл. Хората се променят. Знам го от личен опит. Имала съм подобни 'приятели'. Ако някога си е струвала, вече не е така, така че няма какво да му мислиш. А и както каза ти, няма да останеш сама.
За момчетата - когато си попаднала на някой свестен, става голям купон, понеже повечето момчета не си падат по интриги и глупости, за разлика от повечето момичетаНо за разни женски теми е хубаво да имаш приятелка момиче. Все пак едва ли някое момче може да си говори с теб за превръзки, тампони, гримове, шарени парцалки и подобни простотии
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Мисля, че на всеки се е случвало да има такива приятелки. И аз имах. Всичко беше чудесно, но по едно време стана много "оборотна", много отворена, а на мен същевременно почна да ми става странно за какви тъпотии ми се сърди или как ми се налага и така.. всичко over и сега от време не време ми пише в разни сайтове, но тя си е с нейните хора, аз с моите.
Нормално. Мисля че почти няма човек койт да не е имал такива приятели. Просто нещата се получават до едно време и после единия се опитва да се наложи и предава нещата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да, вярно е. Но от личен опит знам, че попаднеш ли на свясно момче то би те разбрало за всичко, независимо какво е. Жалко, че рядко се срещат такиваПървоначално написано от AFT
![]()
И аз съм била в същата ситуация,но не 2 години а 5 от 1 до 5 клас
И после почнаха едни моди ЕМОТА нз кф0 си и почна да командва,ама аз нали съм един инат като й бих щута и сега съм си добре уж при "тъпите" момичета от класа,а тя вече няма 6,а само 2 ги беше наредила едвам завърши...и сега се прави некфа на добричка,обижда,ама зн ли колко ми пука вс я знаем вече каква стока е![]()
Споко познато и нормално ! Ще се оправиге ими има и др. хора