- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултатите
Trqbva da izleza v aktualni novini t.e. nai otpred kato tova za zrelosniciteПървоначално написано от chefff :>
ми чакай си ги твоте днесПървоначално написано от barbie_94
пуууууу 1000 пъти го каза да чули сме го и ние ама ще видиш че нямя да си ги разбереш днес
![]()
и дано твоята да е най-тлъстаПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
....а тюх тюх дайте ше му се смеем гласно и взаимно...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Резултатите, както беше обявено още в началото, излизат на 3-ти. Та, имам известни съмнения, че ще излязат резултатите по-рано от предвиденото, но дано да греша.
Търпението ни ще е подложено на изпитание още малко..
Само оценката по математика ме плаши - със сигурност съм се оплескала, а пък и ме е яд, защото доста време бях отделила за подготовка... и накрая.. т'ва..
Айде.. тръпнем в очакване..![]()
You are broken, I can fix you...
....двойкаааааар![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С това чакане на резултатите ще се избием тука...![]()
![]()
![]()
защо ли имам чувството,че няма да им се зарадвам на тия резултати![]()
![]()
no doubt-don't speak
еми не ги чакай тогаваПървоначално написано от HelSy
btw мн сладка картинка
Оу, даже и аз в последния ден се спекох. Ако съм се оплескала, ще се гръмна.Отделих толкова време за подготовка... ооу, искам да видя резултатитеее!
SAITA NA MON GO OTFARQ nO REZULTATI NQMA!!
VURHA NA BORA!
Офф дееба и идиотите са тия !От нерви взеха да ми вибрерат сами жилите по ръката и веждата !Ако не излязат днеска отивам с къртечница в министерството но образованието и ще ги застрелав до един !!
![]()
![]()
![]()
Samo takaПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
снощи напразно чаках до четири часа през нощта....мамка и да *** на тия шибани нещастници...колко време ги мотаят тея резултати![]()
![]()
![]()
emi koi vi e karal do 4 da stoite :P az si legnah kum 1i 30...neska sutrinta proverih kum 8 pak gi nqmashe...sigurno ytree
utre 6e izleznat i po -dobre po u4ili6tata da si proverim za6toto saita 6e blokira sas sigurnost![]()
Има ли някой от Плевен?
Да ми пише на skype: pepel_ot_rozi_92
И аз си легнах към 1 с 30 :P Някак си знаех,че тия са идиоти и няма да ни ги пуснат днескаНе се притеснявайте !!! Ще ни мъчат до края вие кво мислите !?!?
![]()
![]()
пффф дано съм изкарал 4е от това зависи дали ше има колони за компа 5.1 дано избутам над 3![]()
След няколко безпощадни натискания на копчето "Refresh" най накрая успях да влеза в сайта на министерството, но до колкото видях там уценките не са качени!![]()
![]()
Не са качени и няма да ги качат в близкте 20 часа !Първоначално написано от RaidyBoy
![]()
![]()
![]()
В понеделник на интернет страницата на Министерството на образованието и науката /МОН/ кандидат-гимназистите за прием в училища след завършен седми клас ще могат да проверят резултатите си по български език и литература и по математика.
Това съобщиха от пресцентъра на МОН.
Проверката се извършва чрез въвеждане на ЕГН и входящ номер на заявлението за полагане на приемен изпит.само лъжат
Това е от миналата годинаПървоначално написано от pifiella
Здравейте хорааа !! Добро утро ( или поне за мен) само да кажа за тия които са от варна ..... резултатите ще бъдат окачении по прозорците на мг-то на 3-ти след 13.00 часа.......
![]()
![]()
![]()
Ей,хора наистина искам всички да имат хубави оценки ....ама дано да няма хора които искат в пета с немски![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7