- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- П0бъркана раб0та ...
Случвал0 ли ви се е да .. ааа .. се влюбите в ч0век ..к0йт0 на външен вид е г0лям сладур, н0 не е перфектен ... (ммм в смисъл има малки нед0статъци какт0 всеки ч0век де) ... ии... да е с 0твратителен характер ... (в смисъл ... върти ги няк0лк0, ама с ник0я на сери0зн0 ... ии създава впечатлениет0 че всичките ги харесваа ... Авее типичен женкар .. амаа ... не м0й да се каже, че е playb0y на външен вид ...
) ...
Ааа иии е мн000г0 ревнив ...Таа .. случвал0 ли ви се е ...
![]()
Не, не се занимавам с такъв тип момчета, просто няма смисъл...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Укротих го![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Дам случвало се е![]()
Обикновено не се занимавам с такъв тип .. Но да - случвало ми се е.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
1во такив ане се укротяват - не и ако са си такива по душа (визирам мен - аз съм го казвал на всяка от мен сериозност не чакай аз нямам намерение да те обичам,ама май създавам такова впечатление...)Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
2ро по темата предимно си падам по тази разновидност на момичета - те доволни и аз доволен.
Не ми се е случвало...
Офф: Кво удоволствие ви създава да пишете п0 такЪфФф УлиГуФреНсКи начин?!
Животът е адът описан в Библията!
Колко добре казано ще си го запиша в тевтерчето за мъдри исказвания...Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Първоначално написано от vAn_;
На всеки се случва да се потдаде на чара на някакъв женкар![]()
![]()
За жалост и на мене ми се е случвало
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Нещо не те разбрах?Първоначално написано от strangezone
Просто казах че добре си го казал т.е +1Първоначално написано от GregoryHouse
Първоначално написано от vAn_;
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
ne me vlechat po nikakav nachin ! znam li 4e haraktera mu e takaf .... kolkoto i hubav i da e..za mene e nai grozniq
леле точно това ми се случва..искам да набия някойПървоначално написано от sexy_eJlz
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Първоначално написано от sexy_eJlz
![]()
![]()
На кой не му се е случвало бе Златуу
![]()
![]()
![]()
даже и на мен
![]()
![]()
![]()
Сладур .... сладур ... ама .... казва едно ... а прай друго .... абе такива като ..... и ..... и ..... и ...... незнаят кво искат ....
![]()
![]()
и тва многооо ме дразни ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ми не точно.. за да се влюбя в някой така, трябва да го познавам.. за да го познзвам ми трябва време.. а дори да го опозная ако ме отблъсне характера му... не мога... Мога просто да харесам външността му и да знам напред точно какъв мъж искам![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Те тия не се укротяват, освен ако на тях не им писне от този начин на живот. Никога не съм харесвала подобен тип, така че не съм се и влюбвала.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
na men ne se e slu4valo ,za koeto se radvam poneje ne haresvam takiva mom4eta,koito mogat da badat s dr momi4eta,a posle da idvat i da ti kazvat kolko te obi4at.![]()
Руса кукличка
ооо укротяват се... една фр и се паднаха3-4 такива.. и всичките ако знаеш какви са хрисими сега.. хаха...Първоначално написано от GregoryHouse
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Първоначално написано от dimanushka
![]()
![]()
така и тряя браво на твойта фр
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Наблягам повече на характера затова не се занимавам с такива типове...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.