Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
Косово е било най-малко време сръбско ,но за жалост са успели да 'изритат' българите от там ! А сега да те питам нима ти е приятно от тия крайни националисти да бъдеш обиждан ?? Тогава защо и ние да правим така ... ех а бе не е правилно те да правят така ,но защо ние все да сме лоши ... знаеш ли за краткия си престои на този свят до сега ,колкото пъти съм направил добро ,то ми се е върнало ,а лошото в пъти ... така че нека сме по-добри те сега си плащат и последната откъсната държава е Косово ,а преди това много още ! Нека се замислим дали е нужно да им се нервим ... те сами си патят
Е тука вече определено мога да се съглася на 99% с теб. Прав си, в крайна сметка кой каквото прави, всичко се връща в положителна или отрицателна насока. Аз лично не злорадствам затова, че загубиха Косово или още по-малко, че американците ги бомбандираха преди 9 години. даже напротив, в случая с американските бомбандировки определено съм на тяхна страна, защото да избиваш мирно население, независимо какво е то по произход е ужасно. А за Косово- определено Косово е било и българско, и в момента там има едно 10-15 000 българи. Но все пак преобладаващо населението на Косово допреди едно 50-60 години си е било сръбско. За това става дума, че ние българите искаме само своето, а не чуждото. Това, че някога Косово е било наше, не означава, че можем да имаме претенции за него в момента. Макари да е имало доста българи там през Средновековието, но Косово е било твърде малко време в българските предели. Аз искам просто да ни върнат Западните покрайнини, защото те са си пък отвсякъде български. И в момента там българите са продължават да са доста повече от сърбите. И да започнат малко от малко да спазват правата на българите в Сърбия, ето в това ми е приказката, защото и в момента българите там са доста мачкани и ограничавани.