- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Обучение в Англия
Няма за какво да ми благодариш нали форума е за да си помагамеОтносно дали да заминеш в сисъл както каза че ще си сама ако останеш казват че семейството е най-добре да е заедно колко е вярно незнам защото аз съм живяла доста време без родителите си те бяха по чужбина а аз в БГ и когато дойде време да сме заедно което всички искахме и чакахме толкова много се оказа че аз вече бях свикнала сама оправях се супер добре и без тях грижех се отлично за себе си макар и да бях само на 15 а те се опитваха да се грижат за мен се едно че бях на 9 и още неможех да си връзвам обувките сама и беше много смешно те се искаха да ми помагат аз обаче си бях супер и се оправях отлично навсякаде а когато заминах и дойдок тук (тук имам предвид Англия) и един ден се обърнах назад и разбрах че макар и да съм била без тях в БГ аз съм била щастлива и ми беще малко криво де но тва е друга тема
А един съвет от мен помисли добре защото решението което вземеш ще повлияе много на живота ти от тук нататък без значение какво ще е.
П.П. Ако дойдеш тук и търсиш нови приятели свиркай \/
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.