.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    На слънцето :>
    разговора продължи дооооста ... странно ...

Добре де какво като е имал гаджета,може в момента да е свободен.Аиде признай му какво чувстваш,както ти казах няма какво да губиш.

еми трябва да поговориш с него(не по скаипа) и да му обясниш вси4ко.ако пак те одреже-той губи

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

Отчаяние..

Ооо,това е само фасада зад която се опитва да се скрие,за да не видиш колко си го наранила.Но мисля,че е трябвало да побързаш с отговорите си,защото така един вид ти си го...почти прогонила.След като ти не си му отговорила веднага и той е решил,че ти не изпитваш същото към него и затова нищо не казваш.А това със момичетата и сърчицата...Това също е маска.С две думи се опитва да ти каже "Ти ме заразя,ама на мен не пука,щото виждаш ли имам друга." Той все още те обича,can't you see?След като и ти изпитваш същото,тогава защо,за Бога,не направите нещо?Аз съм сигурна,че ако му дадеш някакъв знак,той веднага ще падне в краката ти.Просто трябва да му покажеш истинските си чувства и той веднага ще махне маската на незаинтересованото и безчувственото момче.Успех! \/
    ПС:Трябва да поговориш с него,но очи в очи,за да разбере,че си искрена,а не по скайпа,където можеш да кажеш всичко и после да е минало и заминало.

Град

Re: Отчаяние..

Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    Ооо,това е само фасада зад която се опитва да се скрие,за да не видиш колко си го наранила.Но мисля,че е трябвало да побързаш с отговорите си,защото така един вид ти си го...почти прогонила.След като ти не си му отговорила веднага и той е решил,че ти не изпитваш същото към него и затова нищо не казваш.А това със момичетата и сърчицата...Това също е маска.С две думи се опитва да ти каже "Ти ме заразя,ама на мен не пука,щото виждаш ли имам друга." Той все още те обича,can't you see?След като и ти изпитваш същото,тогава защо,за Бога,не направите нещо?Аз съм сигурна,че ако му дадеш някакъв знак,той веднага ще падне в краката ти.Просто трябва да му покажеш истинските си чувства и той веднага ще махне маската на незаинтересованото и безчувственото момче.Успех! \/
    ПС:Трябва да поговориш с него,но очи в очи,за да разбере,че си искрена,а не по скайпа,където можеш да кажеш всичко и после да е минало и заминало.

лелелеле дано да си права

аз затова като казвам нещо толкова серозно мисля преди това за да съм сигурна и да не съжалявам
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    ох изобщо незнам как да подхвана темата на разговора ..

Град
    Испания
    Ами то каквото човек сам си направи,друг не може да му го направи...
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Няма да подхващаш теми.Не му се говори - ясно е.Просто го кажи.Ще ти дам пример , за да е улесня малко:

"Виж , знам ,че не ти се нравя много на последък ( Или нещо такова ) , но трябва да ти призная нещо.Не бях сигурна в чуствата си ,и за жалост ти помисли ,че те отблъсквам.Но сега съм сигурна , че те обичам , и никога не съм те отрязвала ,просто наистина не ми беше до това и не искам да те изгубя / всичко да се развали.Моля те ,кажи ми ако ти още чустваш това , което чустваше преди."

Дори и да нямаш смелост ,просто си затвори очите ,копирай го и го paste - ни.Само внимавай да не го пратиш на някой друг по погрешка!
    LAZY days
    BEAUTIFUL night
    BEACHY hair
    WATER fights

Град
    Цитирай Първоначално написано от TheMissMe~
    Само внимавай да не го пратиш на някой друг по погрешка!

ахаха ! то това оставаше !

иначе много мерси .. аз така и така само разпитвам приятелки "ся кво да му пиша" та тия разговори той ги води не с мене а с цялата компания само на копи и пасте го давам с него

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    И аз мисля че заради преди си го наранила и то немалко.. за да стане така студен Поговорете.. ако трябва и от цялата компания.. Това с логовете ми напомня за едно момче с което така да се каже, бяхме.. много един за друг.. обаче когато го разсърдех .. той да ми пука че се сърди на пук на мен казваше само.. " Ок" и " xubu" дори когато му казвах "обичам те" ... беше някфо много странно ... но пък на края нещатата се оправяха Опитай се някак си да му кажеш или намекнеш че те интересува все още и че чувствата не са угаснали и да се надяваме че ще потръгнат нещата
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен
    може просто да се е ядосал 4е така си го зарязала и за да те накара да ревнуваш, да си пише разни такива неща по скайпа, а всъщност още да има нещо към теб. поговорете си, изяснете се. преди мен ти дадоха добри идеи какво горе-долу да му кажеш. успех

Град
    наистина мерси на всички а кога ще ми дойде куража да дам копито на онзи по горен текст .. от мен зависи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си