.
Затворена тема
Страница 1 от 44 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 1080

Резултатите

да не би да са ги пуснали , че немога да отворя сайта на мон?

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    не знам,след малко пак ще видя..и на мен не ми се отваря..някаква грешка ми дава
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

същото..те може би са знаели, че резултатите ще са готови около първи, затова са казали втори или трети, за да предвидят запецването на сайта

Не нища няма !

I na men ne mi go otvarq takache sigorno sa gi kachvat az sutrinta sreshnah edna uchitelka i tq mi kaza che dnes shte izlqzat po BEL a utre po matematika

на мен ми се отввори като цъкнах на кеширана в гугъла и е малко странно, но няма нищо ново

Цитирай Първоначално написано от *GlamorouS*
    на мен ми се отввори като цъкнах на кеширана в гугъла и е малко странно, но няма нищо ново
    И какво от това? "Кеширана" означава да ти отвори HTML копие на странацата каквато е била преди да се срине

вижте това..значи скалата си е същата ...

Няма съществена разлика в резултатите на кандидат-гимназистите през тази и миналата година. Това каза министърът на образованието и науката Даниел Вълчев пред журналисти.

Министър Вълчев отказа да коментира какви са преобладаващите оценки, тъй като все още не са проверени всички изпитни материали. Той каза още, че за да изкарат оценка "среден" - учениците трябва да имат над 16 точки от 100 възможни. Той припомни, че за миналата година слабите оценки са били под 0,1 %, което е по-малко от 100 кандидат-гимназисти от близо 28 хиляди. Министър Вълчев бе категоричен, че скалата за преобразуване на точките в оценки остава същата като миналата година. Той посочи, че резултатите на кандидат-гимназистите ще бъдат оповестени в петък по време на редовната среща на кафе с журналисти.

Град
    Бургас

Няма съществена разлика в резултатите на кандидат-гимназистите през тази и миналата година. Това каза министърът на образованието и науката Даниел Вълчев пред журналисти.

Министър Вълчев отказа да коментира какви са преобладаващите оценки, тъй като все още не са проверени всички изпитни материали. Той каза още, че за да изкарат оценка "среден" - учениците трябва да имат над 16 точки от 100 възможни. Той припомни, че за миналата година слабите оценки са били под 0,1 %, което е по-малко от 100 кандидат-гимназисти от близо 28 хиляди. Министър Вълчев бе категоричен, че скалата за преобразуване на точките в оценки остава същата като миналата година. Той посочи, че резултатите на кандидат-гимназистите ще бъдат оповестени в петък по време на редовната среща на кафе с журналисти.
    Ааа,не,според мен чак то петък няма да се чака, "редовната среща на кафе с хурналистите" ще стане според мен някъде към ...абе утре-другиден всички двойки ще са на лице.

от къде го взе това?

а да ве да ги е*а с извинениее !! Тия кво искат да ни побъркат лии ?

Град
    ПлоВдИв маЙна
    Значи утре сутринта трябва да излезнат резултатите..

Град
    Бургас
    Наистина ли?

Град
    ПлоВдИв маЙна
    Цитирай Първоначално написано от ludo_momiche
    Наистина ли?
    Еми те по Български са били излезнали още сутринта , но явно сега ги качват в сайта на МОН..

Град
    Бургас
    Ами като ги качат кажете...макар вече да не съм съвсем сигурна ,че искам да ги видя..

И на мен не ми се отваря сайта на МОН.Дано да ги качват че....

Качват ги ..
    До няколко часа ..

panica Аз вече не съм сигурна дали искам да си виждам резултатите От това ми зависи лап топа и sk8ta

Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    panica Аз вече не съм сигурна дали искам да си виждам резултатите От това ми зависи лап топа и sk8ta
    От това ти зависи БЪДЕЩЕТО

охх не мога повече

охх не мога повече
    Малко остана..
    Въпрос на часове ..
    Дано да сме удовлетворени от резултата ..
    Толкова чакане ..

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    От това ти зависи БЪДЕЩЕТО
    Eee добре де и бъдещего ми зависи Ама можем само да се надявнамеее !!!

аз ще се съсипя ако не вляза там където искам......
    направо ми иде даа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си