Първоначално написано от
InnchetO`bE
Преди около половин година ... се запознах с едно момче по интернет ... много си допаднахме .. оказа се , че имаме общи познати .. писахме си около месец и половина и решихме да се срещнем .. през няколкодневното уговаряне за срещата тръгнахме .. той ми каза , че ме обича .. аз не му го казах , защото не бях сигурна в чувствата си .. когато стигнахме до наложителния момент да се уговорим да се видим ...... аз незнам защо .. може би не бях в настроение .. го зарязах и всичко приключи .. малко по късно разбрах , че го обичам .. и до сега още се чувствам така .. пиша му .. но той е толкова студен .. на всичко , каквото и да било то , отговаря просто , кратко и ясно "ок" и до там .. много ми е тежко .. преди няколко дни го видях ... направо ми се подкосиха краката и не можех да говоря ... на няколко пъти в скайпа виждам , че си слага снимки с момичета и сърца ... направо незнам какво да правя .. моля ви помогнете .. наистина чувствам , че го обичам и искам да бъда с него .. но той .. имам чувството че ме мрази ... моля ви кажете ми какво да направя , защото вече не ми се живее покрай тази любов ..