- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- bluetooth ?
Ще ми помогнете ли малко! Нещо ми се рзвали bluetooth на компа и искам да си го инсталирам на ново, но за целта трябва да изтрия стария, но нещо не става влизам там където са всички програми натискам премахни, но не става !Как да го изтрия ?
сигурно си изстрила първо папката от ProgramFiles(или където си я инсталирала)и затова не става.като го инсталираш на ново всичко ще е ок
да, но не става пише , че тази пограма сиществува вече нещо такова...![]()
Трябва да деинсталираш файловете,които искаш да изтриеш. ( uninstall ) Като го направиш тва файловете автоматично ще се махнат.След това инсталираш наново и така.![]()
цъкаш с десен бутон върху инсталационния файл ( този с който се инсталира програмата ) и даваш uninstall. На някои програми дори не е нужно да даваш десен бутон - когато вече е инсталиран , на самия файл си пише uninstall - избираш го и готово.Пиши дали е станало.
;( нестава смисал нали то я има иконката на две места в контролен панел пак има само премахни, но не се маха като го натисна и като натисна старт и после всички програми, но там я няма, а такъв инсталационен фаил
![]()
Не знам защо го нямаш това.Sorry, не знам по какъв друг начин може да стане.
![]()
![]()
zna4i zada istrie6 ne6to to netrqbva da se izvar6va kato proces defakto trqbva da nesi pusnala programata ako e izklio4ena 6te se istrie bez nikakvi problemi!Първоначално написано от sladka_______
С програмта UNLOCKER може да триеш всичко, било то стартирана задача, било то неизтриваема папка
Програмката е някакви 300KB ..
На мен ми върши много добра работа
Дано и на теб ти свърши работа![]()
Just do it ...
OT START MENUTO TRIE6 PAPKATA NA PROGRAMATA I PAK Q INSTALIRA6 PRI MEN STAVA![]()
![]()
![]()