- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих лошо нещо..
това ващо е всичко друго, НО НЕ И ОБИЧ!!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Никва милост за такива, бе!!Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
![]()
Някой хора няма да пораснат,ако мислите че като я оплювате на нея и пука,това само говори лошо за вас.Първоначално написано от lizzard_92
Щом не ти пука за гаджето ти следователно не го обичаш.
Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
![]()
Ох,обичам го просто сгафих един път .. и той знае,че го обичам и ми прости .. това момче значи много за мен и няма да позволя да го загубя.. И това че 1път съм сгрешила незначи че съм КУРВА.. !! Тъй че спрете с обидите !!
Не значи разбира се. Значи просто, че не го обичаш достатъчно, защото си се отдала на друг. Разбирам да сте правили секс, да го обичаш, но в леглото да е кръгла нула.......но ти си с него 6 месеца, не си девствена, което значи, че или имаш здравословни причини да не правиш секс, или той не те привлича. А когато обичаш 1 човек е напълно нормално той да те привлича, да искаш да си 1 цяло с него, да се стремиш към интимност....Да не говорим за него-ще те обича и ще прости изневяра, при все, че още не те е имал......не мога да го проумея. 1 човек, който обича не изневерява. 1 човек който, обича не може да забрави това НИКОГА, няма да може да си представи, че друг те е докосвал, няма да може да легне д теб, без до се сети за това! помисли малко върху думите ми.
Ами искам да съм с него,много пъти съм го искала но просто винаги съм го правила с хора които не обичам.Които само ме привличат външно и ни е яко заедно.Но Дени го обичма повече от всичко и когато се стигнеше до там аз се паникиосвах и се отказвах.. А го искам,но незнам как ще е ако се проваля ако не му е хубаво с мен .. ;( ;(
Всеки прави грешки, но важното е да се поучи от тях.. Не знам какво му е на момчето(дени), но знам че ти пред него си развали хубавите отношения които сте имали... Защо се притесняваш от секса с него, възможно е като го направите да ти е по-хубаво и от с оня.. Между другото радвай се че гаджето ти е тАКъж джентълмен , че ти прости, защото аз познавам хора които не прощават... и един път издъниш ли се.. край. Всичко свършва...Така е един път че си спала с тоз, не те прави курва и няма и да те обвинявам, но не съм сигурна че знаеш какво е любов.. имаш още много хляб да изядеш докато научиш истинския смисъл на тази дума
![]()
Та аз ако имам човек до мен, такъв добричък нито за миг не бих си помислила да му изневеря с когото и да е.. ако ще да е и Брат Пит! Та нали това е връзка между вас и след като направиш това с друг, нещата няма да останат същите повече... защото приятеля ти ще го боли от това, от факта че си прецакала очакванията за себе си... Вземи си поука и дано да успее да те научи на обич!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Аз съм правила секс само с 1 човек и то с човек, който обичам. Сексът е невероятен, а малките издънки ги прощава любовта![]()
Не я обиждайте защото не е нито първата нито последната която изневеряваПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
Всеки прави грешки
лошо нещо си била направила ...вече в БГ май няма мн свястни момичета
![]()
NO COMMENT
Много странна твойта любов...Представям си ,ако не можеше да живееш без него..,ти щеше да спиш с всеки сещнат..А според теб как би се почувствал той,ако разбере за тва..Пф..идиотщини..обичала го била..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Първоначално написано от gangstata
![]()
NO COMMENT
Леле ако бях твойта любов Дени, какъв бой щах да ти хвърля.![]()
ebati tapata ku4ka![]()
![]()
![]()
da umre6
ако му кажеш няма да понесе че си му изневерила и ще те скъса .пък и как си го обичала истински кат си спала с друг ееее тва обич ли му казваш не мога да те разбера!даржала си се кат кучка !кажи му истината кат искаш не го лъжи повече .... и той ще ти каже кат другите във форума че си тапа кучка и че не иска да се занимава с кучки кат теб!нз но според нен ще направи тва......![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Miss_Perfekt
кое му е злето бе ?! точно това заслужава тая !!!
NO COMMENT
МИСЛИ! (Ако може преди да вършиш глупости...)Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
Ох,добре стига писали в тая тема.Браво курва съм и т.н .. шанс той ме заряза .. айде нали всички ме псуваха и обиждаха браво радвайте се ..![]()
![]()
![]()
![]()
Остави ги миличка точно в този момент имаш нужда някой да те псуваПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
и не не си КУРВА
![]()
![]()
всеки прави грешки и малко са хората които не са изневерявали тъйче не се правете на света вода ненапита и не я познавате за да я наречете курва да направила е грешка и то голяма но всеки греши в момента важно е да си извади поука от това успех миличка аз те подкрепям
![]()
![]()
Миси мацкаПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
![]()
![]()
![]()