- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За Сръбското "Братство" Откровено!
Е тука вече определено мога да се съглася на 99% с теб. Прав си, в крайна сметка кой каквото прави, всичко се връща в положителна или отрицателна насока. Аз лично не злорадствам затова, че загубиха Косово или още по-малко, че американците ги бомбандираха преди 9 години. даже напротив, в случая с американските бомбандировки определено съм на тяхна страна, защото да избиваш мирно население, независимо какво е то по произход е ужасно. А за Косово- определено Косово е било и българско, и в момента там има едно 10-15 000 българи. Но все пак преобладаващо населението на Косово допреди едно 50-60 години си е било сръбско. За това става дума, че ние българите искаме само своето, а не чуждото. Това, че някога Косово е било наше, не означава, че можем да имаме претенции за него в момента. Макари да е имало доста българи там през Средновековието, но Косово е било твърде малко време в българските предели. Аз искам просто да ни върнат Западните покрайнини, защото те са си пък отвсякъде български. И в момента там българите са продължават да са доста повече от сърбите. И да започнат малко от малко да спазват правата на българите в Сърбия, ето в това ми е приказката, защото и в момента българите там са доста мачкани и ограничавани.Първоначално написано от Diam0nD