- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- черен бански...
нз дали има такава тема,но просто вече не знам къде да търся .вече 3 седмици обикалям по всякакви места и магазини,за да намеря това,което толкова искам-ЧЕРЕН БАНСКИ.какви ли не магазини прерових,но нищо не намирам.
трябва ми просто един чисто черен бански на 2 части с триъгълна форма (на горнището)и НЕ тип прашка(за долнището).ако някой от вас знае къде в София(където уж всичко има)има такъв бански,моля да каже
![]()
Оо аз еидях някъде ама да ме убиеш не мога да се сетя къдеАко видя някъде ще пиша
![]()
Емии има в едно магазинче при окръжна болницаточно с/у София прес съм виждала и беще преди 2-3 дни
Виждала съм и в младост 1 до Billa в базара
![]()
В Seven Seconds....![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
В подлеза на Окръжна има 2 магазина за бельо, и в двата продават бански. Ако искаш провери там, ако ти е далече аз мога да проверя - на 5 минути пеша ми е.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен ако просто иска черен изчистен бански няма смисъл да го взима от Seven Seconds за не знам си колко лева...скъпо имам предвидПървоначално написано от malkata_sladurana
![]()
Е да наистина ,просто дадох идея...На мен лично ,много ми харесват банските там...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
В магазина за бельо в подлеза на Плиска.
В "United Colours Of Benetton ", продават такъва бански , но не е с триъгълничета , ами с чашки . Чисто черен без никакви глупости , долнището е бикини , но не знам дали ще дадеш 50 лева ...
Иди на шивач, купи си сама плата (доста по-евтино ще ти излезе) и им обясни какво искаш. Аз така ще направя и ще ми излезе около 30-ина лева плюс плата.
mindscan
В Клеопатра има черни бански на 2 части.Той също беше 50лв.
Долнището беше без връзки,а горнището е с чашка и се връзва зад врата,като има и 1 такива кръгли за украса.![]()
30 лв, 50 лввие добре ли сте
. По морето има толкова евтини бански, аз в Приморско ходя на море и оттам си взех преди 2-3 години един бански още си го нося за 8лв. Е преди няколко години беше, но все пак можеш да се намериш къде къде по-евтин бански.
боога ми, поразходи се малко из магазините. Ама.. като чувам какви цени казвате за.. две парчета плат и свят ми се вие. Моя е за 10 лева купен преди... 3-4 години и излезе супер здрав =)
Дори и в нашия магазин са евтини банските костюми![]()
Тазгодишния ми бански е подарък от мама и тате за РД и е от Бенетон за 90 лева - видях в магазина![]()
![]()
![]()
В зала София.
+10000Първоначално написано от Iria
Аз съм от малък град и днес ходих по магазините да гледам бански и всички бяха от 50 лева нагоре. Най-обикновени изчистени бански по 50-60 лева. Банският ми от миналата година е много хубав и здрав, а беше 20 лева. Жалко че вече ми е малък.![]()
днес проверих в някои от магазините,които сте посочили,но нищо не си харесах,а и не ми изглеждаха "високи" цените
.после се прибирах от уроци и мярнах случайно един мн готин черничък,със триъгълни форми на горнището и бикини.има само някакъв нядпис,но е малък и е полу-прозрачен и само за 26 лева.
иначе мерси много за идеите
:P
![]()
![]()
nz az moga da ti kaja kade v pld da si nameri6 takuv,pone az min god si namerih aboslutno su6tiq-iz4isten 4eren,dolni6teto bikini,gorniteto triugulnici s malki pri6iti podplunki 4isto 4eren bez draskanici i gluposto.cena-17lv.i v peralnq sum go prala i po baseini i more ne e mrudnal a kato moedl e super SEKSI
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Мии моят е от FOX , но не е чистo черен. В Benetton съм виждала и в Seven Seconds![]()
Ми аз мисля че требва да има в мола..![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
predi nqkolko dena vidqh kogato hodih do sf v magazin seven seconds![]()
тцтцтцт за 3 парчета плат над 50 кинта, тея са луди.