Цитирай Първоначално написано от spensi
искам да те питам само на коя среща ти каза че те обича това момче
не се бяхме срещали . това ми каза след около месец и половина ПОСТОЯННО писане .. звучи глупаво , но аз наистина усетих това .. не мога да го обясня ..

Цитирай Първоначално написано от mimysiq
Mi mila 4estno da ti kaja,mislq 4e i toi sa6to te obi4a,no prekalenata mu gordost ne mu pozvolqva da ti go kaje.Toi e na principa-"Kogato az iskah da bada s neq tq ne iska6e,sega 6te se pravq na nedostapen!"No az te savetvam da mu priznae6 4uvstvata si i da napravi6 vsi4ko vazmojno da go spe4eli6.Uspeh ti jelaq ot sarce))
Дано !

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
А имаше ли причина да се разделите? Чувства към други, разстояния...? Защото според мен е адски безсмислено да режеш някого, който държи много на теб (не казвам "който те обича", защото за толкова кратко време не се появяват истински чувства).
Все пак дано се оправят нещата.
нямаше причина .. просто не бях в настроение а той наистина ми досаждаше ... знам че не трябваше да го правя .. признавам си грешката ...

и сега .. днес си писахме ... за мое щастие чух (прочетох) нещо по-различно от "ок" което ме зарадва ... и все пак куража се скри на момента в който трябваше да кажа същинското ...

ПП. мисля , че си има гадже ....