- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Смъртоносно ли е това?
Исках да ви помоля за съвет.От години мисля че го имам този проблем.Случва се някаде веднъж на месец,ако не и по-рядко за около ч секунда.Става въпрос за това,като си поема дълбоко въздух и изведнъж се появява една болка в областта на сърцето все едно те боцват с игличка.Става само при поемането на въздух,и както споменах,сравнително рядко,въпреки че понякога и през 1-2 дена.Питах доктори и приятели,казаха ми,че не е смъртоносно и че и на тях им се случва понякога и било нормално и все пак се безпокоя да не е някакъв смъртоносен сърдечен проблем,защото съм оше млад(15 г.) и не ми се умира сега......Мерси за помощта предварително!
ем.. нз не мога да ти помогна ..
но като толкова се притесняваш иди на лекар и там ако е нужно изследвание нещо и ако е необходимо лекарства ли де да знам ..уСпеХ и дано нищо ти няма !
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
of gluposti, na vseki mu se e slu4valo i na mene mi e stavalo, i ne za 1 sekunda emi za pove4e vreme, ne s1m umrqla, nqmam i namereniq da umiram.p1k i doktor ti e kazal, 4e e normalno, kvo se pritesnqva6 o6te.
вика му се спазъмняма да умреш,спокойно
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
нищо ти нямасамо си въобразяваш! щом докторът ти е казал , че не е сериозно не му мисли толкова
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
И на мен понякога ми става така. Но щом доктора е казал, че няма страшно, нека му се доверим.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ама аз все пак не питах точния доктор,а такъв по коремни болести,тъй като току що ме оперираха от апендисит,но все пак ми трябваше и вашето мнение...![]()
И на мен и на приятела ми честно ни се случва. Ние си мислим че е от цигарите, но като се знам ква съм. Докато не стане серизоно няма да отида на лекар.. пък и боли само за секунди..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Споко беТва на всички ни се случва
Не е нещо сериозно !
Това е адски нормално.....![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Г-жата по биология каза, че това било от междуребрените мускули, а не от сърцето. Сърцето боляло по друг начин. Предполагам е искала да каже по-силно. А иначе няма какво да се плашиш и на мене ми се случва по някой път.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Няма страшно, напълно нормално е![]()
Спокойно,и на мен ми се случва,само че по-често и за доста повече време.Още съм жива,нямам идея от какво се получава,но не искам и да разбирам![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
защо изобшо трябваше да пишеш след като имаш професионалното мнение на лекар ние кфо да ти кажем? и щом доктора ти е казал че не е значи не е![]()
![]()
nqma ti ni6to tfa na seki se e slu4valo![]()
Да,ама при мен отскоро почна всеки ден да се случва....
ПИЙТЕ ВСЕКИ ДЕН ЕДНА ЧАША ЧЕРВЕНО ВИНО!
Искам да знам всичко!
ТИ как си се филмирал божеееПървоначално написано от venom0706
ест не е тва секи 3ти теенагер му се слу4ва
п.с. и на мене 4е даже по скоро немоа си поема въздух или и аз нз се едно некои ме е стегнал с вайе през гардите
така4е споко не се мре от това освен ако не си имаш истински проблем освен филма ти .. тогаа се мре
дано помогнах
![]()
Ох Ем Джий! Всички ше умрете! Това е тежка неличима болест, живее се максимум 2 години, чудо е как авторът е още жив!!!
определено не е смъртоносно. На всеки му се е случвало, на мен също, а съм почти на 14г.Първоначално написано от BaBy_bS
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
според мен ти няма нищо,но за по сигурно ако искаш отиди на лекар!
(sun) Live your life and do whatever you like...
Ох..И на мене ми се е случвало, няма нищо меннн..споко ще се оправиш, не е никак смъртоносно, не си го внушавай..Еverything is gonna be all right
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Въпроса е,че почна напоследък по-често да става...Чудя се дали може да умра на място,ako примерно като вдишам и ме пререже тази болка,да се скъса някой мускул към сърцето или направо нещо със сърцето да стане?...
най-вероятно се касае за контрактура на междуребрен мускул. не е е сърдечен проблем в собствен смисъл.Първоначално написано от venom0706
вероятните прични са в два класа групи:
-стимулатори, понижаващи прага на възбудимост и държащи мускула в готовност за контракция: никотин, алкохол, кафе, амфетамини и сродни..
-електролитен дисбаланс вследствие на хормоналните промени на пубертета и/или прекомерни физически усилия (спорт) и/или интензивно потене.
извод: никакви цигари. никаква дрога. намалете количеството кафе, алкохол и спорт. пийте много вода поне 2литра дневно, минерална желателно (но НЕ девин или др подобни с високо съдържание на флуор!)
ще отшуми![]()