- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих лошо нещо..
Всеки прави грешки, но важното е да се поучи от тях.. Не знам какво му е на момчето(дени), но знам че ти пред него си развали хубавите отношения които сте имали... Защо се притесняваш от секса с него, възможно е като го направите да ти е по-хубаво и от с оня.. Между другото радвай се че гаджето ти е тАКъж джентълмен , че ти прости, защото аз познавам хора които не прощават... и един път издъниш ли се.. край. Всичко свършва...Така е един път че си спала с тоз, не те прави курва и няма и да те обвинявам, но не съм сигурна че знаеш какво е любов.. имаш още много хляб да изядеш докато научиш истинския смисъл на тази дума
![]()
Та аз ако имам човек до мен, такъв добричък нито за миг не бих си помислила да му изневеря с когото и да е.. ако ще да е и Брат Пит! Та нали това е връзка между вас и след като направиш това с друг, нещата няма да останат същите повече... защото приятеля ти ще го боли от това, от факта че си прецакала очакванията за себе си... Вземи си поука и дано да успее да те научи на обич!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00