- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите
да не би да са ги пуснали , че немога да отворя сайта на мон?![]()
![]()
не знам,след малко пак ще видя..и на мен не ми се отваря..някаква грешка ми дава
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
същото..те може би са знаели, че резултатите ще са готови около първи, затова са казали втори или трети, за да предвидят запецването на сайта![]()
Не нища няма !![]()
I na men ne mi go otvarq takache sigorno sa gi kachvat az sutrinta sreshnah edna uchitelka i tq mi kaza che dnes shte izlqzat po BEL a utre po matematika
на мен ми се отввори като цъкнах на кеширана в гугъла и е малко странно, но няма нищо ново![]()
![]()
![]()
И какво от това? "Кеширана" означава да ти отвори HTML копие на странацата каквато е била преди да се сринеПървоначално написано от *GlamorouS*
![]()
вижте това..значи скалата си е същата ...
Няма съществена разлика в резултатите на кандидат-гимназистите през тази и миналата година. Това каза министърът на образованието и науката Даниел Вълчев пред журналисти.
Министър Вълчев отказа да коментира какви са преобладаващите оценки, тъй като все още не са проверени всички изпитни материали. Той каза още, че за да изкарат оценка "среден" - учениците трябва да имат над 16 точки от 100 възможни. Той припомни, че за миналата година слабите оценки са били под 0,1 %, което е по-малко от 100 кандидат-гимназисти от близо 28 хиляди. Министър Вълчев бе категоричен, че скалата за преобразуване на точките в оценки остава същата като миналата година. Той посочи, че резултатите на кандидат-гимназистите ще бъдат оповестени в петък по време на редовната среща на кафе с журналисти.
Ааа,не,според мен чак то петък няма да се чака, "редовната среща на кафе с хурналистите" ще стане според мен някъде към ...абе утре-другиден всички двойки ще са на лице.Първоначално написано от *GlamorouS*
от къде го взе това?Първоначално написано от *GlamorouS*
а да ве да ги е*а с извинениее !! Тия кво искат да ни побъркат лии ?![]()
![]()
от тук го взех
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=3296
Значи утре сутринта трябва да излезнат резултатите..
Наистина ли?![]()
Еми те по Български са били излезнали още сутринта , но явно сега ги качват в сайта на МОН..Първоначално написано от ludo_momiche
Ами като ги качат кажете...макар вече да не съм съвсем сигурна,че искам да ги видя..
И на мен не ми се отваря сайта на МОН.Дано да ги качват че....![]()
panica
Аз вече не съм сигурна дали искам да си виждам резултатите
От това ми зависи лап топа и sk8ta
![]()
От това ти зависи БЪДЕЩЕТОПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
охх не мога повече![]()
![]()
![]()
![]()
Малко остана..Първоначално написано от *GlamorouS*
Въпрос на часове ..
Дано да сме удовлетворени от резултата ..
Толкова чакане ..
Eee добре де и бъдещего ми зависиПървоначално написано от halino0r
Ама можем само да се надявнамеее !!!
![]()
аз ще се съсипя ако не вляза там където искам......![]()
![]()
![]()
направо ми иде даа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()