Всеки прави грешки, но важното е да се поучи от тях.. Не знам какво му е на момчето(дени), но знам че ти пред него си развали хубавите отношения които сте имали... Защо се притесняваш от секса с него, възможно е като го направите да ти е по-хубаво и от с оня.. Между другото радвай се че гаджето ти е тАКъж джентълмен , че ти прости, защото аз познавам хора които не прощават... и един път издъниш ли се.. край. Всичко свършва... Така е един път че си спала с тоз, не те прави курва и няма и да те обвинявам, но не съм сигурна че знаеш какво е любов.. имаш още много хляб да изядеш докато научиш истинския смисъл на тази дума
Та аз ако имам човек до мен, такъв добричък нито за миг не бих си помислила да му изневеря с когото и да е.. ако ще да е и Брат Пит! Та нали това е връзка между вас и след като направиш това с друг, нещата няма да останат същите повече... защото приятеля ти ще го боли от това, от факта че си прецакала очакванията за себе си... Вземи си поука и дано да успее да те научи на обич!