.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Кажи му.
    А постъпката ти е ужасна!И защо се самозалъгваш че обичаш гаджето си

Напраeте четворка !

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Най-добре остави приятеля си, ще е по-добре за него... Не го заслужаваш...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    kurvi,kurvi navsqkade brat palno e s kurvi 4ak me hva6ta qd.....
    Света се нъждае от такива момичета...просто без тях би било пълна скука и абс монотония...за тях съм.. както ти е весело тъй се живее...пък и кфи сте вие че давате титли определения и така нататъка изобщо знаете ли какво значи курва?

Аз имам добро предположение - http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=107537

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    В началото на темата казваш, че го обичаш , после , че всички се влюбвали в него само ти не можеш
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Направих лошо нещо...

Мисля,че първо трябва да се замислиш,хубаво да преразгледаш гледаната си точка и в края на краищата да си помислиш дали наистина държиш на хората около теб.След като си си имала гадже,а с това момче(въпросния Веско) всичко е приключило,тогава защо си му се потдала?Защо отново си паднала в капана,а и както се казва в леглото му?Ако всичко между вас е било свършено,тогава защо отново си била с него?Трябва много добре да си помислиш над тези въпроси и да решиш дали държиш на гаджето си или не.Ако не,тогава защо си с него?Защо му причиняваш това?Според мен,този Веско не изпитва нищо друг към теб,освен една дива,първична,неудържима жажда за секс,на която и ти си се потдала.Съжалявам,че ти го казвам толкова директно,но мисля,че наистина не си наясно на каква позиция е за теб момчето с което си,а и изобщо момчетата.Знам,че ще ти прозвучи много,ама наистина много старомодно и изтъркано,но нужно ли е да правиш секс с гаджето ти,само защото сте заедно от няколко месеца? Незнам,решението си е твое,но моят съвет е да поразгледаш малко хората около теб,да разбереш на кой държиш и на кой не и да решиш как трябва да постъпваш с чувствата им.

ОК мацка ако приятелят не ти дава от това което имаш нижда в леклото ми е интересно какво ще направиш.Отстрани всички сме номер 1 никога не изневеряваме и сме супер точни.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    И какво ще постигнеш, ако кажеш на гаджето си за секса с Веско?Ако наистина го обичаш, значи онова с "беше ми безразличен" е било само моментно състояние и според мен при такъв вариант по-добре обещай на себе си, че такива изцепки с Веско или с който и да е било друг няма да се повтарят и премълчи истината пред гаджето си.Ако не го обичаш и това е само привързаност, по-добре му кажи и скъсайте, защото няма смисъл да продължаваш да залъгваш себе си с тази "любов".
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Mi spored men tva e mn glupava gre6ka ot tvoq strana.4estno kazano az ne te razbiram,kak moje da obi4a6 gadjeto si tolkova mn kakto kazva6,a da bade6 s drugo mom4e.prosto ne moga da si go obqsnq,pomisli li kak 6te se po4uvstva toi ako razbere.moqt savet e ako o6te ne si mu priznala da go napravi6,za6toto 6te ti e krivo cql jivot i dori i da bade6 s nego vinagi 6te se se6ta6 za tova
    ^LiUbOvTa e SaMo ChUvStVo!^

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    аплодисменти за момичето което се реши и го направи ...минаха я два пъти и тя се превърна в безчувствена курва .. мила картинка
    +100000000000000000000000
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Супер фен Аватара на miShle
    Защо не помисли малко за него,за последиците ... Направила лошо нещо ... ти така ли го определяш,като лошо? Ти си изневерила на приятеля си,когото "обичаш" .. Безмозъчна к*рва ... Ако той ти беше изневерил,едва ли щеше да ти е все тая ... Било просто секс,не съм убедена,че и той така мисли .. Толкова не можеш да го направиш с него .. не вярвам да ти откаже никак даже ... Той не ти иска секс,защото може би наистина те обича и не иска да бързате,а ти му се качваш на главата... нали знаеш,че нищо хубаво не те очаква занапред с гаджето ти? ....
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Защо не помисли малко за него,за последиците ... Направила лошо нещо ... ти така ли го определяш,като лошо? Ти си изневерила на приятеля си,когото "обичаш" .. Безмозъчна к*рва ... Ако той ти беше изневерил,едва ли щеше да ти е все тая ... Било просто секс,не съм убедена,че и той така мисли .. Толкова не можеш да го направиш с него .. не вярвам да ти откаже никак даже ... Той не ти иска секс,защото може би наистина те обича и не иска да бързате,а ти му се качваш на главата... нали знаеш,че нищо хубаво не те очаква занапред с гаджето ти? ....

