Първоначално написано от
blueangel11
kolkoto i da e trudno trqbva da se spravq moite roditeli sa razdeleni i az ne moga da ostana tuk mrazq ba6ta si ne iskam da go vijdam i kolkoto sym po dale4 tolkova po dobre za men a i tazi strana stava po zle i po zle s vseki den zatova trqbva da se mahna i 6te go napravq nezavisimo ot vsi4ko
Съгласен съм с теб, че държавата ни не се развива много много в правилната посока.То затова и сума ти и хора избягаха в чужбина.Тук живея с баба си и дядо си, обаче, като отида при родителите си в Англия ми е много по-добре(все пак сме заедно).
А иначе имам приятели българи, даже една моя позната се записа в училището точно до нас, в което ако аз отида най-вероятно ще бъда.Но може би както пишеше по-горе, че всички други имат приятели, а само ти нямаш.Плюс това отиваш в една страна където нямаш приятели.Забравил си преждевременно за приятелите си в БГ и всичко свършва.Да има скайп, амааааа и той не е работа.Абе толкова се чудя дали да отивам, че направооо...
Плюс това все си мисля, да ги оставя там да събират пари за университета ми, а ааз само като сега да ходя ваканциите, защото издръжката не е никак малка.Не знам, дайте ми съвет...