Ами казах му .. ;( ;( и той ме погледна супер гадно и ми каза "Обичам те,повече от всичко мислех че и ти ме обичаш но явно не е така,по-добре да се разделим за да не се чувстваш виновна" .. Когато ми каза това почнах супер много да плача обичам го липсвал ми е когато го няма плакала съм толкова за него .. колко време го исках и сега когато го имам преебах нещата.Той се съгласи да не късаме .. но сега отиде на дискотека а аз му казах че не съм в настроение.. той е толкова хубав и сега сигурно и той ще ми изневери ;( Но явно това заслужавам .. не съм на 13 години правя 17 края на месеца .. Ами незнам дали съм лигава и там както някой каза "кукличка" незнам какво разбирате под това.Може да съм курва и всякаква,но го обичам просто незнам какво стана немислех,не бях пияна или друсана просто .. Веско е адския сладур ходехме страшно много време преди .. той ме обичаше аз него не .. той стана бахти курвара и е сладък .. не съм спала с него от 8-9 месеца съвсем го бях оставила,но просто вчера имаше грешка в системата.. Денислав (гаджето ми) ми каза че искал да го направи тея дни с мен .. защото щом съм могла с друг а съм се кълняла че го обичам тогава не ми пречело и с него.. но аз неиксам с него по точно ме е страх незнам какво да правя.. не съм го правила с някой който значи толкова много за мен .. ;( ;( и незнам ..