- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Обучение в Англия
ok ok, ne znaq dali si 4el parviq mi posting v temata, nakratko na 15-16g tyk se zavar6ava y4ili6te (tova koeto e zadaljitelno i ima izpiti po vseki predmet). sled tova moje da raboti6 ako iska6 ili da prodalji6 da y4i6. ima6 pravo na 3g bezplatno obazovanie kolej/6th Form, standartnite A-levels sa 2g, kato ako ne se laja vseki srok ima6 izpit na vseki predmet i pravi6 mnooogo malko kyrsovi raboti, alternativata e Vocational Courses koito gi ima v dosta predmeti, no pak varira primerno v moeto y4il6te se pravi BTEC koeto e Vocational Courses oba4e samo Business i Art ili pone az ne znaq da ima drygo. pri tqx nqma izpiti no ima mnooooooooooooooooooooooooooooooooooooogo kyrsovi raboti. po princip ti trqbva da izbere6 kogato appply-va6, i dali 6te te priemat za tova koeto iska6 zavisi ot izpitite GCSE's koito nie ot BG nqmame, zatova mogat da ti predlojat 1g nqkakav kyrs predi A-levels ili nqkakav dryg kyrs koito izbere6, primerno az izkarax 1g BTEC First Diploma in Business koeto e ravno na nqkolko GCSE's imax business vseki den, kato podgotvitelna godina ne6to podobno be6e, i imax Maths & English sa6to GCSE imax 4 izpita na kraq na godinata 2 po Math 2 po English, y4ydva6to gi vzex i 4-te, sega ve4e si karam BTEC Nationa Diploma in Business koeto e ravno na 3 A-levels, okaza se mnoooooooooogo po-trydno otkolkoto mislex za6toto pravq po 9 dqla na godina i paraleno pravq po pone 4 i e mnogo, trqbva ti i vreme vse pak.Първоначално написано от Hogwarts
4asovete ne sa kato v bg, tyk ima 2 pati na den registraciq s klasniq, posle imam 3 4asa po 45min kato nqmam mejdy4asie mejdy tqx imam sled tqx 30min, posle imam 2 4asa po 45min block, break-time 40min, registraciq, 2 4asa pak i taka stava 3.30, pone tova e v moeto y4ili6te. nqma kontrolni ili pone az sam nqmala, nito te izpitvat, no trqbva da pravi6 prezentacii, da raboti6 v grypa koeto nai-go mrazq za6toto ne moje da se raz4ita na drygite.
i taka v ob6t liniii.