.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Прескочи ми един месец

Эдравейте.
    Пиша темата,эащото се беэпокоя.
    попринцип цикълът ми е доста редовен и винаги ми идва между 1-ви и 3-ти,най-често на 1-ви.Но миналия месец-юни,така и не ми дойде.Все още не е ,а вече сме 1 юли.Надявам се сега да ми дойде.Нещо ме свива корема и ме преряэва ниско доло.Точно всеедно ,чесе кани да ми дойде,ама не идва.Лошото е ,че преэ миналия месец отново наняколко пъти имах такива спаэми,ама така и не ми дойде.И не каэвайте,че може да съм бременна или нещо подобно,эащото не е така -100%.Не энам эащо не ми дойде,но се надявам тоэи месец да ми дойде Дайте някакъв коментар,моля Ви. Мерси предварително.
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Град
    stz.. =}
    лекар миличка.. тоест генеколог! иди на преглед за да видят какво ти има ако въобще ти има нещо
    you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone

Град
    паралелно
    В тези жеги е нормално цикълът ти да започне да прескача. Абсолютно никой няма супер редовен цикъл. Изчакай и този месец и ако и тогава не дойде, иди на гинеколог.

Град
    Велико Търново
    А откога имаш цикъл?

В тези жеги е нормално цикълът да прескача/и на мен сега нещо ми закъснява/но тези болки в корема които ми описваш ме притесняват-една моя фр също така не и идваше и имаше болки в корема такива прерязващи и отиде на лекар и и откриха киста!Така, че ако до 10-15 дена не ти е дошло поговори с майка си и отидете на лекар.

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от `PePiTa`
    А откога имаш цикъл?
    +1
    ако е от скоро е нормално да прескача..... е ти пък .. за един месец .... на мен ми беше редовен и след тва 3 месеца не ми дойде.... като си сигурна , че не си бременна тогава какво се притесняваш relax...take it easy ..... но ако се панирала много... иди на гинеколог.... :P ай миличка... спокойно :P

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    може да не ти се е стабилизирал още

Нищо ти няма...ако ти е от скоро не се притеснявай,все пак организма ти не е свикнал и е напълно нормално цикълът ти да прескача или да закъснява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си