.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

П0бъркана раб0та ...

Случвал0 ли ви се е да .. ааа .. се влюбите в ч0век .. к0йт0 на външен вид е г0лям сладур, н0 не е перфектен ... (ммм в смисъл има малки нед0статъци какт0 всеки ч0век де) ... ии... да е с 0твратителен характер ... (в смисъл ... върти ги няк0лк0, ама с ник0я на сери0зн0 ... ии създава впечатлениет0 че всичките ги харесваа ... Авее типичен женкар .. амаа ... не м0й да се каже, че е playb0y на външен вид ... ) ... Ааа иии е мн000г0 ревнив ...Таа .. случвал0 ли ви се е ...

Град
    На слънцето :>
    кооолко пъти ..

Не, не се занимавам с такъв тип момчета, просто няма смисъл...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Укротих го
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Дам случвало се е

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Обикновено не се занимавам с такъв тип .. Но да - случвало ми се е.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Укротих го
    1во такив ане се укротяват - не и ако са си такива по душа (визирам мен - аз съм го казвал на всяка от мен сериозност не чакай аз нямам намерение да те обичам,ама май създавам такова впечатление...)

2ро по темата предимно си падам по тази разновидност на момичета - те доволни и аз доволен.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не ми се е случвало...

Офф: Кво удоволствие ви създава да пишете п0 такЪфФф УлиГуФреНсКи начин?!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Укротих го
    1во такив ане се укротяват - не и ако са си такива по душа (визирам мен - аз съм го казвал на всяка от мен сериозност не чакай аз нямам намерение да те обичам,ама май създавам такова впечатление...)

2ро по темата предимно си падам по тази разновидност на момичета - те доволни и аз доволен.
    Колко добре казано ще си го запиша в тевтерчето за мъдри исказвания...
    Цитирай Първоначално написано от vAn_;
    Не ми дават да си махам веждите в средата .Един път ги махнах, обаче ме разбраха и ме смазаха от бой, втори път ги махнах, пак ме смазаха от бой и ми казаха, че ще ме изпъдят от вкъщи, щот съм бил педера*т?!?

Град
    The Girl fr0m hell..
    На всеки се случва да се потдаде на чара на някакъв женкар За жалост и на мене ми се е случвало
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Цитирай Първоначално написано от strangezone
    Укротих го

Колко добре казано ще си го запиша в теФтерчето за мъдри исказвания...
    Нещо не те разбрах?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от strangezone
    Укротих го
    1во такив ане сеукротяват - не и ако са си такива по душа (визирам мен - аз съм го казвал на всяка от мен сериозност не чакай аз нямам намерение да те обичам,ама май създавам такова впечатление...)

Колко добре казано ще си го запиша в теФтерчето за мъдри исказвания...
    Нещо не те разбрах?
    Просто казах че добре си го казал т.е +1
    Цитирай Първоначално написано от vAn_;
    Не ми дават да си махам веждите в средата .Един път ги махнах, обаче ме разбраха и ме смазаха от бой, втори път ги махнах, пак ме смазаха от бой и ми казаха, че ще ме изпъдят от вкъщи, щот съм бил педера*т?!?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Обикновено не се занимавам с такъв тип .. Но да - случвало ми се е.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    ne me vlechat po nikakav nachin ! znam li 4e haraktera mu e takaf .... kolkoto i hubav i da e..za mene e nai grozniq

Re: П0бъркана раб0та ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Случвал0 ли ви се е да .. ааа .. се влюбите в ч0век .. к0йт0 на външен вид е г0лям сладур, н0 не е перфектен ... (ммм в смисъл има малки нед0статъци какт0 всеки ч0век де) ... ии... да е с 0твратителен характер ... (в смисъл ... върти ги няк0лк0, ама с ник0я на сери0зн0 ... ии създава впечатлениет0 че всичките ги харесваа ... Авее типичен женкар .. амаа ... не м0й да се каже, че е playb0y на външен вид ... ) ... Ааа иии е мн000г0 ревнив ...Таа .. случвал0 ли ви се е ...
    леле точно това ми се случва..искам да набия някой
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +1
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Re: П0бъркана раб0та ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    На кой не му се е случвало бе Златуу даже и на мен Сладур .... сладур ... ама .... казва едно ... а прай друго .... абе такива като ..... и ..... и ..... и ...... незнаят кво искат .... и тва многооо ме дразни ....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ми не точно.. за да се влюбя в някой така, трябва да го познавам.. за да го познзвам ми трябва време.. а дори да го опозная ако ме отблъсне характера му... не мога... Мога просто да харесам външността му и да знам напред точно какъв мъж искам
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Те тия не се укротяват, освен ако на тях не им писне от този начин на живот. Никога не съм харесвала подобен тип, така че не съм се и влюбвала.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Велико Търново
    na men ne se e slu4valo ,za koeto se radvam poneje ne haresvam takiva mom4eta,koito mogat da badat s dr momi4eta,a posle da idvat i da ti kazvat kolko te obi4at.
    Руса кукличка

Укротих го

ооо укротяват се... една фр и се паднаха3-4 такива.. и всичките ако знаеш какви са хрисими сега.. хаха...
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    Укротих го

ооо укротяват се... една фр и се паднаха3-4 такива.. и всичките ако знаеш какви са хрисими сега.. хаха...
    така и тряя браво на твойта фр
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

mdaaa i o6te kak

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Уви, случвало ми се е.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Наблягам повече на характера затова не се занимавам с такива типове...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си