.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

как да "съживя" връзката

проблемът е следният:от 2 месеца си имам приятел,когото мога да кажа,че обичам,но се намира на 250 км от градът,в които живея аз,виждаме се през нчколко време,безкрайно щастливи сме във времето,прекарано заедно...Няма ден,в който да не се чуем,било то и за 30 мин.Но последната седмица нещо не е наред,заяждаме се,сърдим се...днес говорихме за това и уж всичко е наред,усещам,че не е така,просто не изпитвам онази огромна необходимост да го чуя...защо така се получава??И как да "съживя" тази връзка

Дефибрилатор.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Намираш един голям замък на ръба на скала. Завързваш връзката сик с метална верига за гръмоотвода и чакаш някоя светкавица да удари.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Велико Търново
    opitaite se da namalite problemite i da ne sporite tolkova 4esto.
    Руса кукличка

Град
    PlD ;]
    накратко казано ..

според мен няма начин .. освеен ако нямаш опции като "refresh" xDD

no doubt-don't speak

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Дефибрилатор.
    На колко да заредя докторе ?!?
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    връзка от растояние..какво очакваш То не че другите са нещо ама може вече да сте се изчерпали
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    "градът на мечтите"
    щом сте на такова разстояние всичко ще е замалко просто такава връзка няма перспектива според мен
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен
    Град
    София
    Аэ лично не си представям да водя връэка от километри.Не бих могла.
    А ако желанието ти да го чуеш го няма-това е положението.Не може да искаш нещо насила-или го искаш или не.
    [size=7][b][u]fosse cos

за връзка от километри се нуждае от стапилни хора и да се павят компромиси и най-вече вяра в партьора ти.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Нямате си доверие. Имате си нужди, които другия не може да изпълнява от разстояние. Такава връзка е трудна, почти невъзможна. А пък като чета колко кратко време сте били заедно, като се има предвид и че не се виждате всеки ден, нещо тази работа с "обичаме се" ми изглежда измислена. Извинявам се, ако греша. Но според мен най-добре е да си хванете по някой от своя си град.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Няма начин.Наистина вземи и си намери нещичко от твоето населено място ;]]
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

при вас е много кофти защото сте далеч... забелязвам че казваш " не изпитвам онази огромна необходимост да го чуя... " явно чувствата ти са охладняли към него... и наистина ли щом чувствата ти са такива искаш да съживиш тази връзка? не е ли време да продължиш напред и да потърсиш щастие с друг, с когото може да се виждате всеки ден ?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Shumen
    Teeneidjarski mu raboti Emi ne znam.....Moje prosot da si na prilivi i otlivi ...Dnes da e taka utre onaka...Spox vsichko shte se naredi.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Самоубийство... Според мен ако не сте на поне 25-26 такива връзки нямат бъдеще...Или пък за да не мислиш толкова мн за него изневерявай му и така ще намалиш контактите и няма да се карате ;]

--------------------------------------------------------

миии като се видите на живо
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Re: как да "съживя" връзката

Цитирай Първоначално написано от claraa
    проблемът е следният:от 2 месеца си имам приятел,когото мога да кажа,че обичам,но се намира на 250 км от градът,в които живея аз,виждаме се през нчколко време,безкрайно щастливи сме във времето,прекарано заедно...Няма ден,в който да не се чуем,било то и за 30 мин.Но последната седмица нещо не е наред,заяждаме се,сърдим се...днес говорихме за това и уж всичко е наред,усещам,че не е така,просто не изпитвам онази огромна необходимост да го чуя...защо така се получава??И как да "съживя" тази връзка

Ее явно не винаги имаш нужда да го чуеш..няма смис да се притесняваш това е моментно според мен
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

И аз съм минавала през този период и така не ни се оправи връзката Ако продължава още време така,значи се отдалечавате.Не си давайте напразни надежди,направо скъсайте

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си