- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- VQrno li e 4e.....
Вярно ли е че приятелство може да завърши с любов,но любовта с приятелство Никога![]()
![]()
Вие как мислите?
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Не е вярно.
[size=7][b][u]fosse cos
Ne moje konkretno da se opredeli.Vsi4ko si zavisi ot horata...Nqkoi sled razdqla si ostavat nai-dobri priqteli,a drugi se nenavijdat ot dunoto na du6ata si....
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Така е.Зависи от човека.Първоначално написано от ice_cream_f
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Зависи изцяло от хората и ситуацията .. Но определено не е невъзможно.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
nqma6e li naskoro takava tema![]()
p.s. izvinqvam se 4e pi6a na latinica no ne6to mi se bugna i ne moga da go opravq
Зависи![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ако е имала друга тема наскоро сории за това просто незнаех за нея![]()
![]()
![]()
просто съм новичка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Ако хората са лапенца няма как да завърши с приятелство ако ще трета световна да стане. По-порасналите умствено може и да успеят нещо да закърпят...
Животът е адът описан в Библията!
Зависи от хората бе..ай сиктир от тука с тия заучени лафове дето се лансират от пълни тъпаци неразбиращи нищо от отношенията между хората...
оф,поредната тема с такъв въпрос![]()
Има едно неща търсачка се казва,ако не си го чувала![]()
Зависи от ситуацията, хората.. При някой може да завърши с приятелство, при други не, различно е...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Зависи от приятелството ...
vqrno e samo parvoto,,,vtoroto zavisi ot horata i ot tova dali naistina sa se obi4ali. apak i pri vseki e razli4no..edni ostavat priqteli,drugi ne.
az li4no ne bih ostanala priqtelka s 4oveka koito obi4am.![]()
Руса кукличка
+1Първоначално написано от ice_cream_f
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
В доста от случаите е вярно за съжаление.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
зависи от приятелството..зависи от любовта..но попринцип да..не ста
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Да с две ръце.Всичките ми бивши гаджета сега са ми приятели и винаги мога да разчитам на тях за каквото и да е.Стига да има желание е възможно.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
+1Първоначално написано от ma tian rui
![]()
--------------------------------------------------------
ami..s nai dobriq mi priqtel ot 3 god nasam pyrvonachalno xodehme..toi me obichashe ..i me obicha ujasno mnogo..kazval mi go e i mi go e dokazval milion pyti..smqtam che da..moje lubov s priqtelstvo da zavyrshi..mnogo zavisi ot horata..zashtoto sled lubovta..pone v nashiq sluchai..ediniq produlji da obicha..i da tyrpi i da byde silen..kogato me vijda s drug..i kogato spodelqm za dr momcheta..
estestveno 4e ne e!
Всъщност да.Толко вярно,че чак боли.Още от древни времена момче и момиче не могат да бъдат приятели.Рано или късно един от тях започва да изпитва по-силни чувства,не просто приятелството.Тогава приятелството остава на заден план и идва ново чувство.Но ако единия обяви на другия,че иска просто да си останат приятели (което по-често прави момичето),вече нищо не е същото.Всичко е коренно различно и независимо,че у единия още има приятелски чувства,щом у другия ги няма,значи просто няма и приятелство.
зависи от хората...![]()
зависи от 33736286826 неща .. и все пак са те излъгали (:
no doubt-don't speak