- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите
+10 Незнам дали вие си спомняте,но аз съм 10000% сигурна,че такива въпроси по бел нямаше тази година и това може да е от миналатаПървоначално написано от мече
Пък и вече остава 1 ден какво севайкате толкоз бе хора,дори и да не излязат днес в нета резултатите,няма да умрем
![]()
![]()
![]()
П.П. добро утро на всички![]()
добро утро![]()
май съм се паникиосала прекалено много , както и да е![]()
добро ви утро а за паникиосането нямя смисъл на мен през март и април като си чаках резултатите от едно даскало по едно време ми ставаше лошо от тфа напрежение но разбрах накрая че няма смисъл и въпреки че чаках 26 дена излязохаПървоначално написано от vesito13
![]()
Бабичките и дядовците (системните администратори) от министерството са се събудили и са пуснали сървъра![]()
Само дето няма нищо![]()
абе хора резултатите нямаше ли да излязат в сайта на местното РИО или пак нещо се бъркам![]()
И кога най-накрая ще излезат пустите резултати?
На мен пак не ми го отваряПървоначално написано от ZaM0
![]()
резултатите излизат на 3-ти вечерта тоест на 4-ти сички ще си ги знаят щото ше ги има и ф училищата обявени...айде спокойно...последни напъни търпение са тфа![]()
По новините казаха че ще излизат днес !Първоначално написано от мече
В понеделник на интернет страницата на Министерството на образованието и науката /МОН/ кандидат-гимназистите за прием в училища след завършен седми клас ще могат да проверят резултатите си по български език и литература и по математика.
Това съобщиха от пресцентъра на МОН.
Ne vqrvaite na publikacii ot saitove e tova se otnasq za 30 ama rezultatite oshte gi nqma
Kato sudq po min. godina sig 6te izlqzat dnes v 17 chasa t.e. kum 19 shte gi ima v u-6tnite gnezda.Min god az uspqh da vleza v 17 i 16 ama nqkoi ne sam mogli s dni takache spored men nai-skoro 6te mojem da si gi vidim v 19 v daskalo
Много късно,бе,не ми се чака до толкова.Първоначално написано от aka6a_sf
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Уааа добро утро![]()
Знаех си, че няма смисъл да ставам рано![]()
aide dobro utro i ot men
xaxa na men ne mi se vqrva dneska da izlqzat rezultatite ama kakto i da e,dano da ste pravi
![]()
![]()
![]()
90% съм убедена,че няма да излязат днес,защото майка е говорила с няква си от дарик радио и тя е казала,че от мон са казали,че резултати ще има утреПървоначално написано от aka6a_sf
![]()
![]()
![]()
...и аз нещо се съмнявам че ще бъде днес ама ще видим дано наистина сте прави...![]()
![]()
![]()
Дано всички имате двойки![]()
...и аз исля че нама да е днес![]()
Някой може ли да отвори сайта на МОН...щото аз го отворихама няма никви резултати....явно ще си чакаме до утре..
![]()
![]()
eee ytre shte ima/...
Отваря се сайта ама няма никви резултати.. то попринцип специално поле ли ше отворят за въвеждането на номера ?
Абе хора по новините казаха 4е ще излезат днес резултатите !!
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
на бас че повечето от вас ще си ги видят на 4-ти освен ако на 3-ти не отидете да чакате в даскалото вечерта![]()