Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
Цитирай Първоначално написано от InnchetO`bE
Преди около половин година ... се запознах с едно момче по интернет ... много си допаднахме .. оказа се , че имаме общи познати .. писахме си около месец и половина и решихме да се срещнем .. през няколкодневното уговаряне за срещата тръгнахме .. той ми каза , че ме обича .. аз не му го казах , защото не бях сигурна в чувствата си .. когато стигнахме до наложителния момент да се уговорим да се видим ...... аз незнам защо .. може би не бях в настроение .. го зарязах и всичко приключи .. малко по късно разбрах , че го обичам .. и до сега още се чувствам така .. пиша му .. но той е толкова студен .. на всичко , каквото и да било то , отговаря просто , кратко и ясно "ок" и до там .. много ми е тежко .. преди няколко дни го видях ... направо ми се подкосиха краката и не можех да говоря ... на няколко пъти в скайпа виждам , че си слага снимки с момичета и сърца ... направо незнам какво да правя .. моля ви помогнете .. наистина чувствам , че го обичам и искам да бъда с него .. но той .. имам чувството че ме мрази ... моля ви кажете ми какво да направя , защото вече не ми се живее покрай тази любов ..
Ти го покани да излезете.Кажи му,че искаш да поговорите за нещо и си излей що ти е на сърцето.Ако и той те обича ще ти отвърне ако ли не забравяш го и това е.Успех
Ммм .. кажи му, че искаш да се видите и да излезета, за да се разберете най-накрая ... Да си п0г0в0рите мн0г0 сери0зн0 к0й кф0 изпитфа и т.н. ... Ай УСПЕХ!

мерси , но ... той едва ли дори ще иска да излезем ...
Пр0бвай ... Пък ак0 не иска да излезетее .. звънни му .. Ак0 трябва 0т дръг н0мер за да ти вдигне ... Кажи му тфа дет те мъчии .. ии .. ак0 те 0бичаа .. ше те разбере .. ак0 пък не ... ше се нал0жи да г0 забравиш ..