- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаяние ..
Преди около половин година ... се запознах с едно момче по интернет ... много си допаднахме .. оказа се , че имаме общи познати .. писахме си около месец и половина и решихме да се срещнем .. през няколкодневното уговаряне за срещата тръгнахме .. той ми каза , че ме обича .. аз не му го казах , защото не бях сигурна в чувствата си .. когато стигнахме до наложителния момент да се уговорим да се видим ...... аз незнам защо .. може би не бях в настроение .. го зарязах и всичко приключи .. малко по късно разбрах , че го обичам .. и до сега още се чувствам така .. пиша му .. но той е толкова студен .. на всичко , каквото и да било то , отговаря просто , кратко и ясно "ок" и до там .. много ми е тежко .. преди няколко дни го видях ... направо ми се подкосиха краката и не можех да говоря ... на няколко пъти в скайпа виждам , че си слага снимки с момичета и сърца ... направо незнам какво да правя .. моля ви помогнете .. наистина чувствам , че го обичам и искам да бъда с него .. но той .. имам чувството че ме мрази ... моля ви кажете ми какво да направя , защото вече не ми се живее покрай тази любов ..
Вие не сте ли една от прословутите форумни двойки?
Ти го покани да излезете.Кажи му,че искаш да поговорите за нещо и си излей що ти е на сърцето.Ако и той те обича ще ти отвърне ако ли не забравяш го и това е.УспехПървоначално написано от InnchetO`bE
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Трябва да се носи отговороност эа тъпотията.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от ™G-Baby™
почти убедена съм , че ще трябва да го забравя , но това ще е по-трудно от всичко друго ...
Няма да се отчайваш. Погледни от друга гледна точка, може би той наистина не е човека за теб. Може би съвсем скоро ще си намериш по-подходящ човек.
Ако толкова държиш, просто му пиши, че искаш да му кажеш нещо, и или по скайпа или се срещнете някъде и му признай какво чустваш и защо всичко е станало така. Ако той го приеме, значи си струва, ако ли не - просто продължавай напред ;]
Само не прави грешката, ако не те приеме, да плачеш за него до скъсване. От това полза няма, няма да промени нищо.
![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
по дяволите вижте .. и ми кажете после , че не ме мрази ...
[28.6.2008 г. 16:46:20] [stony] [p]rincesata : ) каза: xey (wave)
[30.6.2008 г. 22:35:02] [stony]`` каза:
[30.6.2008 г. 22:36:08] ******* каза: hi
[30.6.2008 г. 22:36:18] [stony]`` каза: kwo praish : )
[30.6.2008 г. 22:36:24] [stony]`` каза: onq den te widqx =]
[30.6.2008 г. 22:38:38] ******* каза: ok
[30.6.2008 г. 22:38:52] [stony]`` каза: ..
Ммм .. кажи му, че искаш да се видите и да излезета, за да се разберете най-накрая ... Да си п0г0в0рите мн0г0 сери0зн0 к0й кф0 изпитфа и т.н. ... Ай УСПЕХ!Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
На колко е тома момченЦЕ?Първоначално написано от InnchetO`bE
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от sexy_eJlz
мерси , но ... той едва ли дори ще иска да излезем ...![]()
Първоначално написано от Presley`n`Sum
10 клас .. спокойно попринцип не е такъв .. познавам го .. просто точно това ми тежи , че знам как се държи отпуснато попринцип и сега как се държи с мен ....![]()
Първоначално написано от InnchetO`bE
Пр0бвай ... Пък ак0 не иска да излезетее .. звънни му .. Ак0 трябва 0т дръг н0мер за да ти вдигне ... Кажи му тфа дет те мъчии .. ии .. ак0 те 0бичаа .. ше те разбере .. ак0 пък не ... ше се нал0жи да г0 забравиш ..
![]()
Я стига си мрънкала.Энаеш си ,че сама си си виновна.Като ти е толкова тегаво,просто му кажи "Абе искам да се видим и да поговорим на 4 очи".И толкова.Първоначално написано от InnchetO`bE
[size=7][b][u]fosse cos
Помисли ти как би се чуствала ако си на негово място, щеше да си наранена, сигурна съм. Но тъй като връщане назад няма, или направи нещо или го преживей.
Щом нещо е свършило, никога не си е струвало достатъчно много.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
ох .. мерси на всички .. ще се опитам да поговоря с него ..
УСПЕХ!!Първоначално написано от InnchetO`bE
![]()
![]()
![]()
Аз пък мисля,че е малко наранен и си засегнала мъжкото му его...Определено трябва да поговорите и да се разберете.Успех мацка.![]()
![]()
![]()
искам да те питам само на коя среща ти каза че те обича това момче
Mi mila 4estno da ti kaja,mislq 4e i toi sa6to te obi4a,no prekalenata mu gordost ne mu pozvolqva da ti go kaje.Toi e na principa-"Kogato az iskah da bada s neq tq ne iska6e,sega 6te se pravq na nedostapen!"No az te savetvam da mu priznae6 4uvstvata si i da napravi6 vsi4ko vazmojno da go spe4eli6.Uspeh ti jelaq ot sarce))
^LiUbOvTa e SaMo ChUvStVo!^
Моя съвет е да поговорите и да му кажеш какво чувстваш,защото ако не го направиш винаги ще се питаш какво би станало.Не губи надежда,може би той чака ти да направиш първата крачка.Аиде и успех и дано се получи.![]()
А имаше ли причина да се разделите? Чувства към други, разстояния...? Защото според мен е адски безсмислено да режеш някого, който държи много на теб (не казвам "който те обича", защото за толкова кратко време не се появяват истински чувства).
Все пак дано се оправят нещата.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
не се бяхме срещали . това ми каза след около месец и половина ПОСТОЯННО писане .. звучи глупаво , но аз наистина усетих това .. не мога да го обясня ..Първоначално написано от spensi
Дано !Първоначално написано от mimysiq
![]()
нямаше причина .. просто не бях в настроение а той наистина ми досаждаше ... знам че не трябваше да го правя .. признавам си грешката ...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
и сега .. днес си писахме ... за мое щастие чух (прочетох) нещо по-различно от "ок" което ме зарадва ... и все пак куража се скри на момента в който трябваше да кажа същинското ...
ПП. мисля , че си има гадже ....
Стига мислила,а действай признай му какво изпитваш,няма какво да губиш.Трябва да рискуваш упех,ако не го направиш ти казвам винаги ще се питаш какво би станало.Първоначално написано от InnchetO`bE
добре искам само някой да ми обясни ква е далаверата с това по дяволите ?!?!? wtf !?
[22:54:22] [stony]`` каза: ima li gadjeta
[22:54:32] ******* каза: seki den
![]()
![]()
![]()