.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    ...
    На всеки се случва, на мен също ми се случва понякога ама никога не ми е хрумвало че ще умирам. Споко!

Да,ама все пак аз току-що станах на 15 и не ми се мре толкова млад....Преди да ме оперират от апендисита преди близо 20 дни,се случваше мн рядко,сега почти всеки ден...Дано да е нормално....

Цитирай Първоначално написано от venom0706
    Да,ама все пак аз току-що станах на 15 и не ми се мре толкова млад....Преди да ме оперират от апендисита преди близо 20 дни,се случваше мн рядко,сега почти всеки ден...Дано да е нормално....
    Нали ти казахме, че и на нас ни се случва? Няма нищо страшно, няма да умираш!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Ох Ем Джий! Всички ше умрете! Това е тежка неличима болест, живее се максимум 2 години, чудо е как авторът е още жив!!!
    Ами това?Ако е вярно,значи ми остават няколко месеца......

Град
    plovdiv
    Tова е на нервна почва и аз съм го имал същото.Няма повод за притеснение
    zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от the_beautiful_smile
    защо изобшо трябваше да пишеш след като имаш професионалното мнение на лекар ние кфо да ти кажем? и щом доктора ти е казал че не е значи не е

Re: Смъртоносно ли е това?

и на мен ми се е случвало..мн е гадно..
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

Град
    то не е град,а джунгла...
    спазъм на мускулче, няма страшно

Град
    Улицата
    na mene dosta 4esto mi se slu4va
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    и на мен ми се случва и не само като се опитам да си поема дъх,ами и като искам да мръдна на някоя страна,но е само за секунди (за щастие) и бързо минава и на мен доста ми помогна темата,мерси
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Веднъж тоя спазъм при мен продължи цял ден... А ме беше шубето да си поема рязко и дълбоко въздух, ама докато спях и се усетих как вдишах по-силно...Бодна ме и мина... И наистина това е начина да мине....Рязко и дълбоко вдишване(ако продължава повече от минута)...

Град
    in my world!
    и на мен ми се е случвало но рядко ама ме държи с дни и е мн кофти ама кво да се прави...досега не съм умряла спок
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    вика му се спазъм няма да умреш,спокойно

Исках да ви помоля за съвет.От години мисля че го имам този проблем.Случва се някаде веднъж на месец,ако не и по-рядко за около ч секунда.Става въпрос за това,като си поема дълбоко въздух и изведнъж се появява една болка в областта на сърцето все едно те боцват с игличка.Става само при поемането на въздух,и както споменах,сравнително рядко,въпреки че понякога и през 1-2 дена.Питах доктори и приятели,казаха ми,че не е смъртоносно и че и на тях им се случва понякога и било нормално и все пак се безпокоя да не е някакъв смъртоносен сърдечен проблем,защото съм оше млад(15 г.) и не ми се умира сега...... Мерси за помощта предварително!
    тва е спазъм, на много хора се случва и на мен също ми се е случвало мн пъти, и никой още не е умрял

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    na men mi se slu4va ot kakto se pomnq,o6te sum si jiva i zdrava

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    спокойно нищо ти няма

Повече от фен Аватара на reni7o0o

Исках да ви помоля за съвет.От години мисля че го имам този проблем.Случва се някаде веднъж на месец,ако не и по-рядко за около ч секунда.Става въпрос за това,като си поема дълбоко въздух и изведнъж се появява една болка в областта на сърцето все едно те боцват с игличка.Става само при поемането на въздух,и както споменах,сравнително рядко,въпреки че понякога и през 1-2 дена.Питах доктори и приятели,казаха ми,че не е смъртоносно и че и на тях им се случва понякога и било нормално и все пак се безпокоя да не е някакъв смъртоносен сърдечен проблем,защото съм оше млад(15 г.) и не ми се умира сега...... Мерси за помощта предварително!
    Аз имах подобен проблем само че или сърцето или дробовете ме стягаха. Но по често дробовете. Чичо ми е на 37г. каза че от малък и той е така макар да пуши каза че още мърда :P Щом доктора е казал че няма проблеми, значи няма за какво да се тревожиш. Но ако искаш отиди на друг лекар за всеки случай.

И на мен ми се е случвао и ми се случва вендъж месечно и даже и по рядко.Но не е смъртоносно споко!

Град
    Ямбол
    След като и докторът ти е казал да не се притесляваш няма за какво да се тревожиш. На 15 си все пак и няма смисъл от притеснение.

Повече от фен
    Град
    sofia
    и на мен се е случвало но от дясната страна получава се от спането ако спиш към дясната страна така става също и ако дясната ти страна е върху възглавницата.Аз лично се бях оплашил ама експериментирах и това стана а когато спа по гръб нямам никакви проблеми.

i pri men se slu4va rqdko i 4uvstvoto e sa6toto,ot kade ti doide na akala 4e e smartonostno na men mi kazaha 4e e bilo ot pretisnenie (ne 4e sam hodila na kardiolog) spoko na vseki se slu4va

Голям фен Аватара на scyLLa
    Спокойно секи човек има такова това се получава от настинка, спане на криво, притеснение и др.
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    отвъд тилилейските гори....
    Цитирай Първоначално написано от the_beautiful_smile
    защо изобшо трябваше да пишеш след като имаш професионалното мнение на лекар ние кфо да ти кажем? и щом доктора ти е казал че не е значи не е
    Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....

Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )

На много хора им се случва това, включително и на мен. Няма от какво да се притесняваш.

Град
    гр. Варна
    На мен също ми се случва понякога.Преди няколко години си спомням...вечерях с майка ми.По същият начин..когато вдишвах ме болеше..и си казвах лелее боли ме сърцето сигурно ще получа инфаркт.Повтарях го това на майка ми цялата нощ.Тя ми каза...щом толкова се притесняваш като дойде леля ти(тогава татко отсъстваше от вкъщи по работа) ще отидем до болницата...и аз-какво..нее!страх ме е...легнах си и на сутринта ме болеше много по-малко..след това съвсем изчезна.
    Случва ми се понякога, даже рядко(да не казвам голяма дума), но няма нужда да се притесняваш-както всички ти казаха няма да умреш.
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си