.
Затворена тема
Страница 13 от 44 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1080
    Цитирай Първоначално написано от chefff :>
    Отваря се сайта ама няма никви резултати.. то попринцип специално поле ли ше отворят за въвеждането на номера ?
    Trqbva da izleza v aktualni novini t.e. nai otpred kato tova za zrelosnicite

Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Абе хора по новините казаха 4е ще излезат днес резултатите !!
    ми чакай си ги твоте днес пуууууу 1000 пъти го каза да чули сме го и ние ама ще видиш че нямя да си ги разбереш днес

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Дано всички имате двойки
    и дано твоята да е най-тлъста

....а тюх тюх дайте ше му се смеем гласно и взаимно...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Резултатите, както беше обявено още в началото, излизат на 3-ти. Та, имам известни съмнения, че ще излязат резултатите по-рано от предвиденото, но дано да греша.
    Търпението ни ще е подложено на изпитание още малко..
    Само оценката по математика ме плаши - със сигурност съм се оплескала, а пък и ме е яд, защото доста време бях отделила за подготовка... и накрая.. т'ва..
    Айде.. тръпнем в очакване..
    You are broken, I can fix you...

....двойкаааааар

С това чакане на резултатите ще се избием тука...

Град
    PlD ;]
    защо ли имам чувството,че няма да им се зарадвам на тия резултати

no doubt-don't speak

Цитирай Първоначално написано от HelSy
    защо ли имам чувството,че няма да им се зарадвам на тия резултати
    еми не ги чакай тогава btw мн сладка картинка

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Оу, даже и аз в последния ден се спекох. Ако съм се оплескала, ще се гръмна. Отделих толкова време за подготовка... ооу, искам да видя резултатитеее!

Офф дееба и идиотите са тия !От нерви взеха да ми вибрерат сами жилите по ръката и веждата ! Ако не излязат днеска отивам с къртечница в министерството но образованието и ще ги застрелав до един !!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
    Офф дееба и идиотите са тия !От нерви взеха да ми вибрерат сами жилите по ръката и веждата ! Ако не излязат днеска отивам с къртечница в министерството но образованието и ще ги застрелав до един !!
    Samo taka
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

снощи напразно чаках до четири часа през нощта....мамка и да *** на тия шибани нещастници...колко време ги мотаят тея резултати

emi koi vi e karal do 4 da stoite :P az si legnah kum 1i 30...neska sutrinta proverih kum 8 pak gi nqmashe...sigurno ytree

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    utre 6e izleznat i po -dobre po u4ili6tata da si proverim za6toto saita 6e blokira sas sigurnost

Има ли някой от Плевен?
    Да ми пише на skype: pepel_ot_rozi_92

И аз си легнах към 1 с 30 :P Някак си знаех,че тия са идиоти и няма да ни ги пуснат днеска Не се притеснявайте !!! Ще ни мъчат до края вие кво мислите !?!?

пффф дано съм изкарал 4е от това зависи дали ше има колони за компа 5.1 дано избутам над 3

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    Цитирай Първоначално написано от master bin
    пффф дано съм изкарал 4е от това зависи дали ше има колони за компа 5.1 дано избутам над 3

След няколко безпощадни натискания на копчето "Refresh" най накрая успях да влеза в сайта на министерството, но до колкото видях там уценките не са качени!

Цитирай Първоначално написано от RaidyBoy
    След няколко безпощадни натискания на копчето "Refresh" най накрая успях да влеза в сайта на министерството, но до колкото видях там уценките не са качени!
    Не са качени и няма да ги качат в близкте 20 часа !

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    В понеделник на интернет страницата на Министерството на образованието и науката /МОН/ кандидат-гимназистите за прием в училища след завършен седми клас ще могат да проверят резултатите си по български език и литература и по математика.

Това съобщиха от пресцентъра на МОН.

Проверката се извършва чрез въвеждане на ЕГН и входящ номер на заявлението за полагане на приемен изпит. само лъжат

Цитирай Първоначално написано от pifiella
    В понеделник на интернет страницата на Министерството на образованието и науката /МОН/ кандидат-гимназистите за прием в училища след завършен седми клас ще могат да проверят резултатите си по български език и литература и по математика.

Това съобщиха от пресцентъра на МОН.

Проверката се извършва чрез въвеждане на ЕГН и входящ номер на заявлението за полагане на приемен изпит. само лъжат
    Това е от миналата година

Фен
    Град
    varna
    Здравейте хорааа !! Добро утро ( или поне за мен ) само да кажа за тия които са от варна ..... резултатите ще бъдат окачении по прозорците на мг-то на 3-ти след 13.00 часа.......

Ей,хора наистина искам всички да имат хубави оценки ....ама дано да няма хора които искат в пета с немски
    айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си