Напълно съгласна
    А ти на колко си?
    Has Taken My Sight
    Taken My Speech
    Taken My Hearing
    Taken My Arms
    Taken My Legs
    Taken My Soul
    Left Me with Life in Hell

За мене единственото което можеш да направиш е да оставиш гаджето си защото не го заслужаваш и ще му направиш услуга,обичаш го а ти е все едно,първо научи какво е любов преди да го използваш в изказванята си.Той те е чакал толкова време,защото ти не си била готова и го е направил заради теб,и след всичкото това чакане ти си направила това с бившия си,щом го обичаш какво даже правиш и в апартамента на това другото момче,това може да е всичко но не любов.Разбира се че ще се почустваш гадно,защото постъпката ти е наистина гадна.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    От това, което написа, си правя извода, че си от онези "кукли", дето си мислят, че могат по няколко да въртят на пръста си. Резултатът е ясен: хванала си си един, който да ти чеше егото, че си нещо особено, да ти казва, че те обича, а също и един просто за секс, на когото не му пука за теб, тъй като с първия не става. Само че се е появила една издънка при теб: съвестта ти се е обадила, не си като закоравелите куклички, затова мога да стигна до заключението, че не си на повече от 13.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от `omGfreak!

Напълно съгласна
    А ти на колко си?

Хех тенкс .. Ем скоро 16 ..
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Това твоето далеч не е обич- привързаност просто. Ако го обичаше толкова, колкото твърдеше, сигурно щеше да се замислиш, че той няма да се чувства добре от постъпката ти, а ти и след нея пак говориш за себе си- било ти хубаво с него, не искаш да се разделяте. Егоистично. А да си се замисляла, че ще му е по-добре без такава като теб? Някой ти казал 2 мили думи и веднага му скачаш в леглото. Занапред какво ли ще бъде? Кажи му какво си правила, пък дано те зареже. Недорасла си за сериозна връзка.

Жалка си

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Жалка си
    Пу стига сте я оплували,ясно че е направила нещо гадно и до голяма степен си го заслужава,ама всеки прави грешки!!!!!

pxapxapxa i to mnooo t1pi

Ами не си направила нещо лошо,а нещо МНОГО,ама МНОГО лошо...Като изключи,че си изневерила на човек,ойто те обича,държала си се като абсолютна курва и си прецакала всички,даже не се чувстваш виновна...Ами няма какво да кажа,освен бягаш от късмета си-момчето те обича,а ти...

Мога само да ти кажа,че не го обичаш със сигурност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Всичко,които са усетили това чувство ще ти кажат същото!!!Аз ОБИЧАМ мойта приятелка наиснина много!И ще ти кажа,че даже не заглеждам други,а като загледам ме боли сърцето(гузно ми е!!!)Какво остава да изневеря,мен душичката ми не ми дава да си помисля за такова нещо,а да го направя не знам!?!?!Искам да ти кажа,че си една малка курвичка с извинение!!!!Мраза изневярата,а хората,които го правят още повече!!!!Сории ама това е положението и ще ти кажа,че не заслужаваш момчето(ако те обича)и че точно такива като теб някой ден ще им се връща не двойно,а многобройно!!!!Защото изневярата не е грешка,а въпрос на избор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    Наистина обичам приятеля си много го обичам !! Когато не е до мен ми липсва,когато се скараме се чуда какво да направя да се съберем.. това беше просто секс но се чувствам виновна,че той дава всичко за мен а аз направих нещо отвратително .. не ми е все тая беше ми много хубаво с Веско,но обичам друго момче и след секса си тръгнах много бързо.Днес незнам как ще го погледна, обичам го неискам да го загубя.. мисля да му кажа .. ;( ;(
    da we i az taka..sad face

Я после кажи резултата от изповедта пред него

И мен ме заинтригува ... Наистина сподели после ..

И мен ме заинтригува ... Наистина сподели после ..

Ако реши да му казва... Това задължително означава край.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си