.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Надявам се да се е*аваш с нас, защото ако си направила такова противно нещо и то с ясната представа че го правиш /не да кажем че си дрогирана или пияна, което също няма да те оправдае/ си е*ати ш**аната откачалка. Е заради такива като тебе момчетата са се отчаяли от живота [!] Заради такива малки ку*ви като теб, които не знаят сърби ли ги, е*е ли им се ми се повръща като тръгна да се разкарвам и да гледам первеврзии на всяка крачка.
    Ти си имай приятел, "обичай го" и вари се е*и кат' разпрана...

За първи път си изпускам нервите във форума и мисля че си заслужава!!! Не ти се извинявам за грубия език!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Я после кажи резултата от изповедта пред него
    И мен ме заинтригува ... Наистина сподели после ..

Ако реши да му казва... Това задължително означава край.
    Абе не винаги .. То зависи от момчето ... Не им знаем отношенията и т.н.
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Надявам се да се е*аваш с нас, защото ако си направила такова противно нещо и то с ясната представа че го правиш /не да кажем че си дрогирана или пияна, което също няма да те оправдае/ си е*ати ш**аната откачалка. Е заради такива като тебе момчетата са се отчаяли от живота [!] Заради такива малки ку*ви като теб, които не знаят сърби ли ги, е*е ли им се ми се повръща като тръгна да се разкарвам и да гледам первеврзии на всяка крачка.
    Ти си имай приятел, "обичай го" и вари се е*и кат' разпрана...

За първи път си изпускам нервите във форума и мисля че си заслужава!!! Не ти се извинявам за грубия език!

Madness is the gift, that has been given to me.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    изневярата не е грешка,а въпрос на избор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Не мога да кажа повече, сама си виновна

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Я после кажи резултата от изповедта пред него
    И мен ме заинтригува ... Наистина сподели после ..

Ако реши да му казва... Това задължително означава край.
    Абе не винаги .. То зависи от момчето ... Не им знаем отношенията и т.н.

Да помислим малко ( ).
    Тя го "обича", той иска да се еб*т, тя му отказва като същевременно се оправила няколко пъти с неин "приятел"...

Като му каже как ли ще му прозвучи. Приятна новина, а?

Баси ти си много зле. Добър избор ще е да спреш взаимоотношенията с приятеля си. Обичаш го а не ти се прави секс с него, а правиш секс с други. Браво бе, аз ако имам такава приятелка така ще и еба майката че ще ме помни цял живот.

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    Баси ти си много зле. Добър избор ще е да спреш взаимоотношенията с приятеля си. Обичаш го а не ти се прави секс с него, а правиш секс с други. Браво бе, аз ако имам такава приятелка така ще и еба майката че ще ме помни цял живот.

Който и от семейството и да ебеш, ще те помни доста време...

Ами казах му .. ;( ;( и той ме погледна супер гадно и ми каза "Обичам те,повече от всичко мислех че и ти ме обичаш но явно не е така,по-добре да се разделим за да не се чувстваш виновна" .. Когато ми каза това почнах супер много да плача обичам го липсвал ми е когато го няма плакала съм толкова за него .. колко време го исках и сега когато го имам преебах нещата.Той се съгласи да не късаме .. но сега отиде на дискотека а аз му казах че не съм в настроение.. той е толкова хубав и сега сигурно и той ще ми изневери ;( Но явно това заслужавам .. не съм на 13 години правя 17 края на месеца .. Ами незнам дали съм лигава и там както някой каза "кукличка" незнам какво разбирате под това.Може да съм курва и всякаква,но го обичам просто незнам какво стана немислех,не бях пияна или друсана просто .. Веско е адския сладур ходехме страшно много време преди .. той ме обичаше аз него не .. той стана бахти курвара и е сладък .. не съм спала с него от 8-9 месеца съвсем го бях оставила,но просто вчера имаше грешка в системата.. Денислав (гаджето ми) ми каза че искал да го направи тея дни с мен .. защото щом съм могла с друг а съм се кълняла че го обичам тогава не ми пречело и с него.. но аз неиксам с него по точно ме е страх незнам какво да правя.. не съм го правила с някой който значи толкова много за мен .. ;( ;( и незнам ..

Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    Ами казах му .. ;( ;( и той ме погледна супер гадно и ми каза "Обичам те,повече от всичко мислех че и ти ме обичаш но явно не е така,по-добре да се разделим за да не се чувстваш виновна" .. Когато ми каза това почнах супер много да плача обичам го липсвал ми е когато го няма плакала съм толкова за него .. колко време го исках и сега когато го имам преебах нещата.Той се съгласи да не късаме .. но сега отиде на дискотека а аз му казах че не съм в настроение.. той е толкова хубав и сега сигурно и той ще ми изневери ;( Но явно това заслужавам .. не съм на 13 години правя 17 края на месеца .. Ами незнам дали съм лигава и там както някой каза "кукличка" незнам какво разбирате под това.Може да съм курва и всякаква,но го обичам просто незнам какво стана немислех,не бях пияна или друсана просто .. Веско е адския сладур ходехме страшно много време преди .. той ме обичаше аз него не .. той стана бахти курвара и е сладък .. не съм спала с него от 8-9 месеца съвсем го бях оставила,но просто вчера имаше грешка в системата.. Денислав (гаджето ми) ми каза че искал да го направи тея дни с мен .. защото щом съм могла с друг а съм се кълняла че го обичам тогава не ми пречело и с него.. но аз неиксам с него по точно ме е страх незнам какво да правя.. не съм го правила с някой който значи толкова много за мен .. ;( ;( и незнам ..
    Хахаа и той е казал след всичко това че иска да спи с тебе тия дни е нямам думи каква любов има помежду ви(хахах даже има и рима).

Аз имам добро предположение - http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=107537

Az su6to imam publikacii v tozi sait, no ne takiva prosto stihotvoreniq mn e qk saita

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от HelSy
    обичаш го, а ти е все тая
    Еми значи не го обича .
    мислиш си че го обичаш

Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    ex toq vesko mn gotin kurvar se izvadi q zareji denislav4o i izles pak s vesko 4e 6a go izostai6 savsem

защо просто не се опиташ да спиш с този който оби4аш???аз малко се обърках та незн кой е той и дали има изобщо таккъв но ти си знаеш най добре де

Град
    PlD ;]
    Lord_Of_The_Night " всеки правил грешки "
    каква грешка ?! опаа без да исках му легнах на леглото ,без да исках си свалих гащите и без да исках се разкрачих .. иначе аз не съм виновна да ви имам грешките

no doubt-don't speak

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ще спя с друг, а този, който ме обича ще иска да спи с мен......да, бе да. Иска те, не че те обича. А ти него още по-малко.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    ti si nqkfa mn oburkana ako naistina obi4a6e gajeto ti 6te6e da ti puka za nego i nqma6e da spi6 s nqkaf si tam jenkar vesko ponasqi si sega posledstviqta
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

какво трябва да значи цитата "незнам какво да правя" ???? Ами "скъпа" нищо неможеш да направиш то на тебе ти е "все тая " за всички !!!
    ..и не ти ли се струва доста весело:
    ходя с приятеля ми от 5-6 месеца и не съм му пуснала, ама веско го видях за 10 мин и хоппп..
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    Велико Търново
    emi da savsem normalno...te krvite ne spat s tezi ,koito obi4ate...te spat s vseki sre6tnat ,no ne i s lubimiq 4ovek.kade otidoha razumnite i svqsnite...
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    emi da savsem normalno...te krvite ne spat s tezi ,koito obi4ate...te spat s vseki sre6tnat ,no ne i s lubimiq 4ovek.kade otidoha razumnite i svqsnite...
    няма такива вече..

сега както забелязвам са на мода тея в стил "все ми е тая"
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    PlD ;]
    пука ти .. нали е важното,че е преластена и наебана .. впрочем по погрешка

no doubt-don't speak

Ako naisstina obichashe priqtelq si, shteshe da se zamislish predi da pravish sex s Vesko, savestta ti sheshe da zagovori oshte togava, da se zapitash:"Abe az kvo pravq be, obicham priqtelq si, kvi gi varsha, kakvo PO DQVOLITE PRAVQ S TOQ NEANDERTALEC!!!! i prosto nqmshe da pravish sex s Vesko, a ti ne si go napravila....Izvod: NE OBICHASH PRIQTELQ SI!!!! I ne se opitvai tuka da ni vkarvash v nqkvi filmi:"Ama az mn go obicham, ne moga bez nego, lipsvami!" Tova tvoeto e privarzanost, nishto poveche! Nqmam dumi za taz istoriika

Естествено, че го обичаш. Ти не знаеше ли - когато обичаш някой не искаш да правиш секс? А го правиш с някой за когото не ти пука. Мдаа...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Прочетох и резултата от разговора ви. Нямам думи какъв приятел имаш, а ти така го прее*а ! Немаш срам, момиче !

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от HelSy
    обичаш го, а ти е все тая нямам думи.. някой по-опитен да се обади !
    Един бой ще и оправи обноските
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Незнам каква е тая любов техната,написала е че сегашния и приятел,като разбрал и той искал да прави с нея секс,защото вече го направила с друг трябва и с него.Е и ако това не е любов здраве му кажи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си