.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Смъртоносно ли е това?

Исках да ви помоля за съвет.От години мисля че го имам този проблем.Случва се някаде веднъж на месец,ако не и по-рядко за около ч секунда.Става въпрос за това,като си поема дълбоко въздух и изведнъж се появява една болка в областта на сърцето все едно те боцват с игличка.Става само при поемането на въздух,и както споменах,сравнително рядко,въпреки че понякога и през 1-2 дена.Питах доктори и приятели,казаха ми,че не е смъртоносно и че и на тях им се случва понякога и било нормално и все пак се безпокоя да не е някакъв смъртоносен сърдечен проблем,защото съм оше млад(15 г.) и не ми се умира сега...... Мерси за помощта предварително!

И на мен ми се е случвало...но не е смъртоносно

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ем.. нз не мога да ти помогна ..
    но като толкова се притесняваш иди на лекар и там ако е нужно изследвание нещо и ако е необходимо лекарства ли де да знам .. уСпеХ и дано нищо ти няма !
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

of gluposti, na vseki mu se e slu4valo i na mene mi e stavalo, i ne za 1 sekunda emi za pove4e vreme, ne s1m umrqla, nqmam i namereniq da umiram.p1k i doktor ti e kazal, 4e e normalno, kvo se pritesnqva6 o6te.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    вика му се спазъм няма да умреш,спокойно
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    stz.. =}
    нищо ти няма само си въобразяваш! щом докторът ти е казал , че не е сериозно не му мисли толкова
    you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone

И на мен понякога ми става така. Но щом доктора е казал, че няма страшно, нека му се доверим.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ама аз все пак не питах точния доктор,а такъв по коремни болести,тъй като току що ме оперираха от апендисит,но все пак ми трябваше и вашето мнение...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    И на мен и на приятела ми честно ни се случва. Ние си мислим че е от цигарите, но като се знам ква съм. Докато не стане серизоно няма да отида на лекар.. пък и боли само за секунди..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Споко бе Тва на всички ни се случва Не е нещо сериозно !

Град
    В далечината... еййй там ;]

Адски....

Това е адски нормално.....
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Г-жата по биология каза, че това било от междуребрените мускули, а не от сърцето. Сърцето боляло по друг начин. Предполагам е искала да каже по-силно. А иначе няма какво да се плашиш и на мене ми се случва по някой път.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

SK0RP10N
    Guest
    Няма страшно, напълно нормално е

Спокойно,и на мен ми се случва,само че по-често и за доста повече време.Още съм жива,нямам идея от какво се получава,но не искам и да разбирам
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

защо изобшо трябваше да пишеш след като имаш професионалното мнение на лекар ние кфо да ти кажем? и щом доктора ти е казал че не е значи не е

nqma ti ni6to tfa na seki se e slu4valo

Да,ама при мен отскоро почна всеки ден да се случва....

ПИЙТЕ ВСЕКИ ДЕН ЕДНА ЧАША ЧЕРВЕНО ВИНО!
    Искам да знам всичко!

Re: Смъртоносно ли е това?

Цитирай Първоначално написано от venom0706
    Исках да ви помоля за съвет.От години мисля че го имам този проблем.Случва се някаде веднъж на месец,ако не и по-рядко за около ч секунда.Става въпрос за това,като си поема дълбоко въздух и изведнъж се появява една болка в областта на сърцето все едно те боцват с игличка.Става само при поемането на въздух,и както споменах,сравнително рядко,въпреки че понякога и през 1-2 дена.Питах доктори и приятели,казаха ми,че не е смъртоносно и че и на тях им се случва понякога и било нормално и все пак се безпокоя да не е някакъв смъртоносен сърдечен проблем,защото съм оше млад(15 г.) и не ми се умира сега...... Мерси за помощта предварително!
    ТИ как си се филмирал божеее ест не е тва секи 3ти теенагер му се слу4ва п.с. и на мене 4е даже по скоро немоа си поема въздух или и аз нз се едно некои ме е стегнал с вайе през гардите така4е споко не се мре от това освен ако не си имаш истински проблем освен филма ти .. тогаа се мре дано помогнах

Ох Ем Джий! Всички ше умрете! Това е тежка неличима болест, живее се максимум 2 години, чудо е как авторът е още жив!!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    вика му се спазъм няма да умреш,спокойно
    определено не е смъртоносно. На всеки му се е случвало, на мен също, а съм почти на 14г.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на vikt0riQ
    Град
    точно в нас ;]
    според мен ти няма нищо,но за по сигурно ако искаш отиди на лекар!

(sun) Live your life and do whatever you like...

Ох.. И на мене ми се е случвало, няма нищо меннн..споко ще се оправиш, не е никак смъртоносно, не си го внушавай..Еverything is gonna be all right
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Въпроса е,че почна напоследък по-често да става...Чудя се дали може да умра на място,ako примерно като вдишам и ме пререже тази болка,да се скъса някой мускул към сърцето или направо нещо със сърцето да стане?...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Смъртоносно ли е това?

Цитирай Първоначално написано от venom0706
    най-вероятно се касае за контрактура на междуребрен мускул. не е е сърдечен проблем в собствен смисъл.

вероятните прични са в два класа групи:
    -стимулатори, понижаващи прага на възбудимост и държащи мускула в готовност за контракция: никотин, алкохол, кафе, амфетамини и сродни..
    -електролитен дисбаланс вследствие на хормоналните промени на пубертета и/или прекомерни физически усилия (спорт) и/или интензивно потене.
    извод: никакви цигари. никаква дрога. намалете количеството кафе, алкохол и спорт. пийте много вода поне 2литра дневно, минерална желателно (но НЕ девин или др подобни с високо съдържание на флуор!)

ще отшуми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си