- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих лошо нещо..
Ходя с едно момче вече 5-6 месеца не сме правили секс.Защото просто аз неискам,а и той не настоява.Обичам го много,но не се виждаме всеки ден.Спала съм с 2 момчета до сега и нито едно от тях не съм обичала.Просто съм правила секс с тях,но никакви чувства.И снощи бяхме навън и всички викат ходи да викнеш Веско(а това е едно от тея 2 момчета) и аз отивам,а ми се пишкаше (blush). Отидох до тях той ми отвори и играеше някаква игра и вика ай влизай и заключвай.. и аз добре.Отидох до тоалетна и му викам аре че всички те чакаме долу,защото трябваше да ходим на дискотека.. и той вика добре де е сега .. и вика изчакай ме .. и аз добре и седнах на леглото.И го чакам той си играе и другите звънят и викат аре идвайте и аз да бе е са след 30 минути и те добре.. И аз легнах и го чакам ама съм се обърнала и нещо си мислех,за гаджето ми.И в същия момент Веско ляга върху мене и вика мило липсваше ми .. и аз се обърнах и почнахме да се целуваме .. а у .. и правихме много много хубав секс.. и аз отидох в банята да се измия и той след мен и той влезе и аз се обличах и получавам sms от гаджето ми и той смс-а някакъв много миличък... и като го прочетох ми стана много гадно и си тръгнах без да кажа на Веско.Слязох долу при другите и те почнаха нещо да ме ебават и след 10 мин дойде Веско.И ние дума не си казваме ние и попринцип не си говорим много.А той е големия женкар,хубавец,всяка в него се влюбва само че аз не се влюбих .. и сега зарибява една приятелка и тя хлътнала по него .. и снощи той като дойде почна да я гушка и да я целува и мен ми беше все тая.. Беше ми и все тая за гаджето ми .. въпреки че го обичам много.. Незнам какво да правя .. ;( ;(
обичаш го, а ти е все тая![]()
нямам думи.. някой по-опитен да се обади !
![]()
no doubt-don't speak
Welcome to the ranks of the whores.
Еми значи не го обичаПървоначално написано от HelSy
.
Madness is the gift, that has been given to me.
Това ми беше достатъчно...Беше ми и все тая за гаджето ми .. въпреки че го обичам много..
Не искаш да спиш с гаджето си, което всъщност мн обичаш, но пък го правиш с някой, за който също не ти пука. Мн интересно. По-добре зарежи гаджето си, какъв е смисъла да си с него, само за демонстрацията ли?
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
This is the thing.She's becoming a whoreПървоначално написано от w0sh
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Надявам се разбираш смисъла на израза "She's becoming a whore"
Би трябва ло да е "She already is a whore".
She`s not becoming a whore...She already IS a whoreПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
kurvi,kurvi navsqkade brat palno e s kurvi 4ak me hva6ta qd.....
Руса кукличка
Беше ми и все тая за гаджето ми .. въпреки че го обичам много.. Bravo moeto momiche, mnogo obichash priqtelq si, pozdravleniq prosto za golqmata ti obich!!!!! Nai-doboro koeto mojesh da napravish e da skasash sas segashniq si priqtel, zashtoto qvno ne go zaslujavash
Спокойно.Това,което разбирам под becoming a whore е че ще стане.Сега са само курвентинкиПървоначално написано от Chess
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
аплодисменти за момичето което се реши и го направи ...минаха я два пъти и тя се превърна в безчувствена курва ..мила картинка
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
еииии човек да ви завиди на вас двамата.. такава любов струи...повярвай ми явно не знаеш или не осъзнаваш какво е да обичаш! не заблуждавай сегашното си гаже повече....
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Хахахах
Наистина обичам приятеля си много го обичам !! Когато не е до мен ми липсва,когато се скараме се чуда какво да направя да се съберем.. това беше просто секс но се чувствам виновна,че той дава всичко за мен а аз направих нещо отвратително .. не ми е все тая беше ми много хубаво с Веско,но обичам друго момче и след секса си тръгнах много бързо.Днес незнам как ще го погледна, обичам го неискам да го загубя.. мисля да му кажа .. ;( ;(
Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
И пак си продължава...
абе ти изобщо знаеш ли какво е да обичаш?!невъзможно е да обичаи някого и същевременно да не ти пука...и аз мисля че думата която най точно те описва е курва
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ми виж много лошо си направила, обаче не си падам да обиждам разни хора по интернет
и все пак ако му кажеш се приготви за най-лошото защото е неизбежно..
абе тва ще ти е за урок
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Еми повтаря се темата.Момичетата наистина не знаят какво искат.Съгласен ?!?Първоначално написано от Chess
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
\/
Чудно как го обичаш, а не ти пука за него... по-добре кажи на приятеля си какво си направила, не си струва да го лъжеш, щото все някога ще разбере...![]()
ами гръмни се ку...о мн си зле ве как може ве тои бил женкар а ти си ку...а![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Много объркана история,обичаш един,спиш с друг...по-добре си изясни какво точно искаш!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Потърси в някой тълковен речник значението на глагола "обичам". Това, което изпитваш не е обич определено. Просто си привързана.