1. xybavo e da iska6 i da ima6 ambicii no drygo e da moje6 da go postigne6.
2. ne kazvai ' az znam angliiski...' nqma xora koito da znaqt naistina koito i da e ezik, 4ovek mai4iniq si ezik ne govori pravilno kamo li dryg ezik.
3. obrazovatelnata sistema v UK e mnogo po-razli4na ot bg. na 15g se zavar6va y4ili6te s GCSE (General Certificate of Secondary Educaion) kato po vseki predmet ima pone po 1 izpit dori mislq 4e obiknovenno sa 2. sled tova obrazovanieto e po-jelanie toest ne e zadaljitelno da y4i6. ako y4i6 nai-4esto moje da ide6 v kolej kadeto da izkara6 nqkakav kyrs 4esto razprostraneni sa Vocational courses (bazirani na kyrsovi raboti) ili tradicionnite A-levels (sa 2g i vseki srok mislq 4e ima izpiti po vseki predmet koito y4i6, ocenkata e ravna na to4ki s koito eventyalno moje da te priemat v yniversitet posle). zadaljitelno trqbva da ima6 GCSE's po English & Maths grade 'C' ako kandidatstva6 v yniversitet. obrazovanieto v kolej ili alternativata Sixth Form ne se pla6ta, no nqkoi kyrsove moje da i da sa plateni, otnositelno e.
ne e lesno, ne e i kato po filmite, iziskva se dosta ot teb i povqrvai mi mnogo barzo i lesno bixa izritali nqkogo ot y4ili6te.
a koi bi te izdarjal ako y4i6 v UK, za6toto ostanax s vpe4atlenie 4e nqma6 nikogo na kogoto da raz4ita6?