- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих лошо нещо..
Надявам се да се е*аваш с нас, защото ако си направила такова противно нещо и то с ясната представа че го правиш /не да кажем че си дрогирана или пияна, което също няма да те оправдае/ си е*ати ш**аната откачалка. Е заради такива като тебе момчетата са се отчаяли от живота [!] Заради такива малки ку*ви като теб, които не знаят сърби ли ги, е*е ли им се ми се повръща като тръгна да се разкарвам и да гледам первеврзии на всяка крачка.
Ти си имай приятел, "обичай го"и вари се е*и кат' разпрана...
![]()
За първи път си изпускам нервите във форума и мисля че си заслужава!!!Не ти се извинявам за грубия език!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Абе не винаги .. То зависи от момчето ... Не им знаем отношенията и т.н.Първоначално написано от Chess
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Не мога да кажа повече, сама си виновнаизневярата не е грешка,а въпрос на избор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от _miShlence_
Да помислим малко ().
Тя го "обича", той иска да се еб*т, тя му отказва като същевременно се оправила няколко пъти с неин "приятел"...
Като му каже как ли ще му прозвучи. Приятна новина, а?
Баси ти си много зле. Добър избор ще е да спреш взаимоотношенията с приятеля си. Обичаш го а не ти се прави секс с него, а правиш секс с други. Браво бе, аз ако имам такава приятелка така ще и еба майката че ще ме помни цял живот.
Първоначално написано от AnotherDay
Който и от семейството и да ебеш, ще те помни доста време...
Ами казах му .. ;( ;( и той ме погледна супер гадно и ми каза "Обичам те,повече от всичко мислех че и ти ме обичаш но явно не е така,по-добре да се разделим за да не се чувстваш виновна" .. Когато ми каза това почнах супер много да плача обичам го липсвал ми е когато го няма плакала съм толкова за него .. колко време го исках и сега когато го имам преебах нещата.Той се съгласи да не късаме .. но сега отиде на дискотека а аз му казах че не съм в настроение.. той е толкова хубав и сега сигурно и той ще ми изневери ;( Но явно това заслужавам .. не съм на 13 години правя 17 края на месеца .. Ами незнам дали съм лигава и там както някой каза "кукличка" незнам какво разбирате под това.Може да съм курва и всякаква,но го обичам просто незнам какво стана немислех,не бях пияна или друсана просто .. Веско е адския сладур ходехме страшно много време преди .. той ме обичаше аз него не .. той стана бахти курвара и е сладък .. не съм спала с него от 8-9 месеца съвсем го бях оставила,но просто вчера имаше грешка в системата.. Денислав (гаджето ми) ми каза че искал да го направи тея дни с мен .. защото щом съм могла с друг а съм се кълняла че го обичам тогава не ми пречело и с него.. но аз неиксам с него по точно ме е страх незнам какво да правя.. не съм го правила с някой който значи толкова много за мен .. ;( ;( и незнам ..
Хахаа и той е казал след всичко това че иска да спи с тебе тия дни е нямам думи каква любов има помежду ви(хахах даже има и рима).Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
Аз имам добро предположение - http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=107537
Az su6to imam publikacii v tozi sait, no ne takivaprosto stihotvoreniq mn e qk saita
![]()
ex toq vesko mn gotin kurvar se izvadi q zareji denislav4o i izles pak s vesko 4e 6a go izostai6 savsemПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защо просто не се опиташ да спиш с този който оби4аш???аз малко се обърках та незн кой е той и дали има изобщо таккъв но ти си знаеш най добре де![]()
Lord_Of_The_Night " всеки правил грешки "![]()
![]()
каква грешка ?! опаа без да исках му легнах на леглото ,без да исках си свалих гащите и без да исках се разкрачих .. иначе аз не съм виновнада ви имам грешките
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
Аз ще спя с друг, а този, който ме обича ще иска да спи с мен......да, бе да. Иска те, не че те обича. А ти него още по-малко.
ti si nqkfa mn oburkanaako naistina obi4a6e gajeto ti 6te6e da ti puka za nego i nqma6e da spi6 s nqkaf si tam jenkar vesko
ponasqi si sega posledstviqta
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
какво трябва да значи цитата "незнам какво да правя" ???? Ами "скъпа" нищо неможеш да направиш![]()
![]()
то на тебе ти е "все тая " за всички
![]()
![]()
!!!
..и не ти ли се струва доста весело:
ходя с приятеля ми от 5-6 месеца и не съм му пуснала, ама веско го видях за 10 мин и хоппп..![]()
![]()
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
emi da savsem normalno...te krvite ne spat s tezi ,koito obi4ate...te spat s vseki sre6tnat ,no ne i s lubimiq 4ovek.kade otidoha razumnite i svqsnite...
Руса кукличка
няма такива вече..Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
![]()
![]()
сега както забелязвам са на мода тея в стил "все ми е тая"![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
пука ти .. нали е важното,че е преластена и наебана .. впрочем по погрешка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no doubt-don't speak
Ako naisstina obichashe priqtelq si, shteshe da se zamislish predi da pravish sex s Vesko, savestta ti sheshe da zagovori oshte togava, da se zapitash:"Abe az kvo pravq be, obicham priqtelq si, kvi gi varsha, kakvo PO DQVOLITE PRAVQ S TOQ NEANDERTALEC!!!!i prosto nqmshe da pravish sex s Vesko, a ti ne si go napravila....Izvod: NE OBICHASH PRIQTELQ SI!!!!
I ne se opitvai tuka da ni vkarvash v nqkvi filmi:"Ama az mn go obicham, ne moga bez nego, lipsvami!" Tova tvoeto e privarzanost, nishto poveche!
![]()
Nqmam dumi za taz istoriika
Естествено, че го обичаш. Ти не знаеше ли - когато обичаш някой не искаш да правиш секс? А го правиш с някой за когото не ти пука. Мдаа...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Прочетох и резултата от разговора ви. Нямам думи какъв приятел имаш, а ти така го прее*а ! Немаш срам, момиче !
Един бой ще и оправи обноскитеПървоначално написано от HelSy
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Незнам каква е тая любов техната,написала е че сегашния и приятел,като разбрал и той искал да прави с нея секс,защото вече го направила с друг трябва и с него.Е и ако това не е любов здраве му кажи.![]()