Ами при мен стана интересно защото когато дойдох трябваше да съм Year 11 тоест последната година от задължителното училище и така като се записах там кадето разпределят каде ще учиш те ме пратиха в един център и там държах изпити за да определят на какво ниво съм с материала и с английския и след това ме питаха дали искам да остана там и да ми помагат с материала за GCSE-тата като ще се изучава само този материал без да имам рисуване пеене и др тем подобни предмети с цел да се справя по добре защото обикновено тези изпити се зимат за две години Year 10 and Year 11 а аз имах само една а там в центара те ще ми помагат с езика или другия вариант да отида в училище и да се справям както мога аз избрах центара и се справих мн добре естествено с помощ и после моята най-добра приятелка ( с нея дойдохме заедно по едно и също време) ме заведе на една презентация за колежите и аз така си избрах моя а иначе можеш да търсиш по интернет и да ходиш до колежите както и университетите като секи от тях си има казват му отворен ден като там има представители от колежа/университета и също така и ученици и там разглеждаш условията базата която имат може да питаш учениците сякакви въпроси и така.