Цитирай Първоначално написано от Some Girl
Цитирай Първоначално написано от Sisley_1
Hora az pi6a malko izvan temata,no drugata godina zavr6vam v Angliq i iskam da vlqza kolej i sled tova universitet...Oba4e vse o6te ne sam zapoznata s kolejite.Moje li nqkoi da me informira (ako znae) kolej v London (ili tam nqkade ) za izkustvo i dizain...??Mersi predvaritelno

A po temata...Da mislq 4e napravo trqbva da hodi6 v kolej (zavisi kak e angliiskiqt ti )
4estno kazano sam leko 6okirana 4e y4i6 tyk i ne si zapoznata s kolejite i t.n.
kakto i da e moje da ima connexions v y4ili6teto ti kadeto moje6 da pita6 i da ti dadat dobra informaciq ili nqkade iz raiona v koito jivee6 moje da ima ofis na connesxions. ako ne moje6 mnogo prosto da pita6 nqkoi ot y4iteli te si 100% znaqt kakvo da ti kajat i nakade da te naso4at, a i sled kato si zainteresovana av ne6to konkretno moje6 da si poratsi6 v internet, nali? edva li nqkoi tyk 6te ti dade to4nata informaciq koqto ti e nyjna.
Za6to trqbva da izpada6 v 6ok ? Popitah konkretno za koleji svarzani s dizain i izkustvo...Za ostanalite koleji sam informirana,no ne me ustroivat.Za CONNEXIONS znam i imam dosta informaciq ot tqh,no samo za specialniq kolej,v koito moga da vlqza kogato navar6a 19 ...eventualno na 16,no zavisi ot talanta Nadqvam se,4e vsi4ko 6te e normalno

Blagodarq za otgovora vse pak