- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Смъртоносно ли е това?
На всеки се случва, на мен също ми се случва понякога ама никога не ми е хрумвало че ще умирам.Първоначално написано от batkodoki
Споко!
Да,ама все пак аз току-що станах на 15 и не ми се мре толкова млад....Преди да ме оперират от апендисита преди близо 20 дни,се случваше мн рядко,сега почти всеки ден...Дано да е нормално....
Нали ти казахме, че и на нас ни се случва? Няма нищо страшно, няма да умираш!!!!!!!Първоначално написано от venom0706
![]()
Ами това?Ако е вярно,значи ми остават няколко месеца......Първоначално написано от Kassu
![]()
Tова е на нервна почва и аз съм го имал същото.Няма повод за притеснение
zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi
Първоначално написано от the_beautiful_smile
и на мен ми се е случвало..мн е гадно..
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
na mene dosta 4esto mi se slu4va
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
![]()
![]()
и на мен ми се случва
![]()
и не само като се опитам да си поема дъх,ами и като искам да мръдна на някоя страна,но е само за секунди (за щастие) и бързо минава
и на мен доста ми помогна темата,мерси
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Веднъж тоя спазъм при мен продължи цял ден... А ме беше шубето да си поема рязко и дълбоко въздух, ама докато спях и се усетих как вдишах по-силно...Бодна ме и мина... И наистина това е начина да мине....Рязко и дълбоко вдишване(ако продължава повече от минута)...
и на мен ми се е случвало но рядко ама ме държи с дни и е мн кофтиама кво да се прави...досега не съм умряла спок
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
na men mi se slu4va ot kakto se pomnq,o6te sum si jiva i zdrava
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аз имах подобен проблем само че или сърцето или дробовете ме стягаха. Но по често дробовете. Чичо ми е на 37г. каза че от малък и той е така макар да пуши каза че още мърда :P Щом доктора е казал че няма проблеми, значи няма за какво да се тревожиш. Но ако искаш отиди на друг лекар за всеки случай.Първоначално написано от venom0706
И на мен ми се е случвао и ми се случва вендъж месечно и даже и по рядко.Но не е смъртоносно споко!
След като и докторът ти е казал да не се притесляваш няма за какво да се тревожиш. На 15 си все пак и няма смисъл от притеснение.
и на мен се е случвало но от дясната страна получава се от спането ако спиш към дясната страна така става също и ако дясната ти страна е върху възглавницата.Аз лично се бях оплашил ама експериментирах и това стана а когато спа по гръб нямам никакви проблеми.
i pri men se slu4va rqdko i 4uvstvoto e sa6toto,ot kade ti doide na akala 4e e smartonostnona men mi kazaha 4e e bilo ot pretisnenie (ne 4e sam hodila na kardiolog)
spoko na vseki se slu4va
Спокойно секи човек има такова това се получава от настинка, спане на криво, притеснение и др.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Първоначално написано от the_beautiful_smile
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
На много хора им се случва това, включително и на мен. Няма от какво да се притесняваш.![]()
На мен също ми се случва понякога.Преди няколко години си спомням...вечерях с майка ми.По същият начин..когато вдишвах ме болеше..и си казвах лелее боли ме сърцето сигурно ще получа инфаркт.Повтарях го това на майка ми цялата нощ.Тя ми каза...щом толкова се притесняваш като дойде леля ти(тогава татко отсъстваше от вкъщи по работа) ще отидем до болницата...и аз-какво..нее!страх ме е...легнах си и на сутринта ме болеше много по-малко..след това съвсем изчезна.
Случва ми се понякога, даже рядко(да не казвам голяма дума), но няма нужда да се притесняваш-както всички ти казаха няма да умреш.![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm