.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    това ващо е всичко друго, НО НЕ И ОБИЧ!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Жалка си
    Пу стига сте я оплували,ясно че е направила нещо гадно и до голяма степен си го заслужава,ама всеки прави грешки!!!!!
    Никва милост за такива, бе!!

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Жалка си
    Пу стига сте я оплували,ясно че е направила нещо гадно и до голяма степен си го заслужава,ама всеки прави грешки!!!!!
    Някой хора няма да пораснат,ако мислите че като я оплювате на нея и пука,това само говори лошо за вас.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом не ти пука за гаджето ти следователно не го обичаш.

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Жалка си
    Някой хора няма да пораснат,ако мислите че като я оплювате на нея и пука,това само говори лошо за вас.

Ох,обичам го просто сгафих един път .. и той знае,че го обичам и ми прости .. това момче значи много за мен и няма да позволя да го загубя.. И това че 1път съм сгрешила незначи че съм КУРВА.. !! Тъй че спрете с обидите !!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не значи разбира се. Значи просто, че не го обичаш достатъчно, защото си се отдала на друг. Разбирам да сте правили секс, да го обичаш, но в леглото да е кръгла нула.......но ти си с него 6 месеца, не си девствена, което значи, че или имаш здравословни причини да не правиш секс, или той не те привлича. А когато обичаш 1 човек е напълно нормално той да те привлича, да искаш да си 1 цяло с него, да се стремиш към интимност....Да не говорим за него-ще те обича и ще прости изневяра, при все, че още не те е имал......не мога да го проумея. 1 човек, който обича не изневерява. 1 човек който, обича не може да забрави това НИКОГА, няма да може да си представи, че друг те е докосвал, няма да може да легне д теб, без до се сети за това! помисли малко върху думите ми.

Ами искам да съм с него,много пъти съм го искала но просто винаги съм го правила с хора които не обичам.Които само ме привличат външно и ни е яко заедно.Но Дени го обичма повече от всичко и когато се стигнеше до там аз се паникиосвах и се отказвах.. А го искам,но незнам как ще е ако се проваля ако не му е хубаво с мен .. ;( ;(

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Всеки прави грешки, но важното е да се поучи от тях.. Не знам какво му е на момчето(дени), но знам че ти пред него си развали хубавите отношения които сте имали... Защо се притесняваш от секса с него, възможно е като го направите да ти е по-хубаво и от с оня.. Между другото радвай се че гаджето ти е тАКъж джентълмен , че ти прости, защото аз познавам хора които не прощават... и един път издъниш ли се.. край. Всичко свършва... Така е един път че си спала с тоз, не те прави курва и няма и да те обвинявам, но не съм сигурна че знаеш какво е любов.. имаш още много хляб да изядеш докато научиш истинския смисъл на тази дума
    Та аз ако имам човек до мен, такъв добричък нито за миг не бих си помислила да му изневеря с когото и да е.. ако ще да е и Брат Пит! Та нали това е връзка между вас и след като направиш това с друг, нещата няма да останат същите повече... защото приятеля ти ще го боли от това, от факта че си прецакала очакванията за себе си... Вземи си поука и дано да успее да те научи на обич!
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм правила секс само с 1 човек и то с човек, който обичам. Сексът е невероятен, а малките издънки ги прощава любовта

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    Ох,обичам го просто сгафих един път .. и той знае,че го обичам и ми прости .. това момче значи много за мен и няма да позволя да го загубя.. И това че 1път съм сгрешила незначи че съм КУРВА.. !! Тъй че спрете с обидите !!
    Не я обиждайте защото не е нито първата нито последната която изневерява Всеки прави грешки

Абе вие още малко и на клада ще я качите за това

Град
    в нас
    лошо нещо си била направила ... вече в БГ май няма мн свястни момичета
    NO COMMENT

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Много странна твойта любов...Представям си ,ако не можеше да живееш без него..,ти щеше да спиш с всеки сещнат..А според теб как би се почувствал той,ако разбере за тва..Пф..идиотщини..обичала го била..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Много странна твойта любов...Представям си ,ако не можеше да живееш без него..,ти щеше да спиш с всеки сещнат..А според теб как би се почувствал той,ако разбере за тва..Пф..идиотщини..обичала го била..
    NO COMMENT

Леле ако бях твойта любов Дени, какъв бой щах да ти хвърля.

ebati tapata ku4ka da umre6

Град
    чужбина хахахах
    ако му кажеш няма да понесе че си му изневерила и ще те скъса .пък и как си го обичала истински кат си спала с друг ееее тва обич ли му казваш не мога да те разбера!даржала си се кат кучка !кажи му истината кат искаш не го лъжи повече .... и той ще ти каже кат другите във форума че си тапа кучка и че не иска да се занимава с кучки кат теб!нз но според нен ще направи тва......

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от casanova_bg
    Много си зле

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Цитирай Първоначално написано от casanova_bg
    Много си зле
    кое му е злето бе ?! точно това заслужава тая !!!
    NO COMMENT

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Re: Направих лошо нещо..

... Незнам какво да правя .. ;( ;(
    МИСЛИ! (Ако може преди да вършиш глупости...)

Ох,добре стига писали в тая тема.Браво курва съм и т.н .. шанс той ме заряза .. айде нали всички ме псуваха и обиждаха браво радвайте се ..

Град
    В АдА
    Ох,добре стига писали в тая тема.Браво курва съм и т.н .. шанс той ме заряза .. айде нали всички ме псуваха и обиждаха браво радвайте се ..
    Остави ги миличка точно в този момент имаш нужда някой да те псува и не не си КУРВА всеки прави грешки и малко са хората които не са изневерявали тъйче не се правете на света вода ненапита и не я познавате за да я наречете курва да направила е грешка и то голяма но всеки греши в момента важно е да си извади поука от това успех миличка аз те подкрепям

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Остави ги миличка точно в този момент имаш нужда някой да те псува и не не си КУРВА всеки прави грешки и малко са хората които не са изневерявали тъйче не се правете на света вода ненапита и не я познавате за да я наречете курва да направила е грешка и то голяма но всеки греши в момента важно е да си извади поука от това успех миличка аз те подкрепям
    Миси мацка ..

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ми ебете се, кво искаш да ти кажем ?!
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си